588

Анонимен

преди 2 години

някои стават лекари за да убиват.той е убиец по душа.

587

Умрите мангъроиди

преди 2 години

Заради този човек умряха хиляди българи и ще умрат още хиляди при следващия пик на болестта наесен! Глупостта на едни глупави хора да вярват на други глупави хора, често е смъртоносна за тях!

586

Да, правилно

преди 2 години

До АнонименМал0умните д-Eбили не мислят. Ако на тях им кажат да скочат в пропастта, ще го направят. Мал0умните *** не мислят, а само изпълняват *** заповеди.

585

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 629 Точка, запетая, не можеш да караш хората да се инжектират с отрова. Не и ако искаш да ти се размине. Ще има бaлами, които доброволно ще се боцнат, а другите теб ще те боцнат и така...

584

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 629! Сори гълъбче ама в комунизма не се връщам! Никой не може да се разполага с живота на хората, при условие,че препарата е тестов!

583

Анонимен

преди 2 години

Една заповед се изпълнява, не се обсъжда. Точка. За да се победи Ковид, е нужна дисциплина.

582

Анонимен

преди 2 години

До Лекар Я като си лекар (ако си) кажи защо се прикриват у нас случаите на странични ефекти и смърт от ваксини?

581

Анонимен

преди 2 години

До Нищо не разбрахте! Всичко разбираме и това е проблема! Ваксинирани без антитела са ок да се разхождат, а преболедували вкъщи с антитела не им дават същите сертификати! Кажи това не е ли проблем и ограничаване на свободата на хората?

580

Анонимен

преди 2 години

Има война между човечеството и този вирус. Затова вероятно ще се прилагат и действия, като при военните. А там основен принцип е, че "Заповедите се изпълняват..., а не се обсъждат". Подхода в цивилния живот ще е по-мек, но ще е с подобен привкус.

579

Лекар

преди 2 години

Това ли ви е проблема,ПРАВОПИСА ми?!Бостан,бустан,***,комунистан,все едни червени *** сте и търсите да плюете хората,които ви спасяват и ви казват истината!!Не само аз не съм усетил нищо,но и целият колектив от мед сестри,рехабилитатори не усетиха нищо!Казвам го да не се притесняват тези които се колебаят дали да се ваксинират!А на вас бесните пожелавам да ви запекът на Промахон!Като ви върнат два ,три пъти ще се научите кон боб яде ли!!Понеже сте бедни и всеки петък клечите там!!

578

Анонимен

преди 2 години

До Равнопосавеност. Ако следя тъпатааа ти логика и ваксинираните няма да имат след два месеца антитела. Ваксини се слагат за да се предизвика имунен отговор! Когато човек има документ че е получил такъв отговор т.е антитела тои има доживотна защита, но за ваксинораноте не е ясно нищо, защото са ваксинирани с биопродукти с патент за биооръжие от 2005!

577

Анонимен

преди 2 години

До Недоразбрал2 години се бутах навсякъде сред хоратаи вирус не видях и не се разболяхразбра ли бе такива като теб им трябватъ на таррикатитеа именно баааллъъъципо търлъци

576

Анонимен

преди 2 години

До Равнопосавеност Защо с естествени антитела два месеца, а ваксинираните, които нямат никакво доказателство че ваксата работи повече! Или да са равни или да се спира този сертификат!

575

Недоразбрал

преди 2 години

Всичките антиваксъри с големи м,ди като на Грипена,дето се кикотеше на Шипка и меташе ръце,че немало вирус?!Ама ако го налегне,ще го извозват кат Нинова при лошия професор да го лекуват във ВМА,щот е много ценен руския аватар!Мангъря е същия ту флек,както и Кацаров!Дребни селски тарикати,нещастници!Дрънкат против ваксините,защото ги осигури Щабът и лично Борисов!И щом е така,всичко което е докоснал ГЕРБ и Борисов и би им донесло слава и признание,трябва да се стъпче и унищожи!Жалки ко мун дели!!

574

Танер

преди 2 години

Болен професор май България само такива ражда дървени философи

573

Нищо не разбрахте

преди 2 години

Тук става въпрос за свободата, а вие си мерите антителата !!! Има и ваксинирани без антитела.

572

Анонимен

преди 2 години

Ако целта ни е да се борим с пандемия и да спираме вирус, тогава водещото трябва да е тест за антитела и всички с достатъчно антитела трябва да имат сертификат. Ако само ваксинираните имат сертификат, значи основната тема не е борбата с вируса!

571

Равнопосавеност

преди 2 години

До 616 - вярно е. Искам свобода - да си карам с 200 в София, не да ми пишат глоби и ако може щом съм си преценил че мога да карам пил значи мога. Ега я свободата. Искам да мога да си кашлям без маска по хората, да си бърша течащия нос с ръка и после да опипам всички дръжки в автобуса, да крещя по телефона и да плюя на воля малки сладки вирусчета. Свобода му е майката, а там, че някой ще мре прегазен или от вируса... Пука ми. Аз ще си измисля оправдание - например: няма пандемия и земята е плоска

570

Равнопосавеност

преди 2 години

До 614 - лично според мен ако някой има еквивалентни нива на антителата срещу SARS CoV 2 като на ваксиниран трябва да му се издава временен документ важащ например 2 месеца, който да му дава същите възможности, като на ваксиниран. Защо това не се прави лично аз не мога да кажа, но предполагам, че повечето хора така или иначе ще им писне да се проверяват за антитела на всеки 2 месеца. Малцина са тези които ще задържат високи нива.

569

А

преди 2 години

Най-важното нещо свободата. Много хора са си дали живота и здравето в името на свободата. А сега свободата е застрашена.