568

Анонимен

преди 2 години

Да,така е.Утре обаче той или друг ще каже друго.Съвсем за овце ни вземат.Белите престилки са гумирани и всичко е "божа работа",техните ръце и съвест винаги са чисти.Нима на ветеринарят му е мъчно за овцата по Гергьовден.

567

Анонимен

преди 2 години

Някой ще отговори ли що нямам право на сертификат, като имам тигър с антитела по висок от ваксарите? Постъпих отговорно дори при личния не отидох щото беше студ, аз с температура трябваше да чакам отвън или да влезна и заразя майките с деца!

566

IQ 2.28

преди 2 години

тоя е добре да спира с пиенето, че е замясал на мумията на леонид илич

565

Анонимен

преди 2 години

Тоз какво ли ще прави след края на Ковида. И в политиката не му потръгна...

564

Анонимен

преди 2 години

До Недоразбрал. А разболялоте се след ваксина защо лечението им се покрива от здравна каса? Защо хората с доказана наличност на антитела нямат право на сертификат, а уж ваксинирани ама без антитела имат? Много си нахален!

563

izh

преди 2 години

Ситуация. Джангър-Мангър от година го направиха медийна звезда и ни се надуваше главата с КОМПЕТЕНТНОТО му мнение. Той пък като се видя заобиколен от млади репортерки, жадуващи изява, взе че си повярва какъв фактор е. Иначе политиката правилна. Старците ще измрат /И така и така др Нинова трябва да слезе от сцената и да се замести с по активен, но без пряко обвързване с комунопартията. Абе манталитет на Фуражки/, Младите Маломислещи няма да ги хване вируса и така до 100% обир на държавата

562

Недоразбрал

преди 2 години

Държавата да обяви крайни срокове за тези които желаят да се ваксинират.Да даде 20 дена срок и да продължи с ваксинирането до като изчерпи списъка.Останалите ваксини да ги подари на бедните в Африка,за да не се погубят напразно!Който след това се разболее от ковид и нарочно не се е ваксинирал,да си плати лечението,ако не иска ,да го изпращат при Мангъров да го лекува с чайчета!!Хау,КАЗАХ!!

561

Пълно с ваксинирани

преди 2 години

по документи. Вземат си бележката без да им сложат ваксината. Като задължат докторите в България да се ваксинират - точно това ще се случи, ще си раздадат един на друг бележки за ваксинация, а инжекциите ще идат в канала...

560

Анонимен

преди 2 години

До епидемиолог. Кажи как да си извадя сертификат като имам 1000 bau/ml ама нямам PCR, щото три дни си спах и пих парацетамол?

559

епидемиолог

преди 2 години

До тоя от село Герман: Никога не съм казвал че тези които са преминали вируса не могат да си изкарат сертификат. Могат, но това се избягва да се споменава. Мангъров обаче има предвид че ваксинират и такива, без да им правят тестове нито ги предупреждават да пяравят такива. А Германия и Фрация гонят лекари ако не са ваксинирани без дори да им пука имат ли вече антитела. Също и заведения. Ако греша то е че медиите прелълчават което не е удобно за мафията.

558

Анонимен

преди 2 години

Най-ми харесват тия дето се боцкат защото са "безплатни". И щом са безплатни избират най-скъпата защото са на най-голяма далавера. Други пък се ваксинират, както когато ставаха Партийни Членове. Не по убеждение а за привилегиите. И най-големи усти отваряха че партията е права когато съгреши дори. Истиските *** от ваксинираните обаче, се броят на пръсти.

557

Германец

преди 2 години

"Тези хора вече се информират че могат да придобият също сертификат. Медиите премълчават това." -- Опорката, че хората с естествен имунитет са дискриминирани, падна. Това е едно добро начало :) Но понеже природата празно не търпи, веднага изникна друга опорка, за биг фарма и т.н. :)

556

Анонимен

преди 2 години

Га яде кюфтетата не рива,а като те напънаха, след това, се разрива.

555

епидемиолог

преди 2 години

Да ви обясня защо страх ги тресе от това че ковид се разпространява все повече сред населението и защо толкова искат да спрат този процес. Ами защото всеки преминал през вируса пък дори и да не го е усетил, е по-добре имунизиран от ваксинираните. Тези хора вече се информират че могат да придобият също сертификат. Медиите премълчават това. И че стествения имунет защитава и от Делта. Защото всичко това е удар срещу интересите на световната ваксина мафия.

554

Германец

преди 2 години

"Не мога да разбера, защо се отнема правото на пътуване на хора с естествено изградени антитела?" -- Защото не е вярно? https://ec.europa.eu/info/live-work-travel-eu/coronavirus-response/safe-covid-19-vaccines-europeans/eu-digital-covid-certificate_en

553

Анонимен

преди 2 години

Мангъров тотално изтрещял.За свободите съм съгласен имправата също.Но всяка дръжава има право да въвежда правила в зависимост от опита.Това е основен принцип за всички.Номда говори,че ваксините не били опасни и било.опасно да се ваксинираш е много зле.Причините да го говори тези неща са две или не са му платили достатъчно да не говори или са му платили прекалено много да говори по този начин

552

Анонимен

преди 2 години

Toва не са ваксини, а отрови.

551

Анонимен

преди 2 години

"Срамота е инфекционист да говори такива глупости по медиите." - Кое по-точно е глупости, освен коментара ти естествено?

550

Анонимен

преди 2 години

Има сериозна информация, че ваксините против ковид водят до ракови образования в бъдеще. Вирусолога който се е опитал да създаде ваксина срещу ХИВ го е споделил.

549

Сатир

преди 2 години

Преди 09. имаше кибици, след 09 избуяваха всякакви "специалисти всичколози", вече имаме високо ерудирани, идват за малко, краднат много. Какво се случва , обещават и забравят и овцете остригани и вълците сити. Халал да ви е.