112

Анонимен

преди 2 години

Аре стига вече. Време е докторята да разберат, че не са хванали Оня за шлифера. Да слязат на земята и да разберат най- накрая, че кражбата и рекета са престъпления, които се наказват. И ме карахте да им ръкопляскам в девет вечерта.. Отивам да др.айфам.

111

Анонимен

преди 2 години

За пръв път през живота си виждам действащо правителство. БРАВО!!

110

Е

преди 2 години

Добре поне, че си призна !

109

до: номер 88

преди 2 години

Абе човеко ти телевизия не гледаш ли бе гербер неграмотен??? Стойчо Кацаров си показа собствената епикриза според която е бил лекуван в Пирогов, където изобщо не е бил бе!!! Какви доказателства искаш???Че Хитлер е умрял в бункера в Берлин ли? Или че Нийл Армстронг се е разхождал по Луната?Или че Елвис Пресли е умрял???Смешен си!!!

108

Анонимен

преди 2 години

...... "Самият аз съм с епикриза "чернодробна цироза", макар да не съм лежал в болницата с такава диагноза и във вреето, което е посочено. Имам копие на цялата история на заболяването си. На мен не са ми правени тези изследвания,"....Това вече е капан за наивници....що за лъжа е това....Та дори аз, простата обикновена гражданка и пенсионерка имам ПИК в НЗОК и мога да си следя прегледите, изследванията и т.п....Съвсем ни взехте за канарчета, та ако имате такава диагноза....може би и ТЕЛК, а??

107

Анонимен

преди 2 години

Къде отидохте...Факт е, че се точи здраво касата, това се знае от всички, но си затваряха очите. Причината е само една - пари! Има ли осъден лекар с отнети права до момента? Не! Дано вече да има. Не е само Пирогов! Кви гербери, комунисти и т.н. Всички са ЕДНАКВИ!

106

Цървул

преди 2 години

Ти не си фалшив пациент,а пациент, маскиран като фалшив министър..

105

ИСТИНА

преди 2 години

Трябва да се докаже кой сготви тази лъжа Отново агентите на Радев постановчикът е същия както при чекмеджето пълен фалш Кой е изготвил епикризата ???? Трябва да им хвърчат главите на тези Лъжци . Тоя е доктор,колкото Мангъров

104

Кацаров аут

преди 2 години

Другия път като почука с оплаквания на вратата на Пирогов да го изгонят и да не го лекуват наглеца.

103

радева разруха

преди 2 години

Тия радеви калинки разсипаха държавата. Трябва един Пиночет, всичките на стадиона и ра-та-та. То иначе комунист подушил власт не можеш са го изгониш. Кацаров да е първи.

102

Анонимен

преди 2 години

Браво министър Кацаров!Възпитано,спокойно,сериозно и безапелативно поведение.Има надежда!

101

Бай Дедови

преди 2 години

Господин министър на здравеопазването, Ако може да си такъв а не едномесечна марионетка поставена да бърка политика с медицина.Успех ти пожелавам в живота.

100

дебарско лайно

преди 2 години

ще дойде време и теб да изчегъртаме и то директно при бай СТАВРИ минимум20 лета

99

Анонимен

преди 2 години

Гербер.Той не мисли.Той не разсъждава. Той не се интересува от правилно или неправилно.Той не се интересува дали го крадат или не.Той не се интересува дали някой нарушава закона или не.Той се интересува само вожда да е добре и на власт.

98

Анонимен

преди 2 години

Къде са парите? Кой с тях е налял бетон в нова вила, а?Докторите крадът наравно с мутрите!А клетва са дали!Господ гледа!!!

97

Offf

преди 2 години

Чегъртай, Каруцаров, чегъртай, Стойчо, може и дипломата си за средно образУвание от Бузема да намериш, ако изобщо имаш такава. Аграрен реваншистки ***.

96

До106

преди 2 години

Защо да е фалшив?Много удобно е да си затваря очите и да продължават кражбите!Давай Кацаров,браво за смелостта.

95

Анонимен

преди 2 години

Значи, когато се установи такова грозно деяние (да се краде така безпардонно от гърба на осигуряващите парите за здравеопазване) трябва да се предприемат крути мерки. Народа не приема освободен еди кой си. Съд и затвор за участниците в тази схема

94

моч

преди 2 години

До Абе, моч, я къш .....:))))) чалги - фашизоиди , токсични мутри , розово-зелени гейзери и болшевишки копои - хунтаджии , всички Вие сте сурогати и технологични отпа_дъци , с които историята е изпълнена. Боко има прегрешения и трябва да носи отговорност но , точно Вие разигравате пародии защото ако пипнете него , цялата ви червена кочи_на ще се срути.Фигуранта трябва да отговаря за преврат , газена на конституцията , рушене на институциите и за ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА !!!!! Ще бъда тук и ще реагирам !!

93

Ужас

преди 2 години

Щом са посегнали и на министъра, представете си какви бандити са!