69

Анонимен

преди 2 години

процентите намаляват - кръвното се увеличава

68

Анонимен

преди 2 години

Всъщност, строго технически погледнато, Слави не е чалгар, както го наричат. Не съм му фен и не го подкрепям. Но за мен по дефиниция "чалгар" е български поп-фолк певец, който плагиатства чужди песни и ги пее като свои, в по-лош вариант. Чалгар е Наско Ментата, който използва иначе прекрасната еврейска песен "Шошана". Забележете - всички песни на Слави са негови, авторски, освен македонските народни.

67

Анонимен

преди 2 години

Все тая, особено след като чухме за "великите" планове за правителство от Слави. Пълна подигравка с протеста на хората. Добре е, че ГЕРБ го "изчегъртаха", но народът трябваше да даде предпочитанията си за Демократична България. Пак се самозастреляхме в краката и ще се влачим като пребити.

66

Местната врачка

преди 2 години

И тн., И тн., И тн.,

65

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

КАТО ВЗЕ ДА ИЗРЕЖДА ИМЕНАТА НА НОВИТЕ МИНИСТРИ СИ ОТВОРИХ БУТИЛКА УИСКИ 30 ГОДИШНО ОТЛЕЖАЛО И СЛЕД ВСЯКО ИМЕ ОТПИВАХ ЕДНИ ТАКИВА ГОЛЕМИ ГЛЪТКИ ЧЕ ЧАК СЕ ЗАМАИХ, И НАКРАЯ КАТО ЧУХ НИКОЛАЙ ВАСИЛЕВ ИЗТРЕЗНЯХ

64

Факт

преди 2 години

Колкото и да е зле ИТН и предложеното от Слави Трифонов правителство, пак е хиляди пъти по-добре от ГЕРБ и правителство на Бойко Борисов.

63

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 28"Норадът"е 80 процента ти го знаеш. Диагнозата е на професор от гражданската квота на БСП-Иво Хростов. Та....дали ти става или по-скоро не става... 2013-та "ГЕРБ ще се разпадне извън властта". 2014 ГЕРБ се върна на бял кон. При протестите от миналото лято "народа каза ГЕРБ да си ходи". На изборите от март ГЕРБ първа политическа сила??!! Сега окончателно щели да ги изчегъртат. То не бе подслушване без доказателства. То не бе"опаскан"бюджет, па служебното предизборно изсипа милиони.

62

Анонимен

преди 2 години

До 56 Вече знаем къде е завършил виЗшУ Славиту! Мерси че ни открехна.

61

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ/СДС явно пак са успяли да фалшифицират някъде изборните резултати.

60

Дедо Ташунко

преди 2 години

Тошко вече пътува към Дубай,да докара Божков.

59

Реалист

преди 2 години

Очакват се още протоколи от чужбина, което може да доведе до още един глас за ИТН и един по-малко за ГЕРБ и в новия парламент ИТН ще са с 65 депутати, ГЕРБ/СДС с 63, БСП с 36, ДСБ (Демократична България) с 34, ДПС с 29 и Изправи се! Мутри вън! с 13 депутати.

58

НЕЩАТА НЕ СЕ ВРЪЗВАТ

преди 2 години

ИЗВЪРШЕТЕ ОФИЦИАЛНО ПРЕБРОЯВАНЕ НА КВИТАНЦИИТЕ И БЮЛЕТИНИТЕ.....И СРАВНЯВАЙТЕ ТОВА С ДАННИТЕ ОТ ФЛАШКИТЕ!!!!!!!!!!БЪДЕТЕ СИГУРНИ , ЧЕ РАЗЛИКИТЕ ЩЕ СА ОГРОМНИ И ПЛАШЕШТИ!!! --АКО ТОВА НЕ СЕ НАПРАВИ ---НЕ ПРИЗНАВАЙТЕ ИЗБОРИТЕ ЗА ЗАКОННИ!!!!

57

Анонимен

преди 2 години

До Жизел2 "Смок" Българския *** винаги ме е забавлявал с неговата грандоманщина. Загащвай се до ушите и бягай да дуеш провиснали телеса на дъртата съседката по пеньоар. Дано поне тя ти върже. :)))))

56

Анонимен

преди 2 години

Какво мислят българите в чужбина за предложеното правителство на любимия им чалгар? Всъщност, някой от тях въобще дали осъзнава какво докара на власт? Съмнявам се. За тая работа "требе и акъл".

55

смях

преди 2 години

ААААААААААААААААА полудявам. Бойко ще го тричаме тройно, за дето ни натресе Слави. Не, не и тоя грях му го пишем на него.

54

Анонимен

преди 2 години

Батальона се строява за последен път, ******* се уволнява гербери ревът

53

Анонимен

преди 2 години

Много обичам да посещавам форумите,щото там са най-умните хора на България!Направо си взимаш безплатно висше образование!

52

Като чета

преди 2 години

тези резултати и гледам, че Славчо вече го е знаел и е казал, че взема мандата и е назначил министри се сещам за оня виц дето секретаря влиза при Жан Виденов разтревожен : Господин Виденво , Господин Виденов , Луканов е убит!, а Виденов си поглежда часовника Брей, станали вече девет часа?

51

Анонимен

преди 2 години

Слави май се обърка, според мен той си мисли, че вече сме мажоритарна система и като победител тряба да излъчи кабинет. Слави, системата и правилата са други, понеже нямаш мнозиство трябва да преговаряш с останалите за подкрепа като им предложиш и ги ухажваш с постове и министерства, да им се предложиш да вкараш някои тяхни обещания като одобрението на Истанбулската конвенция и т.н.

50

Жизел2

преди 2 години

Сега ще поплюнчите смока, герберчета :)