628

Анонимен

преди 2 години

Чрез ангелите в бяло,много каша се забърка и много пари се завъртяха.Свежи капитали в джобивете на били Г.е.й.т.с. и сие.Игри с човешките живот здраве,страхове и свобода.В цял свят протестират,телата и душите са си наша собственост.Поне засега.Отпор.

627

Щрауса

преди 2 години

Синдрома на сварената жаба явно работи и при хората. Тайно и полека простолюдието бива дресирано и опитомено, преди да настъпи апокалипсиса. "Прозорецът на Овертон" се измества, докато масите бъдат подложени на тотален контрол и геноцид.

626

Виена

преди 2 години

д-р Мангъров този път е прав! Например във Виена е позволено на дискотека да се ходи само, ако си ваксниниран или имаш отрицателен тест, но ако си го преболедувал и имаш антитела-не. И други примери ога да дам, но целта е една: съвсем скоро ще ни задължат всички по една или друга причина да се ваксинираме. И тогава хората пак няма да протестират или само една много малка част, която не се знае какво я чака... Не ходя по дискотеки и не съм антиваксърка! Но ваксината е в изпитателен срок...

625

Анонимен

преди 2 години

добре,че са кадрите от комунизма ,последните източници на здрав експертен разум сред обществото.. след тях ще е потоп от простотия, и то не по забавния чалга начин ,който си мислят някои

624

Анонимен

преди 2 години

Не го харесвам, че си мени мнението като фурнаджийска лопата. Но за това му мнение ще започна да го уважавам повече. Прав е - дали да се ваксинираш трябва да бъде въпрос на свободен избор. В противен случай да приготвят фонд от милиарди за обезщетения на пострадалите или да се готвят за остъргване от управлението..

623

Анонимен

преди 2 години

До коптор! Здрави хора се вижда че няма след тези инджекции! Англия и Израел са добър пример!

622

Анонимен

преди 2 години

Здравната система е пълна с безотговорни индивиди, мислещи как само да измъкнат повече банкноти от каквото и да било. От хора, от ваксини, от лекарства, биха изкарали и от балатума в болницата ако намерят начин.Неприятното е, че не важи само за нас, а и за целия т.нар. цивилизован свят.Сигирно е нормално след като в тези времена мъжете не са мъже, жените не са жени, учителите не са учители. За какъв дявол тогава лекарите трябва да са лекари. Защо да очакваме да са ?

621

Мангъров!!!

преди 2 години

Шест++++++ за изказването!!! Ш,са усетят хората, *** да не е късно!!!

620

Анонимен

преди 2 години

До Green dayКво халюцинира бре, той не говори само за Б-я, а за световен мащаб!

619

Анонимен

преди 2 години

Каква мания има бе Мангър? Никой не е задължен и от цяла Европа имаме най-нисък процент ваксинирани.

618

коптор

преди 2 години

До АнонименАз знам защо но и да ти обясня все таящот си ***!!!!!!!

617

коптор

преди 2 години

До ЛекарМи ще каже, трябват му здрави хора а не да му спират бизнеса всеки месец заради откачени антиваксъри!

616

анонимката

преди 2 години

Много хубава статия. Браво! Подкрепям с две ръце казаното.

615

Лекар

преди 2 години

Това се нарича здравен фашизъм!!!Защото шефът ти може да каже-всички във фирмата трябва да се ваксинират.Аз не ви нарушавам правата,вие си избирайте дали ще останете без работа!!!И така във всяка една област!!!Хора,опомнете се.Спомнете си за жълтата звезда!!!

614

Анонимен

преди 2 години

За първи път доц. Мангъров сбърка. Няма мания за ваксиниране. Има малък брой наплашени от телевизора.

613

Анонимен

преди 2 години

Всичко което е казал са факти, не мнение. Въпроса тук е етичен и политически, не медицински. Защото самият факт, че ако си направите тест за антитела, не за 5 лв. от аптеката, а в лаборатория, сериозен тест, няма да получите сертификат за преболедувал, дори и да имате високо ниво, което показва скорошна инфекция. Преди ваксинацията, никой примерно в Германия, не ни предложи тест за антитела, струва 45?, да видим дали не сме го карали, реално тези тестове биха дали и реална статистика.

612

Коко

преди 2 години

Мангъров е от тези, които не всяват излишна паника и затова много не го харесват.Вирусът не трябва да се подценява, но не е хубаво и да се изпада в крайности.

611

Идиот кръгъл

преди 2 години

"Защо се връзваме и се разписваме на хартия че поемаме цялата отговорност........."извади си апендикса сам.

610

помашки мелез

преди 2 години

Хей sa, както братята американци биха казали......fuck0ff.

609

sa

преди 2 години

Защо се връзваме и се разписваме на хартия че поемаме цялата отговорност. Спрете моля Ви , не се разписвайте повече