177

анонимен

преди 2 години

Брей,да ти завиди човек на самочувствието,Николайчо бей!Разбира се,че си подговен.Не знам дали сред всичките езици дето ги говориш знаеш и руски.Та там пионерчетата отговаряха на "Будь готов!"-"Всегда готов!".Та и ти си винаги готов за който и да е пост в държавата.Само да попитам останало ли още нещо за продаване в клетата ни Родина.Помним как продаде БТК,колко комисионна прибра тогава ти чист като сълза двигател на промяната и "новото" лице на бг политическата сцена?

176

Анонимен

преди 2 години

Този, никитууу, продаде българската енергетика за жълти стотинки на енергийните дружества. Затова сметките ни са двойни - за пренос и разпределение. Естествено, че е готов, щом ще има милиарди за крадене.

175

Анонимен

преди 2 години

До АнонименДа ,такива "милионери" на "Позитано" са, че цепят стотинката за разходите на телевизията си, в сравнение с останалите управляващи и грабежите им, БСП са света вода ненапита и имат и едно от най-добрите качества в политиката, мислят за цялото население и държавата, а не само за няколко човека или само за партията си!

174

Анонимен

преди 2 години

,,Има такъв мошеник,, Тоз не беше ли на обрал по няква схема ? Къде ги намират най честните веее ??? У Харвърд ли ?

173

Анонимен

преди 2 години

Предложено по този начин това правителство е уникален ход на мафията.Няма правилен отговор. Този ход спасява редник Бойко, Доган, Влади, Цацаров, Гешев.... и т.н. Голяма е вероятността това правителство да мине в името на стабилността с ИТН+ДПС+ Да България и част от ГЕРБ. Стига вече яйца.трябват камъни.

172

Естествено-вЕЕЕрваме

преди 2 години

Много е готов за кражби от Еврофондовете-а те не са малко за България-50 милиарда...!

171

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 194 "Днес гледах разни политолози,партийци, коментатори, за НикитУ Василеф казаха, че само от приватизацията на БТК е ощетил държавата с над милиард. Изобщо не се изказаха ласкаво за новия-стар ешалон на СлавитУ и за големите им кражби говореха." Само дето за Борисов червените само слухове разнасят, а пък за такива като Никито има ФАКТИ.

170

Анонимен

преди 2 години

До От трън та на глогДнес гледах разни политолози,партийци, коментатори, за НикитУ Василеф казаха, че само от приватизацията на БТК е ощетил държавата с над милиард. Изобщо не се изказаха ласкаво за новия-стар ешалон на СлавитУ и за големите им кражби говореха.

169

Анонимен

преди 2 години

Срам, срам, срам! Гласувах за Слави. Предаде мен и цялото ми семейство. Срам!

168

Сивият Кардинал

преди 2 години

Шлави си вкара автогол

167

Анонимен

преди 2 години

Борисов ще се оттегли от политиката, като се появят по-добри.

166

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 180 "Ами БСП къде го пропусна, те са единствената лява партия бореща се за правата на средната класа и работещите,социално слабите, децата?" Горкия, как се е назобил с пропаганда, а през това време всичките от шефчетата на Позитано станаха милионери, при това доста едри. Направо ми е жал за такива като теб.

165

Анонимен

преди 2 години

Голямата новина от тези избори е, че се разбра, че промяна в статуквото няма да има.Всички кандидати си бяха от статуковото, само размениха партиите.

164

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 173 "Няма проблем и с трети избори. Норвегия беше 4 години без правителство." Малка подробност е, че Норвегия има други институции да държат законовия ред, а България е .... да не казвам какво.

163

Анонимен

преди 2 години

Само с оттеглянето на борисов от политиката ще избегнем по тежка криза !

162

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТО Ъъъъъ. С кого се гордееш, че си българин? С Николай малинов ли?

161

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 177 Верно ли в Хитрино дето гръмна е спечелило ДБ? егати.

160

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТО Ко му е готовото?

159

Анонимен

преди 2 години

До АнонименАми БСП къде го пропусна, те са единствената лява партия бореща се за правата на средната класа и работещите,социално слабите, децата? В момента ни се сервират десни и ултра десни, които захранват по-малко от 1% от населението в България. А останалите?

158

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 176 Едни избори са 80 милиона бе барчед. Това са по 3 ракии на човек. Ти може и да нямаш проблем и 25 годишно уиски да пиеш, ама за мене 3 ракии са си много. Като туря жената и децата, тъщата и стринката, ти все едно ми взимаш пиенето за една седмица.