152

Анонимен

преди 2 години

Интересно в европейската и американската статистика много умрели от ваксини, а в БГ само спасени. Еи затова са ми съмнителни нашите агитатори

151

Анонимен

преди 2 години

Като прочета спокойно и засега,започвам да се изнервям.

150

българин

преди 2 години

Уважаеми сънародници не се ядосвайте излишно.Има ваксини-който реши да се ваксинира.Който не иска - не иска. Който се чуди - да си се чуди.Засега никой никого не е накарал да се ваксинира насила,нали?Не си причинявайте сами излишни ядове.Спокойният човек винаги взема правилни решения, а ядосаният греши.Така,че успокойте се,размислете и решете кое е най добро за вас и близките ви.

149

IT-спец

преди 2 години

"Ние сме единствената държава, в която може да си избереш ваксина" това не е вярно, аз съм в Исландия и тук може да си избираш каква то ваксина искаш от 4-те възможни, Астра, Модерна, Файзер и Янсен....

148

dr. Guillotin

преди 2 години

Докога ще слушаме пропагандата на това краставо магаре ?!

147

до Германец

преди 2 години

Не му бери гайлето на Кантарджиев. Той се подсигурил добре и още ***, въпреки че трябва да се пенсионира, намери си пак златна работа. Да ходи по тв и да налива акъл. Ти в Германия не вярвам да си по-добре. Взимаш същите пари, но те спукват от работа. А и не е приятно по улуците да гледаш фереджета, тука поне няма. Не вярвам и да имаш приятели германци.

146

До Германец

преди 2 години

Браво на теб, признахме те! И още не си се отказал да даваш съвети/акъл на "пропадняци", надежди ли имаш?

145

Германец

преди 2 години

Ако имаше повече хора като проф. Кантарджиев в татковината ви, може би нямаше да сте на това дередже. Шапка му свалям, че е намерил сили да остане в блатото. Аз не успях и се евакуирах.

144

Анонимен

преди 2 години

Тук пенсионерът разправя: "25 ваксинирани българи - спасен един човешки живот", а по-надолу статия със заглавие: "Ваксината на Janssen може да предизвика рядко неврологично разстройство" ..Ако се чудите защо са тези абсурдни противоречия, това е защото идеолозите на Новия световен ред имат нужда от вашето съгласие, за да постигнат целите си. Каквото и да правите не им давайте съгласието си!

143

Анонимен

преди 2 години

Някои забравят изказванията за това кафенце и онова кафенце. После се оказа, че за народа има само от евтиното кафенце.Казваш, че едното е по-лошо и след това даваш свобода на избор, но случайно изборът е един.

142

Анонимен

преди 2 години

Вони на заговор за инжектиране на населението с неизвестно до какво ще доведат препарати.

141

НЯМА ЛОГИКА

преди 2 години

1. Защо на хората с доказани антитела срещу въруса не се издават сертификати, както на ваксинираните? 2. Защо се издават сертификати на ваксиирани, без да е проверено дали имат антитела? Официално ефективността на "най-добрите" ваксини срещу коронавирус е 85%. НЯМА ЛОГИКА?

140

положението трагично

преди 2 години

тази ежечасна пропаганда води до пълно обезумяване - забелязва се тотално физиологично оглупяване на хората. различни мои близки хора загубиха реална способност да правят елементарни заключения, съждения, изпадат в тотален идиотизъм/дибилизъм, реагират с вербална /дори физическа/ агресия на елементарни въпроси, например дали би хванал горещ котлон, отговарят "ми, не знам!..., бе не мъ занимавай...". страшна работа!!! убеждават че "слънцето изгрява от северо-запад" че "водата е суха" други подоб

139

Анонимен

преди 2 години

Не ме интересуват близките и роднините на някой. Учените доказаха, че РНК "ваксините" променят човешкото ДНК. Друго не ми трябва да знам.

138

Анонимен

преди 2 години

Трибунал, трибунааал....

137

Анонимен

преди 2 години

Щом имаш антитела, това означава че или си преболедувал или си се ваксинирал. Тестът показва броя на антителата. Когато имаш висок брой на антителата, няма смисъл да се бие ваксина. Не виждам смисъл, хората които имат антитела, но не са преболедували през официалната статистика, да се имунизират отново, само и само да минат през официалната статистика. Считам, че следва да се издава сертификат на всички, които имат доказани с тест антитела. Това са стотици хиляди българи.

136

Факт

преди 2 години

Всички мои най-близки роднини се ваксинираха. Нито един не се зарази досега. Преди да започнат ваксинациите се заразиха едни по-далеч и роднини, първи братовчеди и равносметката е един починал, трима изкараха вируса много тежко, но вкъщи и още не са се отправили на 100%, а останалите относително по-леко.

135

Анонимен

преди 2 години

"Информацията срещу ваксините може и да е 100% дезинформация...Така, че тази опорка не върви...".................................................Информацията за уврежданията предизвикани от Janssen е на Американската агенция по лекарства бе момко. Всички ваксъри ли сте толкова ограничени?

134

Шаши

преди 2 години

Разбрахме вече, каква бездънна яма е общината. Пенсионер хипохондрик на общинска работа. Заплата N хиляди. Наше момче, какво да го правиш.

133

Boko

преди 2 години

Chalga...op op op...giubeci... i posle kym angliq shtoto bg e losho. Durjavata e takava kakvato si q napravite