92

Анонимен

преди 2 години

Хайде стига неумности. Ще ми звънне непознат номер, да ме пита дали съм лежал в Пирогов по някаква диагноза, и аз ще си призная къде какво са ми правили. И после това е доказателство за нещо си.Кой вярва на такива в време където за всяка изпусната информация после не може да се отървеш от най малкото реклами по темата, а може и клиент на измамници да станеш. Е истината в такива "доклади" не струва и 5 ст. Поне аз така правя. Но на служители на реда ще разкажа каквото питат. Така според мен

91

Абе, моч, я къш

преди 2 години

До моч: Къде я видя тази фалшификация? Епикризата е ОФИЦИАЛЕН документ, издаван от болница, в която си бил хоспитализиран, с подписи и печат на болницата. Това, в случай, че не знаеш. Така че, сори, ама всички злоупотреби са доказани с документи, ясно?

90

Е, па...

преди 2 години

Е, голям гаф са сътворили тези от Пирогов. Точно пък на Кацаров, който по стечение на обстоятелствата е служебния здравен министър сега. На колко ли други знайни и незнайни мними пациенти са създавали документи, без реално лечение? Така е било сигурно поне през последните 10 години. Толкова пари са изтекли в джобовете на отделни индивиди. Уволнението е най-малкото.

89

Анонимен

преди 2 години

На някой чалгар наравили му впечатление, че този министър е със спрени права от 20 години да упражнява лекарската професия. Др. Радев го прави министър за да чегърта. Жалка и долна работа.

88

моч

преди 2 години

По-елементарна фалшификация от тази - здраве му кажи :)))))Единствените , които се вързват или вярват на подобна долнопробна болшевишка партента са деге_нератите поклонници на хунтата , фигуранта и неговите копои-чегъртачи !!!Народа е казал който нож вади от нож умира или който гроб копае другиму , сам пада в него - ХУНТАТА Е ОБРЕЧЕНА , ще се самоизчегърта от прос_тотия , алчност и ламтеж за власт !!!!

87

Койчо

преди 2 години

Чагъркай Стойчо бялата мафия чагъркай

86

Анонимен

преди 2 години

Кацаров, ти не си фалшив пациент, ти си фалшив министър.

85

До 90

преди 2 години

Всички документи ги има качени в нета.Герберуго, поинтересувай се малко преди да бълваш опорките ви.

84

До Диана

преди 2 години

Ох, милата.На теб още БСП и Орешарски ли са ти виновни?Казваш, горкичкия Бойко..едва стабилизира държавата и сега го махаме.Къде са ви правили такива като теб? Хайде да не казвам....Сигурно си в някой малък провинциален град...и се информираш за случващото се в държавата от гербаджийските/пеевски медии.

83

Анонимен

преди 2 години

До гражданин Защо точно "Пирогов" и Балтов ли? Ами защото крадат парите от здравната каса с фалшиви пациенти. За какви промени на правилата пишеш - няма правила, които да позволяват крадене на нашите пари с документни измами. Стига сте защитавали това корумпе Балтов - крал е, да си носи последствията. Поздравления за министър Кацаров за смелостта, защото не е лесно да се изправиш срещу мафията в бели престилки - рядко някой събира кураж да го направи.

82

гражданин

преди 2 години

Добре де, ама защо точно "Пирогов" и Балтов, като всички болници го правят. Ясно е, че кацата има лична неприязън и ако иска да промени нещо да промени правилата, системата и тогава, а не така само тези, които са му лични врагове.

81

анонимен

преди 2 години

Стойчо,ти някакви документи подтвърждаващи твоите думи представи ли?Или като Боко Рашков само лаладжийстваш?Нали знаеш не сме наивни и на лъжливите овчарчета като вас просто така не вярваме.Баш ти(сигурно барабар с Рашков,а защо и не Радев) да си сред фиктивно хоспитализираните нещо е много трудно за вярване.Пак ли провеждаш активно мероприятие,активист такъв?

80

ЕМО

преди 2 години

90% ОТ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА ПИРОГОФ СЕ РАЗБОЛЯХА ОТ КОВИД..... ТЕЗИ ХОРА СЪЩО ИМАТ НУЖДА ОТ ЛЕЧЕНИЕ.... СКОРО КАЦАРОВ ЩЕ ГО РАЗКРИЯТ.

79

Анонимен

преди 2 години

След 11 годишното управление на солташака на Пашата разБойко борисов е така! На всякъде където бръкнеш вуни на далавери, кражби и измами за милиони! И това е съвсем нормално..... има и още много за показване

78

Анонимен

преди 2 години

Хаххаха. Представете си в САЩ здравния министър да е хоспитализиран без той да знае и да са окрадени пари за неизвършени върху него процедури. Дали няма да има по пет доживотни присъди на извършителите, а в някои щати даже и директно на инжекция. А ние тука - уволняваме хахах.

77

ЕМО

преди 2 години

ТОЗИ ЛЪЖЕ И ЩЕ БЪДЕ СЪДЕН ОТ БАЛТОВ....

76

1

преди 2 години

До Анонимен-78 ,сякаш ти си инспектор ДЮДЮ,като чета коментара ти разбирам че ,е "имало къртица",но друго мислят трезвомислещите българи,от алчност,не са разбрали,че болния е Кацаров.

75

Диана

преди 2 години

До Борисчо Не гледай до носа си, ще се спънеш! ББ едва наскоро успя да върже двата края на държавата, ти си седнал да гледаш болницата...Виновно е БСП с нейния преход към пазарна икономика, която така разруши страната, че повече от 30г. вече не можем да си стъпим на краката. Едва миналата година икономиката ни се изкачи на ниво да ни приемат в чакалнята на еврозоната и можеше да продължим напред, но злоб.ното БСП отново ни дърпа назад...

74

1

преди 2 години

С една дума,г-н КАЦАРОВ,с вас др.балтов удари на камък,нека плачещите да разберат,какъв човек е бил балтов.

73

noname

преди 2 години

Гербаджии на амбразурата като Матросов бранят Балтов - герберска под лога. Но герберети не са комунисти, само малко БКП.