122

Анонимен

преди 11 месеца

Аре стига вече. Време е докторята да разберат, че не са хванали Оня за шлифера. Да слязат на земята и да разберат най- накрая, че кражбата и рекета са престъпления, които се наказват. И ме карахте да им ръкопляскам в девет вечерта.. Отивам да др.айфам.

121

Анонимен

преди 11 месеца

За пръв път през живота си виждам действащо правителство. БРАВО!!

120

Е

преди 11 месеца

Добре поне, че си призна !

119

до: номер 88

преди 11 месеца

Абе човеко ти телевизия не гледаш ли бе гербер неграмотен??? Стойчо Кацаров си показа собствената епикриза според която е бил лекуван в Пирогов, където изобщо не е бил бе!!! Какви доказателства искаш???Че Хитлер е умрял в бункера в Берлин ли? Или че Нийл Армстронг се е разхождал по Луната?Или че Елвис Пресли е умрял???Смешен си!!!

118

Анонимен

преди 11 месеца

...... "Самият аз съм с епикриза "чернодробна цироза", макар да не съм лежал в болницата с такава диагноза и във вреето, което е посочено. Имам копие на цялата история на заболяването си. На мен не са ми правени тези изследвания,"....Това вече е капан за наивници....що за лъжа е това....Та дори аз, простата обикновена гражданка и пенсионерка имам ПИК в НЗОК и мога да си следя прегледите, изследванията и т.п....Съвсем ни взехте за канарчета, та ако имате такава диагноза....може би и ТЕЛК, а??

117

Анонимен

преди 11 месеца

Къде отидохте...Факт е, че се точи здраво касата, това се знае от всички, но си затваряха очите. Причината е само една - пари! Има ли осъден лекар с отнети права до момента? Не! Дано вече да има. Не е само Пирогов! Кви гербери, комунисти и т.н. Всички са ЕДНАКВИ!

116

Цървул

преди 11 месеца

Ти не си фалшив пациент,а пациент, маскиран като фалшив министър..

115

ИСТИНА

преди 11 месеца

Трябва да се докаже кой сготви тази лъжа Отново агентите на Радев постановчикът е същия както при чекмеджето пълен фалш Кой е изготвил епикризата ???? Трябва да им хвърчат главите на тези Лъжци . Тоя е доктор,колкото Мангъров

114

Кацаров аут

преди 11 месеца

Другия път като почука с оплаквания на вратата на Пирогов да го изгонят и да не го лекуват наглеца.

113

радева разруха

преди 11 месеца

Тия радеви калинки разсипаха държавата. Трябва един Пиночет, всичките на стадиона и ра-та-та. То иначе комунист подушил власт не можеш са го изгониш. Кацаров да е първи.

112

Анонимен

преди 11 месеца

Браво министър Кацаров!Възпитано,спокойно,сериозно и безапелативно поведение.Има надежда!

111

Бай Дедови

преди 11 месеца

Господин министър на здравеопазването, Ако може да си такъв а не едномесечна марионетка поставена да бърка политика с медицина.Успех ти пожелавам в живота.

110

дебарско лайно

преди 11 месеца

ще дойде време и теб да изчегъртаме и то директно при бай СТАВРИ минимум20 лета

109

Анонимен

преди 11 месеца

Гербер.Той не мисли.Той не разсъждава. Той не се интересува от правилно или неправилно.Той не се интересува дали го крадат или не.Той не се интересува дали някой нарушава закона или не.Той се интересува само вожда да е добре и на власт.

108

Анонимен

преди 11 месеца

Къде са парите? Кой с тях е налял бетон в нова вила, а?Докторите крадът наравно с мутрите!А клетва са дали!Господ гледа!!!

107

Offf

преди 11 месеца

Чегъртай, Каруцаров, чегъртай, Стойчо, може и дипломата си за средно образУвание от Бузема да намериш, ако изобщо имаш такава. Аграрен реваншистки ***.

106

До106

преди 11 месеца

Защо да е фалшив?Много удобно е да си затваря очите и да продължават кражбите!Давай Кацаров,браво за смелостта.

105

Анонимен

преди 11 месеца

Значи, когато се установи такова грозно деяние (да се краде така безпардонно от гърба на осигуряващите парите за здравеопазване) трябва да се предприемат крути мерки. Народа не приема освободен еди кой си. Съд и затвор за участниците в тази схема

104

моч

преди 11 месеца

До Абе, моч, я къш .....:))))) чалги - фашизоиди , токсични мутри , розово-зелени гейзери и болшевишки копои - хунтаджии , всички Вие сте сурогати и технологични отпа_дъци , с които историята е изпълнена. Боко има прегрешения и трябва да носи отговорност но , точно Вие разигравате пародии защото ако пипнете него , цялата ви червена кочи_на ще се срути.Фигуранта трябва да отговаря за преврат , газена на конституцията , рушене на институциите и за ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА !!!!! Ще бъда тук и ще реагирам !!

103

Ужас

преди 11 месеца

Щом са посегнали и на министъра, представете си какви бандити са!