72

Анонимен

преди 2 години

Значи да се ваксинират 25 млади, здрави и прави, за да спасят живота на един неваксиниранот третата възраст!Ега ти логиката! А защо просто не ваксинирахте сухата съчка?

71

Хомосексиуалист

преди 2 години

Ваксинирането е като хомосексуализма. Американските учени са доказали, че хомосексуализма е нормален. За ваксините учените също са доказали, че са нормлани. За това малцинствата могат да се налагат над мнозинството, защото са прави, и учените са го доказали.

70

Олеле майко.

преди 2 години

Мустачко сигурно е мислил 1 седмица върху този бисер...

69

Шаши

преди 2 години

Омръзна ни от професори. Да си гледат университетите. А този специално, да пали моторо към Франция.

68

Анонимен

преди 2 години

25 неваксинирани българи- 25 спасени човешки живота.

67

Информирано съгласие

преди 2 години

В Русия на декларацията за информирано съгласие подписваш, че си информиран и съгласен със страничните ефекти описани в указанието на ваксината. В България подписваш, че си съгласен със страничтните ефекти и последствия от ваксината, без да се указва какви по-точно, всичко може да стане, дори да умреш от ваксината - подписал си, никой не носи отговорност.

66

Анонимен

преди 2 години

Ще се радвам да сме страната с най-малко ваксиниранни срещу ковид на глава от населението.

65

Т.Шак

преди 2 години

Кантарджиев, вие защо не васинирахте рисковите групи, докато хората още бяха склонни да ае ваксинират? Защо не започнахте от старите и болните, а побързахте да ваксинирате всякакви други? Ваксинирахте нерискови полицаи, пожарникари, държавна администрация..., а когато дойде ред на старите и болните, отворихте зелените коридори за всички, а рисковите групи пак останаха неваксинирани.

64

Да се ваксинирам

преди 2 години

Да ми падне имунитета и после да ме лови всеки вирус, за да стана редовен клиент на аптеките - не, мерси.

63

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирани в България са 11%. Мнозинството е против ваксините. хайде да спрем с дискриминацията на трезвомислещите хора. Заради 11 % гръцки плажанти няма да живея в концлагер. да се изнасят към държави с много ваксинирани, ако мислят, че ще ги заразим - прави и здрави хора, над 75% преболедували вируса. Това при тях си е психично заболяване - страх, че здрави хора ще ги заразят от грип.

62

Бойко Банкянски

преди 2 години

Ако знаех че учиндолския дългуч ще ми вземе така кокала, тая детска болница да съм я построил, сега обаче ако той я постри отивам в трета глуха, направо ме отписват и отивам при дедо Симо Мадритски да си пием кафето заедно, не съм забравил че благодарение на него стигнах дотук.

61

Анонимен

преди 2 години

Тази ваксина може да повлияе зле на цялото тяло.

60

анонимен

преди 2 години

До Анонимен 61 "Антиваксърите намалявате, от което ставате по-агрисивни."Чакаме да се включат ЗЛАТЕНА и сие и ще се изравни агрЕсивността! Обаче яви ли се от монитора ми замирисва на неизхвърлено навреме мартенско кисело зеле и излизам от този сайт!

59

бай Шиле-Кантара

преди 2 години

Верояността НОЩ-ниър таласъми да КАСИРАТ комисионна от експеримента "ваксина" е толкова по-голяма. колкото по-голяма глупост кажат и офците хукнат сами да се доят, сами да се дерат и сами да се колят.

58

Гражданин

преди 2 години

Предпочитам личната ми лекарка да ми казва кога и защо да се ваксинирам. Тя не ми е звъняла, съответно - няма да се ваксинирам.

57

Анонимен

преди 2 години

Вече има много информация за 'ваксините". Ако бяха читави, най-малкото щяха да се бият без информираното съгласие. Нека производителите, ЕС и държавите носят отговорност за ефектите на тези препарати върху хората - така ще ни докажете, че вярвате в тях и на дела. С думи всеки може да говори, че вярва в нещо, за което не носи отговорност. Не може да манипулирате хората да участват в медицински експерименти, като играете играта на стимули, нравственост, дискриминация и тормоз над психиката им.

56

Златена

преди 2 години

До Анонимен 56Антиваксърите намалявате, от което ставате по-агрисивни. С всеки изминат ден намалявате. Факт. И само вие си четете глупостите и се надъхвате взаимно.

55

Анонимен

преди 2 години

Объркали сте се.С Ваксинирането проблема започна преди 15 години,когато фирмите за хранителни добавки,хомеопатия и билкови продукти направиха масова кампания срещу ваксините до днес,а в също време фирмите производители на ваксини нищо не правят.Не е от хората.В Македония до края на Август ще приключат с ваксинирането на цялото население,но там нямаше такава кампания.Освен това нашето население много лесно се манипулира.Все пак ГЕРБ ни управлява над 12 години.

54

да,да ама не

преди 2 години

До Анонимен 55 "Къде изчезна Бил Гейтс?" Сега се е разтревожил силно за промяната на климата и глобалното затопляне и вервай ми : ще ни охлади! Тоя като се разтревожи за нещо и има-няма и 3 години и му се разтакова таковата на таковата! Разтревожи се за здравето на човешката популация и ей на : КОВИД! И като оправи и климата дали ще спре да се тревожи?!

53

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 56Антиваксърите намалявате, от което ставате по-агрисивни. С всеки изминат ден намалявате. Факт. И само вие си четете глупостите и се надъхвате взаимно.