98

Анонимен

преди 2 години

КОКАТА...и КОЗЯК

97

КОКАТА...

преди 2 години

ДИКТУВА ПОВЕДЕНИЕТО НА СЛАВИТУ...... ТЪЙ ДА ЗНАЕТЕ.....

96

Анонимен

преди 2 години

Гласуваш за Славуца-получаваш д-р Ахмед Франкенщайн, ДС, НДСВ, и Царот Деди Симе Ментата. Само Милен Хотелчев ми липсва...

95

Обективен

преди 2 години

Служебното правителство си върши добре работата. Само много бавно върви изчегъртването на мутрите, особено при Рашков, а без читави държавни структури без мутри в тях, трудно ще се върнем към нормалността. За изборите Рашков се опита да спре купуването на гласове, но не е ясно колко е успял. Тези гласове за ГЕРБ няма как да са толкова без все още голям платен вот

94

Обективно

преди 2 години

Радев ако не беше сложил Рашков в Служебното, щях да гласувам за него да остане! Не беше нужен този канибалски устрем! При това - с 19 имота зад гърба. А къде са имотите и банковите сметки в чужбина на ББ - нали щеше да ги разкрива??? Ама нещо запецна....!

93

Човек

преди 2 години

Не щем Слави!!! Искаме ЛУНА - ПРЕЗИДЕНТ!! ЛУНА - ПРЕЗИДЕНТ! Ама тооо - едно и също!

92

О хо хо

преди 2 години

България ще започне да се оправя ЕДВА СЛЕД РАДЕВ. СИЛОВО УПРАВЛЕНИЕ = ХУНТА. Демократично, но и отговорно и честно!!! Кой???? За мен участието на К. Петков и А. Василев е желателно. Имат СЪВСЕМ РАЗЛИЧНО ИЗЛЪЧВАНЕ ОТ ОСТАНАЛИТЕ ПОЛИТИЦИ.

91

Факт

преди 2 години

Единственото хубаво нещо през времето, когато НДСВ участваше в управлението е, че заплатите ни се повишаваха с около 20% на година, за разлика от последвалото повишение с около 6% при ГЕРБ. За 2005-2009 средната заплата се увеличи с 88% за тези 4 години, но после дойдоха мутрите

90

KurDoKolenko

преди 2 години

До Анонименако пък знаетв какво искате, предния път що нямал правителство сега що имал, или тарикатите искат да зе вмъкнат да управляват ама отговорността да е на Дългия. Ами няма да стане, ще си носи отговорността но с неговите си хора.Да де, ама това не са неговите хора. То той няма хора. И не иска да поема отговорност - тоест, ще предложи правителство, ама самия той няма да е част от него. Класическа кукла на конци ...

89

Анонимен

преди 2 години

на калпавия Боко все летеца му пречи.

88

до миро

преди 2 години

давай да чуем, не ни баламосвай с изгреви и залези

87

МИРО:

преди 2 години

Според мен и Радев вече залезе!!!

86

до МИРО

преди 2 години

и кои да тези важни въпроси които Радев не осветлява,давай фа ги чуем

85

Анонимен

преди 2 години

От "хубавото" управление на НДСВ преди 20 години като ни приеха в ЕС колко народ излезе извън България? Ако бяха способни да управляват тогава хората щяха да си живеят и да се развиват тук. Зацикляне до безкрай. Колко още поколения бъдещи трябва да се евакуират?

84

Анонимен

преди 2 години

ако пък знаетв какво искате, предния път що нямал правителство сега що имал, или тарикатите искат да зе вмъкнат да управляват ама отговорността да е на Дългия. Ами няма да стане, ще си носи отговорността но с неговите си хора.

83

МИРО:

преди 2 години

Всичко и всяко нещо е до време!!! Както Бойко беше до време,така и Слави,и Радев ще ги изгони народа!!!И двамата не стават за нищо! Особено Радев, който разедини още повече народа ни!!!Ето,че по важни национални въпроси не се изказва!Не приобщава народа!!!

82

Анонимен

преди 2 години

Не за Слави, т.е. НДСВ 2! Не за президента! Да, за нови избори! Излезте у гласувайте масово! Ако няма за кой в България, гласувайте за Байдън, да направим референдум и да го вкараме в листите!

81

преди 2 години

Слави е номер едно а вие сте много п р о ст и

80

:(

преди 2 години

Политиците трябва да направят най-доброто за България.То не е политическа игра, изнудване и печене на бавен огън, а подкрепа или не подкрепа за предложението на водещата партия.За да няма граждански размирици и за да не се закопаят политически, по-скоро не подкрепа.

79

Анонимен

преди 2 години

"Чакарака" и "Чалгатроник" летят заедно след скачването. Прелитат над България и виждат милиони телескопи, гледащи в небето.- Какъв интерес към науката има нашият народ! - възхищават се 1 от българските космонавти.- Не бе, пият от бутилките! - казва северно-американският астронавт.