58

Анонимен

преди 2 години

Ясно е, че кабинет няма да има.

57

До 72

преди 2 години

Аз познавам не един или двама души, с висше образование, уж мислещи и разумни, които гласуваха за Слави. От ден 1 ми е ясно, че той е поредният кьор фишек, но всеки има право на своят избор.

56

--

преди 2 години

Честит ви Хари Потър, тоя дето размахваше пръст на ДАНС и им се заканваше ако му пипнат фирмичката.

55

Анонимен

преди 2 години

Не мога да разбера едно нещо ..Как така Слави обра протестният вот ...Има ли някой в този форум, който е гласувал за него ... Питам най-искрено и добронамерено ... Без никакви политически пристрастия ...Без да съдя или да укорявам или да приветствам ... Просто някой от вас гласувал ли е за него ?

54

Анонимен

преди 2 години

Разбрахме, че са политолози, остава открит въпроса какво точно работят, понеже политолозите произвеждат нещо, само след голяма нужда в тоалетната.

53

Анонимен

преди 2 години

Ако предположим, че всичко е така, както твърдят злите езици, остава въпросът защо ИТН и лошият Слави още стоят на политическата сцена. Ако не, нека бъдат така добри да назоват задкулисните му кукловоди, за да не сеят съмнения за почтеността си.

52

Анонимен

преди 2 години

Ще подкрепя правителство, което обяви като приоритет незабавни арести на гербавите престъпници и пълно разследване на роднините им!

51

Анонимен

преди 2 години

Хайде ,бе, кога ще построите тунела под Шипка и пътищата между северна и южна България? Сега нали ще ви дават пари за трите морета, защо не го направите? И магистрала Хемус и железниците да оправите!

50

Анонимен

преди 2 години

Спете спокойно, щом гербавите реват всичко е наред.

49

Анонимен

преди 2 години

Слави вместо за се занимава с илюзии за Космоси , да вземе да построи най-накрая Хемус и пътищата и тунела между северна и южна България, нали сега ще ви дават пари за трите морета, какво чакате, че не построите тунела и пътищата, както и ЖП транспорта, КПП и магистрала до Македония? Остави го тоя Космос, там хората се опържват от радиация и няма как да се населват планети, бутафория!

48

Политическата

преди 2 години

Криза е обусловена най вече от факта, че обсебени от властта политици с минимална обществена подкрепа искат да пишат дневния ред на обществото и да говорят от името на народа само защото са умни , красиви или след катарзис . Нахвърлят се като глутница върху елена , а след секунда се счепкват помежду си заради някакъв ***.

47

Перко

преди 2 години

Не харесвам Слави, но ми харесва как тръгва. Бойко предполагам, че ще го подкрепи за правителство. Да почне с левчето субсидия да видим кой, защо е в НС. Космоса може и по-нататък. Пък и северно - македонците са на 1-2 години. Трябва да пораснат че да ги пращаме да си нагледат Луната

46

Анонимен

преди 2 години

Това психологията, още ли се води висше?

45

Тошо

преди 2 години

До Маските ВЪН 1,2КО рече?Май ракията ти ев повече?Ти си научен да крадеш, но защо си мислиш че всички са кат тебе?

44

Анонимен

преди 2 години

Слави, кой ти пише речите - признай си!

43

Умен

преди 2 години

Всички да се напишем ромове и да си гледаме кефа.

42

Анонимен

преди 2 години

До Лекар 50...Е поне тия избори показаха, че няма изтичане на мозъци от страната..Но и в "държавата" не е хич цвете. :))))))))

41

Слави

преди 2 години

Космонавт!

40

Лекар

преди 2 години

Е поне тия избори показаха, че няма изтичане на мозъци от страната

39

Анонимен

преди 2 години

Изумително...министър на ромовете) до къде е докарахме !тия мързеливи хора от 30 г всички правителства ги заливат с пари ,просто помощи,някои не плащат ток и вода ,сега продължава цирка )интеграция е точната дума,и тоя неграмотни хора като гласуват ще решават съдбата ни,интересно кой от сценаристите е дал идеята )