548

Анонимен

преди 2 години

Срамота е инфекционист да говори такива глупости по медиите. Може навремето да е бил компетентен, но в момента явно трябва да бъде пенсиониран принудително. Заради глупостите му умират хора.

547

Анонимен

преди 2 години

Човека е много прав .Браво , най на края да ми хареса изказване на някой.

546

Анонимен

преди 2 години

Предлагам да се делим на хора с доказани антитела и на такива без! След като 10% от ваксинираните са без антитела да им се бият допълнителни ваксини и да се тестват за антитела. Те са опасни. Възможно е да пренасят вирус и мутации, а им е даден сертификат!

545

Гражданин

преди 2 години

До 566, не съм селяни и никого не съм обидил и заблудил! Колкото мозък имам , той е само мой! Не си струва да се заблуждава човек, който не разбира и дума от това което искам да кажа! По- добре див отколкото заблуден ! Може да бъде заблуден само този, който иска да бъде заблуден! Аз казах това което мисля! Не е задължително да се хареса на всички!

544

Анонимен

преди 2 години

Браво Мангъров ! Пак си прав !

543

Анонимен

преди 2 години

Значи ваксините са необходими на хора без антитела, за да ги придобият! Не мога да разбера, защо се отнема правото на пътуване на хора с естествено изградени антитела? Мангъров е прав! Отнема ни се свободата бавно но славно! Като ваксинират всички, ще обяснят друга щуротия за да ни държат под ключ!

542

Гост

преди 2 години

До ЧокоДали си защитил живота си само Господ знае! Обаче със сигурност си станал лабораторна мишка и то безплатна. Но пък от друга страна помагаш някой друг да забогатее и то яко:)))))))))))

541

Анонимен

преди 2 години

До ЛЕКАРКакъв лекар, ти средно образование имаш ли? Правописът ти е супер зле, лекар бил. Представям си как си взимал изпитите. Пази Боже да попаднеш при такъв "лекар". Бии си ако искаш и 100 игли, твоя работа, но трябва да си остане така т.е. да си е твоя работа, а не да е задължително. Именно това обяснява Мангъров, но "лекари" като теб няма как да разберат казаното от него, въпреки че е на български език. Хубаво е ваксърите да коментирате, тъкмо да се види колко струвате...

540

Анонимен

преди 2 години

Абе чалгари има коректор,който си прави каквото му дойде!Големи филолози се извъдихте

539

Анонимен

преди 2 години

До 530 , онзи който твърди, че някога е било нужни 10 г, а сега 1 е достатъчна понеже технологията е напреднала. Да, технологията е напреднала, но нашият организъм си е същият. Страничните дълготрайни ефекти не могат да се разберат за 1 год., необходими са поне 5. И тук няма никакво значение колко напреднала е технологията, защото става въпрос за човешка реакция на човешки организъм, в който няма ъпдейтната технология. Не става въпрос за създаването на ваксината, а за нейните странични ефекти.

538

Анонимен

преди 2 години

Защо му давате трибуна на този май мун?Колко още хора искате да загинат заради него

537

Изумен

преди 2 години

До ЛЕКАРсАботьори!!!!Ти наистина ли си лекар????!!!!Пази Боже, да не се разболявам! Ако и медицината ти е като правописа.....

536

Изумен

преди 2 години

До ЛЕКАРУважаеми ЛЕКАР, пише се "бОстан" и "бОстанско".

535

Анонимен

преди 2 години

Едва ли си ЛЕКАР при толкова много правописни грешки.

534

Анонимен

преди 2 години

До ЛЕКАР "Аз съм обикновен лекар,но ако ти си доцент,аз мога да мина и за академик" Ами ето заради това си само обикновен лекар: "Аз съм с две игли ваксиниран и не усетих абсолютно нищо!" Правиш генерални заключения от един единствен случай. Затова Мангъров винаги ще е класи над теб.

533

ЛЕКАР

преди 2 години

Мангъре?!Плаши ме втренченият ти поглед и въпиющата ти некомпетентност!Аз съм обикновен лекар,но ако ти си доцент,аз мога да мина и за академик!Спри да плашиш и заблуждаваш хората!Аз съм с две игли ваксиниран и не усетих абсолютно нищо!Може и да се разболея,в което се съмнявам,но поне ще съм направил това което изисква медицината и медицинските власти в държавата в която живея!А ти си просто едно бустанско плашило в бустана на Радев,който също колкото тебе е президент на България?!Съботьори!!

532

Анонимен

преди 2 години

До До До "Светилот Цитирай обидата.

531

До До "Светилот

преди 2 години

По-добро обяснение не можа ли да измислиш вместо да обиждаш?

530

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Не, не се приема, че ваксинацията ще го осъществи. Има промити мозъци, които са повярвали в това, но като видиш процента ваксинирани в света, съвсем не са толкова много. Останалите не приемат, че ваксините ще им осигурят "нормален живот". А дори напоследък и ваксинираните се съмняват в това като виждат как на много места връщането на "нормалния живот" се отдалечава все повече и се превръща в мираж...

529

Г-Н Рашков

преди 2 години

Защо още не сте го арестували този опасен за страната индивид? Не се заяждам. Най-сериозно Ви питам.