38

Анонимен

преди 2 години

Политолози: Други диктуват поведението на Трифонов....Добро Утро ама сега май е вече късно!

37

Прокопи

преди 2 години

Прокопи..... Прокопи.....

36

Боже

преди 2 години

Царя ни пази! НДСВ се завръща.

35

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Ванката бил...първи в списъка с...космонавтите,след него бил Годжи,ама Слафчо не го пускал.Можел да...взриви кораба с баскитарата си,която щял да вземе с него и да свири за кеф.От резонанса,току виж се взривила и Земята,а Слафчо не можел да поеме тази...отговорност,все пак това си е...планета,а не някакъв парламент на една...държавица.

34

Анонимен

преди 2 години

На никого не му пука за мнението на някакви плаетни политолози, Дългия не е човек, който ще допусне някой да му се бърка, за мен действа правилно, разбира се за гербаджийските платени тролеййбуси от депото в Банкя, това не е така, ама кой се интересува от тяхното мнениеЛ)

33

Анонимен

преди 2 години

Политически психолог, политолог -- това са псевдопрофесии. Какво искат -- да ни държат на каишка към корумпирани политици? Няма как да стане, светът върви напред и еволюира, това което е било преди 20 години, няма да се повтори.

32

Стоян

преди 2 години

Ееее голямо откритие направихте.Че учиндолската мутра е зависима поне от 25 години.Тия джипове с охрана да не би да са случайни.Ама явно бавно загрявате,а и не четете достатъчно,защото ако бяхте чели Георги Стоев автора на романите за мафията щяхте да знаете кой е Трифонов и ,че е опасен

31

Апокалипто

преди 2 години

"Има много хора от НДСВ, по-опасното е, че има хора от времето на Тройната коалиция"По времето на гореспоменатите България бележеше растеж от средно 6% на година,беше приета в ЕС,дългът ни достигна рекордно ниско ниво от 13 процента от БВП, безработица 5 процента....След това дойдоха кадърните,докъде я докарахме всеки сам може да си отговори...

30

Щерю

преди 2 години

- Не се лъжете по ИТН! Слави Трифонов е дългосрочна, над 30 годишна, разработка на ДС и КГБ (същите, които лансираха Симеон Сакскобург в политиката ни), които през годините му плащаха концертите, и го лансираха да стане икона пред младото поколение. И сега, най- после - дойде реда на Дългия да си изплати дълга пред тях. Дългата ръка на Москва - това е ИТН...

29

баста нато и байдан

преди 2 години

абе жиб какъв путин искат изграждане на магистрала от румъния до турция и да я дадат на концесия на американците конгресмени от сащ по изборите са във варна

28

Анонимен

преди 2 години

До Петко "Аз като ви казвам, че най-чисто е чрез военните да си върнем държавата..." Ти си най-обикновен фен на военните хунти. Нямаш нищо общо с демократично общество или принципите му. Евентуално, ако има достатъчно като теб, ще си ги докарате на власт и след това ще ядете прикладите.

27

Анонимен

преди 2 години

Слави къде да се наредят хората на опашка за НАСА че желаещи много бе

26

радеф

преди 2 години

основен пилон на петат колона

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 31 "Решението е мнго просто, да свалим резидента на следващите избори." Да, това е "решението", но тук идват на дневен ред фалшификациите на изборите. Повярвай ми, ДС е готово за сценария, в който гражданите гласуват за да бъде махнат.

24

Петко

преди 2 години

На Пеевски и Баце платените политолози... Опитват се да разколебаят хората отсега, защото са наясно, че Ноември ще има нови избори. Аз като ви казвам, че най-чисто е чрез военните да си върнем държавата...

23

Анонимен

преди 2 години

Решението е мнго просто, да свалим резидента на следващите избори.

22

ИСТИНАТА

преди 2 години

Радев е гаранта, че руската шпионска мрежа ще продължи да работи безпрепиятствено в България, затова за Кремъл е от решаващо значение да го добутат до втори мандат! Затова е цялата гимнастика, от "протестите" иналата година, та до цирковете в момента.

21

Анонимен

преди 2 години

""Тогава всички бяха отворени да го подкрепят. Тези непоследователност, логиката му, която не е стъпила здраво на земята, подсказват, че има втори, трети и друг план, който движи поведението му", убедена е проф. Христова." Втория и третия план се нарича Кремъл, и в него Славчо трябваше един път да пасува, за да може копоите на ДС да разчистят терена за президентска кампания на Кауна без познати силни политически лица (от ГЕРБ).

20

Кобилкина

преди 2 години

Славчо е дърт ерген нема ни куче ни коте как да управлява държава :)))

19

Анонимен

преди 2 години

Правителството на ИТН ще бъде подкрепено от всички и най-вече от ГЕРБ. Ако няма правителство избрано от парламента, пак ще има служебно правителство и изчегъртване на мутрите.