66

Анонимен

преди 2 години

ИДВА КРАЯТ НА ПОСТОТОМАНСКАТА РУСКА ГЕОПОЛИТИЧЕСКА АВАНТЮРА ОТ 1878 НАРЕЧЕНА БЪЛГАРИЯ...ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ОТНОВО ТЕЖКАТА ЦЕНА ЩЕ БЪДЕ ПЛАТЕНА ИМЕННО ОТ МАКЕДОНЦИТЕ И ТРАКИЙЦИТЕ

65

Анонимен

преди 2 години

Македония е последна грижа за България. Гледайте и мислете за Ковид-19 през есента и зимата, че от желание за кокала забравихте за проблема с вируса. Да не окупираме първите места по смъртност в света.

64

Гост

преди 2 години

Каракачанов по добре мълчи че големи ла-на забърка.А за краж-ите да не говорим.

63

Анонимен

преди 2 години

българия ще трябва да регистрира дружества на етническите македонци на нейна територия...въпрос на време е това да се случи и тези заграбени македонски домове от каракачановата клика да бъдат върнати на истинските македонски патриоти.македонските домове в софия,пловдив,варна,русе,бургас,плевен,хасково,враца и т.н. чакат истинските собственици а именно истинските македонци и техните наследници.

62

Ямболски цървул

преди 2 години

Нас оправиха,та за Македония се замислили!!!!!

61

Условия за влизане

преди 2 години

срок- 6 месеца1. Спране на българофобията навсякъде,включително медии,учебници,политика и т.н.2. Спиране на кражбата на българска история,личности,археологически сгради,паметници,рушене на български паметници,гробища,изтриването на средновековни и други български надписи.3. Спиране не кражбата на български личности,поети,писатели,герои и т.н. , реставриране на къщата на Димитър Талев и публикуване на оригиналните му романи и четирилогия,а не на фалшиви,както и на Н.Вапцаров и други българи.

60

Анонимен

преди 2 години

До aa1830Това е доктрината на сърбите, анти-българизма, много ясно че макетата ще ни мразят като тях :))) Сърбина от толкова комплекси за малоценност, почва сам да си съчинява историята, не се учудвай че макетата така остро ни нападат :)

59

Анонимен

преди 2 години

ДБ са предатели като ГЕРБ, ОП. ДСБ, СДС и другите бг предатели. НАТО откъсва Македония от България в 1878 и 1919 г и те включват България като колония на ЕС, САЩ и НАТО. Колко въстание яи жертви бг дават при турско до 1919 г. което е само защото Англия и Германия искат Македония да не е в България.

58

Лойко

преди 2 години

Изчезва Македонсия въпрос и с него изчезва и ВМРО.Само,че преди да изчезнат трябва да върнат всичко заграбено от Македонските дружества в България,като Македонски домове в големите градове и клубове,построени с дерения и труд от македонците в България.Ченгетата платени доносници и лъжци псевдо патриоти и пишман историци са в генезиса на разграбването на чужда собственост.

57

Ще предадете ли Б-я?

преди 2 години

Заглавие от Афера - "ВСИЧКИ ВИДЯХТЕ, НАЛИ? КАК КАРАИБРАХИМ ТРИФОНОВ ПОРОБИ ДОЛИНАТА ЕЛИНДЕНЯ. И ХРИСТО ВИ ИЗЛЪГА. И МАЯ. И ДЕДО ВИ ПРЕЗИДЕНТСКИ ИГУМЕН. СЪЩО."

56

Експертин

преди 2 години

Тое е неостър, та чак вдлъбнат. Продължението на ръката на Костов. Ония Костов, който подари многомилионно предприятие на Нинова. Същата Нинова, която сега съсипва БСП. Онова БСП, което предложи Пеевски за шеф на ДАНС. Всъщност предложен от Манолова, която сега се прави, че не е от БСП. И същата Манолова, която беше при Божков за парички. И какво се оказва накрая.... Ми те овързани като свински черва. Да ви е честита чалга републиката. На кючек да ви е.

55

оксиморон

преди 2 години

"Приятелска" С.Р.Македония?!....

54

aa1830

преди 2 години

Основата на македонизма е антибългарщината. Ако няма България няма Македония. Ако Македония е прииятелски настроена към България и спрат да крадат история, то цялата им идеология ще рухне.

53

aa1830

преди 2 години

Ристооооооууу, България ще я има и след като ЕС се разпадне някой ден, и след теб също така. Така че първо нашия интерес трябва да е водещ. Ако не е защитен, северномакедонците да ходят в космоса

52

SDI

преди 2 години

ББ и патриотите изпълниха всичко, което САЩ поискаха от тях, включително платиха милиарди за чертежи на самолети, но се опънаха за две неща - Балкански поток и Сев. Македония. Но лицемерите от САЩ искат всичко, без изключение, и не приемат някой да им се опъва. Затова спретнаха тези "протести" в техен стил и изхвърлиха ББ на бунището. А новият лакей Хр. Иванов побърза да обещае, че ще спре "тръбата на Путин" и ще приеме Скопие, а после и него ще изхвърлят на бунището.

51

Анонимен

преди 2 години

Преди 70 години дядото на Христо Иванов участва в масовите кланета над българи в Македония, когато комунистическия интернационал разпорежда 30 хиляди образовани българи да бъдат изклани на бреговете на Вардар, за да се може да се реализира Югославия. Днес внук му иска да довърши започнатото като един истински модерен комунист. Смърт за ДБ.

50

i'm

преди 2 години

Проблемът е, че самата Република Северна Македония иска да бъде антибългарска!

49

Анонимен

преди 2 години

До АгентИван и Бойкикев Отиваш на работа в мол, собственика евреин, гледаш шоуто на Рачков, собственика арменец :)))) За банките да кажа ли кой ги държи.....хахахахаха :))

48

Анонимен

преди 2 години

добре не гласувах за тоя!

47

Анонимен

преди 2 години

Вие пък ги изкарахте терористи вече. Ай стига с тези исторически нодоразбрания.Гледайте напред. Много сте пр***и