46

АгентИван и Бойкикев

преди 2 години

И двамата са ***, които са направили достатъчно, за да е България разпродадена за стотинки.

45

Анонимен

преди 2 години

На кой въобще му пука за Македония. Все ми е тая какво ще правят. Изтупват се от прахоляка някакви глупости, които въобще не са важни. От въпросът дали Македония ще е в ЕС или не, на вас, четящите тук какво ви зависи в живота.

44

Проста Кърджалийкса

преди 2 години

"А националният интерес на България е ***."Не. Не е ***. *** си ти. Слагай торбичката била на главата и дим да те няма.

43

Анонимен

преди 2 години

Македония няма място в ЕС .

42

Жожо Звяра

преди 2 години

Дали някой им е платил?

41

Анонимен

преди 2 години

Продажници !!!

40

Анонимен

преди 2 години

ДБ са на издръжка на Държавния департамент на САЩ..

39

Христо Иванов

преди 2 години

да отстоим истината, но трябва и да намерим начин да станем заедно членове на европейското семейство, защото това е българският национален стратегически интерес. - ами не, нашият интерес е да ги държим настрана от ЕС, докато не признаят българската си идентичност и не намалят омразата си към нас.

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 37Евреите по скоро, за турци не знам, нема ги освен Доган :)) Не си въобразявай че турците са некаква сила, даже гледаме снизходително към тех :)) България не се страхува от никой комшия, това плаши съседите :)))))

37

Анонимен

преди 2 години

Добре че ултранационалистите изпаднаха от Парламента - Дръж се земьо, шоп те гази !

36

Факт

преди 2 години

Христо Иванов е предател.Всички го видяхте!

35

Анонимен

преди 2 години

Каракачанов не е правил нищо без разрешение на Парламента, а паспортите се утвърждаваха от президентството. ОСвен това ако бе отказвал паспорти щяпте да пишете че ги отказва. Като ги продава - защо ги продава. И не ги е продавал лично Каракачанов та да се говори на ангро.

34

Анонимен

преди 2 години

Абе Христо ,мани я Македония - турците изкупиха Българската Земя и скоро ще поискат автономия към Турция . от долу до Пазарджик , Велико Търново, Родопите , Шумен,Разград,Силистра - всичко е турци и турчеещи се роми !

33

Наблюдател

преди 2 години

Каракачанов продаваше БГ паспорти на македонци иалбанци и др. срещу 2000евро. Това е защита на националния интерес. Срещу националния интерес е Македония и Албания да влезнат в ЕС, защото тогава търговията ще секне. Така БГ политиците разбират евро членството - гепене... къде от фондове, къде от паспорти...

32

Анонимен

преди 2 години

Ицо си напада Доган както му хрумне, ама Доган е сложен от службите, требва тех да нападне :)) Иначе най-лесното нещо на света за българина е, да почне да гони малцинствата или да воюва с некой комшия, фасулска работа :)))))

31

най-правилното

преди 2 години

име за Македония не е северна , а Сталинска. Може и Димитровска

30

Анонимен

преди 2 години

До Нищо ново 28 "Трябва да отстоим истината, но трябва и да намерим начин да станем заедно членове на европейското семейство " Заев многократно е казвал , че компромиси с история , култура , идентичност, писменост , говорим език и т.н. на РСМ няма да прави. Как си представя Иванов ,че ще се намери решение на проблема .Готов е България да прави компромиси , или какво ?

29

Абе,

преди 2 години

До НормалноНека смекчават тона, пък ще видят какво ще им се случи! Ще хвърчи перушина!

28

Анонимен

преди 2 години

Сигурен съм, че цялата редакция на тия цъкат +-ве на калекото и чебурашкин. Последните останали мохикани от герберски ***.

27

Нищо ново

преди 2 години

Какво се пеняви Каракачанов? По същество той и Христо Иванов казват едно и също за нашата позиция за влизане на РСМ в Европейският съюз: "Ние в този парламент трябва да отстоим българския национален интерес". Какво неясно има? Май Каракачанов иска просто да си припомнят за него.