166

Анонимен

преди 2 години

като гледам колко прости сме българите, ако македонците са като нас - никога няма да се разберем

165

Анонимен

преди 2 години

Свобода за Македония!

164

Ха-ха

преди 2 години

Защо пък трябва да влизат в ЕС?На някой отвъд океана му се искало по собствени съображения?Зайо отдавна се точи за еврофондове,редно е да му секне апетита!А като гледам и доста държави изпадат в ужас от шиптърско нашествие(ако влезнат Македония,Албания и Косово).

163

Анонимен

преди 2 години

всички искаме приятелска Македония но историята си е наша не тяхна. Историята е Българска не Македонска. Така че Христо защитавай България.

162

Анонимен

преди 2 години

Уви, шкeмбе воевода не може да се разпорежда Христо да млъкне. Христо е избран депутат и говори от името на избирателите си. А шкeмбето говари от името на търбуха си и дрънка националистическата карта, ама вече няма будали да му вярват.

161

Хеффестион Ономакрит

преди 2 години

ГЪРЦИЯ Е МАКЕДОНИА/МАКЕДОНИА Е ГЪРЦИЯ = ИСТИНСКАТА АВТЕНТИЧНАТА МАКЕДОНИА, КЪДЕТО Е ВЪЗНИКНАЛА ТЯ + И ИСТИНСКИТЕ МАКЕДОНИС АНТРОПЕС .+ ОРИГИНАЛЛОС ГЕО-ХТОНИАС = 51 ПРОКЕНТОС====== ИНЕ ЕЛЛИНИКИ.!!!........ФИРОМ Е САМО 25 ПРОЦЕНТА ОТ РАЗШИРЕНА МАКЕДОНИА = ПЕОНИА И ПЕЛЛАГОНИА = СУПЕР ГРЪЦКИ ЗЕМИ .ТАТАРИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ ИМАТ САМО 19 ПРОЦЕНТА ОТ РАЗШИРЕНАТА ФИЛЛИПОВА МАКЕДОНИАС = ПИРИНОС ХЕЛЛАС МАКЕДОНИАС ......И НАКРАЯ : АЛВАНИА = 3 ПРОКЕНТИ, СЕРВИА = 2 ПРОКЕНТА .

160

до 180

преди 2 години

войната, никак не драги ми соседе, ке ви я спремнат албанците, ама тоя път танкове от нас нема. и ке си чукате дрвените кратуни во шар планина и ке го гледате охридското езеро на црно бели снимки (слики) след 10-15 години. ай со здравье, и бегай да палиш на баба си бугарското кръщелно.

159

Анонимен

преди 2 години

Европейският Съюз е съюз на приятелски държави, дори Франция и Германия си стиснаха ръцете. България и Северна Македония в момента са вражески държави, и точно заради това северно македонците не могат и няма да влязат в съюза на приятелите. Докато не проумеят, че трябва да са приятели с България, няма Европейски Съюз. Тук дори не става дума за това, че са бивши българи, че езикът им е променен български и че не спрели геноцида над българите там. Говорим за отношението на ДЪРЖАВНО НИВО.

158

Случаен минувач

преди 2 години

До 175 *** така е, Иван Костов си беше прикрит комунист. Той не направи никаква декомунизация като премиер. През 1998 журналисти го питали - "Ще направите ли декомунизация", той отговорил: "Е па жена ми и тъща ми са партийни секретарки, каква декомунизация да направя?". И за капак разби СДС.

157

sd

преди 2 години

патреотетЕ са руски шпиони, не случайно бяха наритани тази руски из-чадия. Жамбаз-сидер-каракачан-''' великите'' ни националисти с чисто български имена

156

Анонимен

преди 2 години

Срам ме е, че такова нищожество, като това брадато и във всеки един смисъл нечистоплътно човече е в Народното събрание.

155

Анонимен

преди 2 години

Интересът ни е възможно по- скоро да напуснем потъващия кораб, наречен Европейски съюз. Щом големите дипломации на Англия, Швейцария, Израел и Русия не са там, значи нещата са обречени. Македония не трябва да ни интересува. Те не са държава, а провинция в три държави. Нека обърнем внимание на себе си и да не слушаме глупостите на протежето на комуниста Иван Костов.

154

Да бе!

преди 2 години

Бойкикев очаква Титовите *** на комунизма от Скопие сами да се откажат от македонизма, а това няма да стане. Това ще го направи Новия световен ред, който ще върне географската област Македония на Европейска България. бг

153

тоя

преди 2 години

Този който пише с главни букви е един и същ човек, провокатор, много вероятно да е платен. Той е и същия, който се подвизава в дира, отново с типичната си антибългарска реторика и псевдофакти. Това, че е единствен само потвърждава, колко сме прави да отстояваме истината. А имам такива познати от македонския край - Разлог, Банско, Добринище и по-надолу чак до Кукуш, дето много недвусмислено и директно биха му казали като какви се самоопределят, и какви са били дядовците им в Илинден/Преображен.

152

Анонимен

преди 2 години

"Дори само назоваването на тези абревиатури извиква насмешливи асоциации. А тези хора се канят да управляват страната."Личното ти менение няма място в статията ти, "журналист".

151

Анонимен

преди 2 години

До ПутинкаСамото изречение "РСМ да са хипотетично прави" е ОКСИМОРОН!

150

Анонимен

преди 2 години

До Da, za MakedonijaТи пък на какво викаш да, бе севернопродажнико? Дори тоя ти заявява, че националния интерес на България трябва да бъде защитен. А това автоматично означава, че РМС няма как да получи да, ако не промени поведението и ината си, и не признае истината. Всъщносъ изказването на този потенциален предател е доста сдържано и като цяло е за интереса на България, историята ни, езика ни. Но аз не му вярвам. И недоумявам как има хора да гласуват за Дай България! Цели 10%?!?

149

Путинка

преди 2 години

Проблемът не е толкова борбата за историческата истина. Проблемът е явното, лъжливо и нагло поведение на Сърбите и северномакедонската държава спрямо нас. Дори хипотетично да са прави , не се прави така със злоба и п.едераски инат. Нещо са се объркали.

148

Анонимен

преди 2 години

tea kamikadzeta sa za 3 dena.

147

интереса ни е

преди 2 години

да ти наритаме мръсния червен *** ида те те пратим с шутове в истинската то родина СИБИР