13

Я...пак

преди 2 години

Херо Мустафа Карадайъ

12

Анонимен

преди 2 години

СлаФчу-африканците НЕ могат да говорят, *** им заповядва и те козируват, а ние им ръкопляскаме и още наесен ще си гладуваме. Никак даже НЕ са зависими от "плаващи" мнозинства, всичките им три партийки са основани от юмручкото и го слушкат безпрекословно, и дружно са ни юрнали към пРЕЗИЛдентска монархия като Путин и Ердоган. Само че има поне един милион българи, които помнят комунизма и НЯМА да изтърпят още 65 години коМУНЬОизъм.

11

ПриятелДСки огън?!

преди 2 години

Партията-майка е определила отдавна КОЕ, КАК и КОГА.

10

Диана

преди 2 години

Според мен, ИТН вече са в пълна зависимост от БСП и познавайки достатъчно БСП, не се съмнявам, че това ще се случи - можем да бъдем сигурни, че следващото правителство ще работи на конците, дърпани от БСП - на практика ще си имаме правителство на БСП!...Би могло да бъде различно ако ИТН "слезе на Земята", съобрази се със силната позиция на ГЕРБ и разговаря коректно с нея и ДПС също...Но това едва ли е възможно с емоционалния Слави, правещ от мухата слон и не виждащ кола в окото си.

9

Усман Чардарклъръ

преди 2 години

Ние сме на всеки сантиметър!Всичко е наше!

8

Хвала на Бойко!

преди 2 години

Бой по чалгарскате плешива кратуна

7

ОПРОСТАЧВАНЕТО!

преди 2 години

Комунистите умишлено опростачиха българската нация с чалгата и превърнаха голяма част от населението в неграмотно стадо, което сега смятат да поведат към азиатска Евразия на крепостните тирани, само че не са познали. Предстоят събития, които ще сложат край на крепостния комунизъм в света, а кремълските ни клакьори няма да има къде да се укрият.

6

USA

преди 2 години

ЧАЛГАРСКА ДЕПРЕСИЯ УДАРИ ГЕРБ !..........ЧУДЕСА НЕМА !..........МАТРЯЛА СЕ ЗАТРИВА !................МИКА МОДНА ИКОНА НА ПАРЛЯМЕНТА !.............ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ И ГВАРДЕИЦИТЕ БИЛИ ДЕКОР ЗА ШОУТО НА ЧАЛГАРА !............БАЦО ПОЛИВА ТИКВИТЕ У ДВОРА !

5

До Марин

преди 2 години

Няма лошо да разговарят, по-добре официално, отколкото задкулисно, както правеха ГЕРБ до сега. :)

4

Анонимен

преди 2 години

Еми Тошко хич не ми изглежда на уязвим, ама нещо Славчо му завидя на спокойствието, избута го в страни (да не засенчва ореола на чалгаря) :))

3

Край

преди 2 години

Те са зависими от прищевките на характеропатния си началник най-вече.До 2 м. ще се разпилеят в ИТН има и хора с характер, които няма да слугуват на тия прищевки.

2

Марин

преди 2 години

Гледахте ли новинитебсутринта. Казаха, че щенразговарят и с ДПС. Честито мутри вътре хахха

1

Анонимен

преди 2 години

ТОМА БИКОВ ОБЕЩАВА ПАРИ НА ХОРА ОТ ГЕРБ КОИТО ИТН ДА ИМ ДАДЕ