73

Бългериъ фърст

преди 2 години

Long Live Corruption, Liberty, and Democracy!

72

Анонимен

преди 2 години

Сричащият депутат от Симитли влиза в НС, колко ли е платил баща му?

71

Разобличител

преди 2 години

Умно-красавците се оказа, че са гласували за БКП (БСП+ДПС). За това те бяха предупредени хиляди пъти от мислещите, но те страдащите от илюзията за интелектуално превъзходство (накратко синдром на Дънинг-Крюгер) нямаше как да го осъзнаят. И сега не го правят. Замълчете опозорени! Завинаги!

70

Анонимен

преди 2 години

До Loyko"Изобщо някой вярва ли,че ще седнат и се разберат 5 партии..." - в белгия, ден преди да падне правителството заради разпадането на управляващата коалиция, либералният тюрлюгювеч се събра, за да приеме само един закон - че белгийците трябва да хранят имигрантите. Така че и у нас може про-брюкселските *** да се съберат да приемат 10-15 Истанбулски конвенции и да се разпуснат. И ще го направят, при това с пълно мнозинство.

69

Анонимен

преди 2 години

Тоз Цонев бил голем предател, дълбоката държава вика :)) Еми българи сме ве Цончо, то бива да пълзиш в краката на тур чалята, ама чак толкова :) Ако аз си развявам коня в Турция, дали нема да ме убият :))

68

Електра

преди 2 години

Обвиняваха, че ДПС скрито управлявал с Герб, и затова анатемосаха Борисов, но сега Славуца, Ристю, Импекса, Галевица, Гнома, Момата и Купона, чинно пред народа искат да му *** сладоледа, както навремето му го близа СС Момата, и народа гледа умно. ХА ХА ХА ХА, АКО ТОВА НЕ Е ПОДМЯНА ЗДРАВЕ МУ КАЖЕТЕ ...

67

балалайка

преди 2 години

Най-много да върнат казармата и военните поделения. Нали Славчо е убеден, че това ни е в кръвта, мъжки кючеци и строителни войски.

66

Владимир Путин

преди 2 години

До USA "САЩ вече от 70 години бие руснаците, разпаднаха им СССР" - Путин открадна на запада победата от студената война.

65

Анонимен

преди 2 години

Вместо да тъпчем на едно място трябва ИТН и ГЕРБ да направят Кабинет. Това е разумният изход. Да се вземе положителното от ГЕРБ и да се добави ново и по-успешно от ИТН. Ако Първанов беше президент, а не разрушителят Радев, щеше да бъде добър медиатор и щеше да обедини непримиримите. Сега е разруха. Нищо няма да направи Слави.

64

Анонимен

преди 2 години

ИТН няма никакви намерения да управлява. Всичко това е цирк за плебса. Явно и журналистите са, толкова изпаднали, че не виждат фалша. И през април имаха същите шансове и нищо не направиха... Защо бяха потрошени толкова милиони?

63

Тодор Живков

преди 2 години

Здравейте господа бананаджии! Вкусен ли е банана?

62

Анонимен

преди 2 години

И каква стана тя, празни приказки, чегъртане и всички на софрата без ГЕРБ. Браво на Славчо ето това очаквахме от него.

61

ти да видиш

преди 2 години

Не е задължително да продължават да ни изненадват всеки ден. Нови избори, особено след като маските паднаха. Така е най-честно.

60

Анонимен

преди 2 години

USA се провалиха във Венецуела.

59

Анонимен

преди 2 години

След 30 години демокрация, пак се връщаме в началото. Едни хлапета с голямо его са решили да си направят прощапулник за наша сметка и да вземат по 10000 лв заплата. Не познахте. Който ви подкрепи ще ви сърба после попарата и ще е аут от политиката

58

СССР

преди 2 години

До USA - Говорейки днес за капитализма, който се намира в смъртоносна криза, трябва да имаме предвид, че глобалните елити в много отношения престанаха да крият своите планове, слугите им пишат за това открито. Ако по времето на СССР идеолозите на буржоазията срамежливо се прикриваха с демокрация, права на човека и прочее, сега не се стесняват от никого, защото, според тях, никой повече няма да пречи или да накаже буржоата - няма СССР, няма страни, откъдето да изскочат червени армии.

57

фигурант

преди 2 години

Кака Корни спечели изборите и златен пръст в новата власт!!! ЧЕСТИТО!!!

56

USA

преди 2 години

ШИШИ НАЦ ГЕРОИ И НАЦ ТИКВА !

55

И Ицката кво

преди 2 години

оказа се не чак толкова наивен - явно театрото при Доган е било предварително режисирано - както говорят злите езици.

54

Анонимен

преди 2 години

Това, което се става, можеше да стане и април. Същите партии, пак протестърските нямат мнозинство. Чалгарите сметнаха, че с нови избори ще вземат 50+ и ще дойдат като Царя. Даже записа с кабинет тип ултиматум бе готов. В последствие разбраха, че процентите им са малко за арогатното им поведение. Сега ще делят баницата, от която Герб ядеше на 5. Трудна работа, но ще има за вс. Българинът е на принципа: Нека малко и тези да ядат. Все едно храни котета. Едни ненужни избори платени от всички нас.