18

Нане

преди 2 години

Малкият мук...Такива, като него Народа ги изгони с камъни през 2009 година и гласува за вожда на герберастията, щото той тогава обясняваше, че, ще ги накаже...))

17

червени олигофрени

преди 2 години

вас що ви няма в класацията,да не свършихте вече

16

ГЕРБ=МАФИЯ

преди 2 години

Тези политически психолози, каквото и да означава това, се опитват да оправдаят съществуването си, както и парите, които са получавали досега от мутрите, за да промиват мозъците на хората в полза на ГЕРБ.

15

Анонимен

преди 2 години

Това правителство няма да бъде подкрепено. Следващият мандат ще отиде при ГЕРБ, чието правителство също няма да бъде подкрепено. Третият мандат ще бъде връчен на ДБ, кояето ще трансформира служебното правителство в редовно. Министъра на икономиката си е техен член. Псевдо-новото правителство на ИТН прави служебното правителство да изглежда още по-добре. Те ще свършат добра работа и понеже включват представители от всички партии ще се радват на стабилна подкрепа дори и да са правит. на малцинство

14

Анонимен

преди 2 години

Политолозите ,какво работят ?!?Винаги ми е било интересно ?!Как се изхранват ?!?Какъв Брутен Вътрешен Прпдукт произвеждат ?!?За какво ,получават заплата ?!?

13

Жиб.

преди 2 години

Зад гърба на тиквотрифонистите е Путин. Затова не се чудете,ако утре в парламента се обединят всички руски партии без една. А руски партии там са ДПС, ИТН, Мутрите на Мая, БСП и още една.

12

Анонимен

преди 2 години

Това, че Слави е поставено лице в собствената си (уж) партия, се видя още със случая "Олинеза". ГЕРБ започна да издиша и ни спретнаха нов месия. Това е същата група, която домъкна Царя, а после постави човек с тиква за глава да ни управлява десет години.

11

До-11

преди 2 години

Вие гербаджиите ги разбирате сценариите и разграбването ще ти се доверим

10

АнонимеН

преди 2 години

ПОЛИТОЛОЗИ СЕ НАВЪДИХА КОЛКОТО ИМА СОЦИОЛОГИЧЕСКИ АГЕНЦИИ И ВСИЧКИ ТЕ РАБОТЯТ ЗА ПАРИ! КОЙТО ИМ ПЛАТИ ЗА НЕГО ЩЕ ЛАВИРАТ

9

Анонимен

преди 2 години

Знаем! Зомбито е кукла на конци. Продаде се чалгарина, при това много отдавна. Жалкото е че още има хора, които не са го разбрали. Дано след днес обаче им просветен! А дано... ама надали.

8

Анонимен

преди 2 години

Трифонов е рожба на МУЛТИГРУП от 1995 г. След убийството на Илия Павлов ,структурите на МУЛТИГРУП се прехвърлиха към ДПС !!!! От много години началник на Слави е Доган. Настъпват ужасни години за България и голямо разграбване и далавери ,ако позволим този отвратителен сценарий....

7

Анонимен

преди 2 години

Все акълии са се събрали да го коментират късия и все не им достига мозака да се сетят какво им е подготвил. Аз ще им кажа за да не си напрягат празните тикви. Човека не иска да управлява. Нарочно го прави този номер за да може служебното правителство да продължи. Много добре знае че в парламата никой няма да го подкрепи за самостоятелно правителство. Той няма 121 дупетата за да се легитимира и се отива на нови избори.

6

АнонимеН

преди 2 години

КОЛКОТО ДО КАБИНЕТА КОЙТО Е ИЗБРАЛ ДА ЧЕСТНИ ХОРА СА НО ДОСТА НЕОПИТНИ С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ПРЕМИЕРА

5

Анонимен

преди 2 години

Слафчо ти си най голямата Калинка в политиката до сега!

4

Анонимен

преди 2 години

Слафчо не може да управлява!Той е много болен човек в истинския смисъл на думата!Затова само чете каквото му напишат!

3

АнонимеН

преди 2 години

СЛАВИ Е ТОЛКОВА СВОЕНРАВЕН, ЧЕ ЕКИПА МУ НЕМОЖЕ ДА СЕ РАЗБЕРЕ С НЕГО :D РАЗМАЗА ГИ ВСИЧКИТЕ ВКЛЮЧИТЕЛНО И ДПС КОИТО СЕ СРИНАХА КАТО ГЛАСОВЕ И В БЪЛГАРИЯ И В ЧУЖБИНА!

2

Нане

преди 2 години

*** то е ясно от по ясно...Пикла на31 година, ще управлява здравеопазването... Кой и я наложи на учиндолеца...

1

То това

преди 2 години

Че Славчо е нечия Гинка Си беше ясно още откак се разболя от коронавирус и му прехвърлиха гласовете на ДПС. А като сложиха и машините и неограничените секции в чужбина съвсем прозрачно си стана.