72

Праведен

преди 2 години

Той Гледа отгоре !

71

българин

преди 2 години

До: номер 77 Ааааа, значи според тебе, ако си от ГЕРБ или си се возила в джипката на батко ти Бойко не си престъпник. Обаче ако не си от ГЕРБ или не се подмазваш на мyтрите от ГЕРБ си "истински престъпник" тъй ли??? Иванчева защо я осъдиха като не е престъпник и нямаше доказателства? Даже я осъдиха за намерения за подкуп!

70

Анонимен

преди 2 години

Съд и присъда предстоят. Разследването е приключило. Въпроси?

69

Борисчо

преди 2 години

Ти си един от виновниците за това болниците да станат търговски дружества. Нормално е когато някой се лекува болницата да си търси парите от касата с някаква "пътека". Когато няма измислена пътека за пост-ковид усложнения - болницата как да си вземе парите? Аз лично 3 месеца след боледуване от ковид ходех по болници с неврологични оплаквания. Нормално е лекарите да си търсят парите за моите болежки

68

Анонимен

преди 2 години

Няма как да го сготвят като фалшив пациент защото са знаели кой е Кацаров. Единственото което може би се е случило е къртица нарочно да е пуснала Кацаров като фалшив пациент. Балтов не се занимава с всеки един слечай поотделно. Да се търси кой е подписал документите на Кацаров!!! Там е заровено кучето.

67

Диана

преди 2 години

До daweda Никой не защитава престъпници! Никъде не е доказано, че този 1млн. е влезнал по джобовете на някой! Просто лекарите са имали нужда спешно от пари поради значително по-голямия брой пациенти в пандемията и са използвали този начин да си ги набавят - това е много по-логично да се случи при нашите лекари отколкото да са ги окрали за себе си! Но общо взето никой не е виновен до доказване на противното! Балтов го уволняват за неспазване правилата на НЗК всъщност, а това си е бюрокрация!

66

Анонимен

преди 2 години

В правото има принцип, невинен до доказване на противното.Като страничен наблюдател, не виждам извървяния път: разследване, съд, присъда. Без този път, с медийно внушение, утре може да се събудиш и цяло село да ти обяснява, че сестра ти е лека жена, дори и да нямаш сестра. Селяните не може да промениш, но да осъзнаеш как се случва това, и при средна интелигентност се очаква да можеш.

65

59

преди 2 години

До: 67 Бе ти зарежи тия сладки герберастки приказки.Зададох въпрос, а отговор не получих. Значи ти искрено вярваш, че в Германия докторите са много по-корумпирани от тези в България?Е, ако вярваш в това, убеден съм, че още отсега си подготвил писмото до Дядо Коледа със списъка с подаръци които очакваш!И си слушкал много!

64

Кико

преди 2 години

Стойчо на колене пред зеления чорап

63

Кацаров

преди 2 години

Е алкохолик и това не е новост за никого, диагнозата е правилна и реално доказуема. Факт е , че лечебното заведение в което е практикувал в нетрезво състояние се е отървало от него без много шум, факт е , че от години е чиновник и няма нищо общо с медицината, фактът е,че беше изритан позорно от лекарският съюз и всичко това е доказуемо. Единственото което е не доказуемо е колко човешки животи е разрушил и унищожил.

62

Анонимен

преди 2 години

Навремето един комунистически министър уволни световното светило проф. Чирков и каза с това уволнение съм си свършил работата като министър. Това правят некадърните и злобни уж лекари.

61

Анонимен

преди 2 години

69, вярно е! Подписвам се с двете си ръце.

60

Диана

преди 2 години

До Няма корупция? Никой не ти казва, че тук няма корупция! Дори и при нас откриха фалшиви ПСР тестове! При нас е невъзможно да няма корупция след корупционните закони на Прехода на БСП!Въпросът е не дали да се борим с корупцията,а как се борим-защото в случая е много вероятно вместо да изпишеш вежди, да избодеш очи..Трябва да сме умни!Нищо хубаво не става бързо, особено след като БСП непрекъснато усложнява всичко-кой политик ще вземе да уволнява добър лекар по време на пандемия без престъпление

59

Анонимен

преди 2 години

Санитарките не можеш да ги накраш да обърнат пациент на другата страна , ако не им платиш . Сами си предлагат платените грижи . Бръснене , къпане , придружаване до тоалетна и кабинети за изследване ....... се заплаща .

58

Анонимен

преди 2 години

Пазят себе си, щото са за затвора. Иначе не им пука за Балтов. Крият се зад него.

57

Анонимен

преди 2 години

до 59,А да ти прави впечатление, че започваш с ....полицията разкри, докато у нас говорим за доклад, който дори не е представен в прокуратурата. Няма разследване, няма установени конкретни вини и схеми.Е обаче общ извод правиш. Или в Германия като отиде, и спря да мислиш с главата си.

56

Анонимен

преди 2 години

Следва да зачешат данъчните. Там ще имат много работа.

55

Анонимен

преди 2 години

Много долно съсловие излезе бялата мафия. За пари са готови на всичко. Жалко,че винаги им се разминава.

54

Анонимен

преди 2 години

Те работещите нямат вина, нито пък имат представа какво правят администраторки под заповед на шефа.

53

Анонимен

преди 2 години

Проверете всички болници . Ще видите хубавата картинка на родното ни здравеопазване Навсякъде е така . Не само в Пирогов