132

Boko

преди 2 години

Znaete kak se oakahte i sega sram da priznaete

131

интернет разбирач

преди 2 години

Проф. Кантарджиев: Преболедувалите имат по-силен имунитет от ваксинираните 04.07.2021 12:10- заглавие в ДНЕС

130

Анонимен

преди 2 години

"Ваксината на Janssen може да предизвика рядко неврологично разстройство"..............Готино е как докато тоя призовава за ваксинация излезе информацията за поредната ваксина предизвикваща увреждане :D

129

Boko

преди 2 години

Poneje vsichki v internet ste razbirachi ste na tova polojenie...da vi komandvat emigriralite turci s bg pasporti na ostrova i takiva bez gram mozyk

128

Анонимен

преди 2 години

Бай Шиле, обясни на тия неграмотници, колко хиляди ЕУР вземаш за ВСЕКИ "зарибен" да се боцне и участва в клиничното проучване, наречено "ваксинация", токова фенове имаш, поне половинаа ще се хукнат през глава да се бучат и да се погрижат за твоят след пенсионен рахатлък

127

Хахахахаха

преди 2 години

Твърдения без данни са спекулация! Проблема са именно нощници и гащници, които се държаха като хора с безкрайна власт над всички и безусловно! Човешката глупост край няма! Да на ваксините, не на тази! Една причина отпор на самозабравилите се гащници!

126

ъъъ

преди 2 години

Айде пак, че нищо не разбрахме. Откъде неваксинираните могат да имат антитела, ако не са преболедували. Защо не спрете да приказвате, че се оплитате като патета в кълчища. Значи: важното е да си ваксинират, антителата са маловажен страничен ефект.

125

Анонимен

преди 2 години

Този явно не е схванал намека когато го пенсионираха.

124

Анонимен

преди 2 години

Цялата работа е ,че трябва да уморят едни 3-4 милиарда човека и това трябва да стане без война и разрушения в рамките на 10 години.Имат заповед отгоре и дадени са стотици милиарди за изпълнение на плановете и се действа .Но тъй като трябва причина измислиха пандемията като повод.Така ,че да знаете пандемията е създадена за да ви ваксинират ,а защо ви ваксинират -подсказката е на камъните в щат Джорджия ,първа заповед на сатанистите .Разровете се малко.

123

Чоко

преди 2 години

До АнонименЧовече, не разбираш ли, че милиардите дадени на Biontech, Modernd и т.н. сега се връщат към политиците с цел убеждаване за ваксиниране и продължаващ терор над населението.

122

Анонимен

преди 2 години

антиваксърите са като плъхове, разнасящи ковид. трябва да се изолират или да се ваксинират.

121

Анонимен

преди 2 години

Само меразбирам що като имам антитела трябва да се ваксинирам. Все едно да изкарам шарка и пак ваксина да слагам. Няма никаква логика! Защо хората с антитела не са с равни права с ваксинирани и преболедували? Нещо мирише!

120

Чоко

преди 2 години

От моиге най-близки 12 човека, няма нито един ваксиниран а и никой не иска да се ваксинира. За сметка на това 7 човека официално го преболедувахме а мисля, че другите около нас го изкараха безсимптомно. Просто такъв заразен вирус не може да не е достигнал до хора които вечерят на една маса. Сега сме с имунитет и никакъв доктор не може да ме накара да се ваксинирам посмъртно. А двама , мераклии за чужбина си купиха ваксинационни сертификати и ще посетят Западна Европал Ха-ха-ха.

119

АнонимеН

преди 2 години

СЛУЖЕБНОТО ИЗЦЯЛО СЕ РЪКОВОДИ ОТ РАДЕВ ! АКО ИМА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВАКСИНИРАНЕ ТОВА Е ПО НАРЕЖДАНЕ НА РАДЕВ, КОЕТО ГО ПРАВИ ВРЕДЕН ЗА БЪЛГАРИЯ!

118

Анонимен

преди 2 години

Щом е толкоз леко за проверка чрез наличието с разнообразието на антителата за разнообразния Ковид19 по щам,мутации,варианти,названия,букви за определяне състоянието на организма на човек спрямо антителата необходими дали е прекарал заболяването от вируса анализиран по щам,мутации,варианти или е претърпял ваксиниране с прекарано заболяване,като за тези случаи са възможни различните ситуации-лека,тежка или без заболяване по тази причина от тоз вирус защо не се тестват хората преди и след случаите

117

Анонимен

преди 2 години

Недейте се ваксинира и маски не носете- точно като в Бразилия и Индия.

116

Театър Сълза и Смях

преди 2 години

К'ва е тази здравна система, ако не може да се справи с 5-10000 болни на 6000000 население бе, бай Шиле?!

115

Анонимен

преди 2 години

Ако има достатъчно грамотни с английски, да отидат на страницата ONS и да проверят как се увеличават абортите в UK с ваксинацията. Списъкът е за всеки вид ваксина поотделно. Всеки средно грамотен човек може да изчисли увеличението за всички ваксини взети заедно. Та така се стига до 5400%увеличение. Иначе абортите са най-много при РНК ваксините на Модерна и Пфайзер.

114

Анонимен

преди 2 години

Колко пари са дадени за ваксините в БГ?

113

Анонимен

преди 2 години

Този, **** не е ли на хранилка към Столична община. Градски транспорт.