92

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ умре!-:) Мутрата е никой вече!-:)

91

Анонимен

преди 2 години

Хора с по три и повече хронични болести които може и обикновен грип да умъртви, ще се спасят щото 25 човека здрави, прави ще се ваксинират. Логика и чудо. 70,80,90-годишни с хронични заболявания ако не беше ковида щяха да са безсмъртни. Да се затворим и да фалираме икономически за да пазим какво-вятъра дето дyха.

90

хгщ

преди 2 години

Да си вакинират морските свинчета. На законът ни защитава.

89

Анонимен

преди 2 години

Този у род кога и да му светиш маслото, се е късно.

88

бай Шиле-Кантара

преди 2 години

ама боцкайте се - участвате в клинично ни проучване, за което ЗНАЕМ че ще вземеммат ЯКИ хонорари от БИГ ФАРМА, безплатно е и сте "информирано съгласни" --- 25 ваксинирани българи = поне 25 000 ЕУР хонорар, минимум

87

Анонимен

преди 2 години

Пак ли този сенилен старец?

86

bbbb

преди 2 години

Тоя мисир пак се появи.

85

Анонимен

преди 2 години

Преди 100 години хората пак са носили същите тия маски, пак са стояли на разстояние, пак е имало същите карантини, случвали са се същите неща, които сега пак се опитват да направят! Просто спрете да се подчинявяте на надписи които искат да се маскирате или да правите каквото и да било и започнете да убеждавате другите да спрат!

84

Пламен

преди 2 години

Хайде скривай се в дупката си, стар номенклатурен мишок!

83

Анонимен

преди 2 години

Аз ви казах, че действат по план. По петилетки. Из.роди!

82

Анонимен

преди 2 години

Българина трябва да пипне и види, само с приказки не могат да уплашат народа :)) Само по медиите вижда вирусче, излиза на вън и чудо, нема трупове по улиците :))))

81

Анонимен

преди 2 години

Ромите не са ваксинират, защото са хитри, имат силен инстинкт за самосъхранение. За глас в изборите са ок с 50 лева, но за здравето - не. Масово нямат никакви ваксини и си живеят и се множат. Онкоболни са предимно от бялото население, познайте защо...Най-видният евгеник Бил Гейтс, който иска да намали населението на планетата, спасява куцо и сакато с ваксини. Да, вярваме ви.

80

Анонимен

преди 2 години

Аман от пенсаци. Някои хора като се вкопчат, та не пускат - тоз нали го пенсионираха? Ама не - трябва да заприличаме на фермата на Оруел. Ако ваксините работеха, хората щяха да се ваксинират. Ако ваксините бяха безвредни, хората щяха да се ваксинират.

79

Светозар

преди 2 години

Когато толкова се напира за ваксинация, почва да става съмнително.Имам само един въпрос към ваксърите - ковидисти. Защо 85% от лекарите не са ваксинирани и явно не желаят, да го направят ?

78

Анонимен

преди 2 години

Гарантирам, че наесен векторни "ваксини" няма да се предлагат. Пуснаха ги само за да създадат илюзията за избор. Всички трябва да бъдат инжектирани с РНК субстанцията. А кАкто доказва откритието на института Томас Джеферсън, РНК последователностите се записват в човешкото ДНК. Първо поколение двукраки ГМО е вече факт.

77

Анонимен

преди 2 години

Унищожи ваксина спаси живот.

76

Анонимен

преди 2 години

Слугинята на СЗО,която Славуца ще ни натресе за здравен министър,така хубаво ще изпълни плана на задкулисието.Кой знае какво ще роди младата й амбициозна глава-няма да насмогнат на ваксини от заводите.Този *** да не бере грижи..Тази ще ни види сметката

75

Анонимен

преди 2 години

Ромите ще се ваксинират срещу 50 лева и кебапче или кюфте.

74

да,да ама не

преди 2 години

До Анонимен 60Аз не знам защо климата се променя, но е факт! Факт е и , че Бил Гейтс финансира най-различни разработки за охлаждане на планетата от години! факт е и, че преди години същия тоя на публични места се е "тревожил" за здравето на човешката популация! Ако се разровим ще намерим /има ги в НЕТ-а/ и други негови "тревоги", от които чевек да изпадне в потрес!

73

Вещия

преди 2 години

Пак ли този изпълзя, но се огледайте много внимателно какво се случва в Света взривове и експлозии, убийства, катастрофи, нима си мислите, че случайно защото не е и това е война и геноцид срещу Човечеството. Сценария е същия както отпреди 100 години, когато избухва уж испанския грип.. ковидчето е бял кахър по сравнение каква кабала се готви за Човечеството за следващите 100 години..