114

Анонимен

преди 2 години

Ми тя спутник е като Астра зенека, 1:1

113

Анонимен

преди 2 години

Това пък откъде го измисли с медицинския стандарт. Лекарства се изпитват 6 месеца. Тука вече вина 1 година!!! Лъжци !

112

Анонимен

преди 2 години

Като пуснат руската ваксина ще се ваксинират още 1 млн

111

Германец

преди 2 години

"бълвоч разработена за две седмици" -- mRNA технологията се разработва от 1999. От 2009 има клинични изпитания с хора. Надявам се, че има теми, по които можеш да се изказваш по-подготвен.

110

Анонимен

преди 2 години

Германеца е едно изключение от теорията на Дарвин. Не е еволюирал все още. Докато ние вече сме човеци.

109

Германец

преди 2 години

"Защото не сме роби." -- Ако това ти помага да заспиш вечер, защо не? :)

108

Анонимен

преди 2 години

Защото не сме роби. Защото нито 500г. турско, нито 45г. комунизъм, нито 30г. преход не успяха да ни превърнат в роби! Бая ще ги озорим и тоя път! Кой разбрал - разбрал!

107

Германец

преди 2 години

"прогнила западна европа" -- говориш като комсомолски секретар от 1985. Сигурно си фен на Путин, пудела му Тръмп и aнaлния глиcт Орбан. Познах ли?

106

Абсолютен ваксър

преди 2 години

Има ваксини, които дори насилствено трябва да бъдат поставяни! Морбили, детски паралич, бецеже. Ама това са ваксини на повече от половин век! Обаче тая бълвоч разработена за две седмици си я инжектирайте вие!

105

фа

преди 2 години

Защо точно на тази ваксина искат да се подписваме че ние поемаме отговорност за последствията ???

104

Анонимен

преди 2 години

Слушай германецо, не се блещя на никой, който се е набол. Не ме интересува! Обаче на мен ми изтръпна мозъка от крясъците на фанатизираните ваксъри и заповедите им АЗ да се бода. Да виждаш някъде разлика в поведението на двата полюса?

103

мунчо

преди 2 години

уважаеми агитатори, и последния олиго-*** може да направи разликата между жив и здрав, прав и корав срещу преждевременно вкаран в трапа. к'ва стана тя, уж нищо му нямаше, пък му се случи случката. я инсулт, я инфаркт, напълно случайно след поемане на експериментален препарат и без никаква пряка нито преносна връзка... един момент невнимание, цял живот - мъртъв. а след 5 или 10 години какво ще им поникне на оцелелите поелие 'елексира на живота" оства само да гадаем и доживеем да видим...

102

Анонимен

преди 2 години

До ГерманецБългарина може да е най-простия челяк на свето, също да бъде най-умния, никога не се знае, това ни е чара :))) Боцкай се на воля, само не карай другите с различно мнение да го направят, демек, да не се минеш :))))

101

Медицински стандарт

преди 2 години

За да се обяви, че една ваксина няма (или има минимални) вредни въздействия върху човешкия организъм са необходими точно пет години! Ама няма екстремно разработване, няма компютърни симулации и модели. Има си световни стандарти. Дали причинява безплодие, дали аутизъм, импотентност и т.н. се установява след пет години! Та нещо за 2023 - 2024 говорим за категорични медицински доказателства. Това в момента е някакъв експеримент на "ръба на острието". Не се прави така!

100

Германец

преди 2 години

Щото сте най-умни... Хахахахахахаха

99

Анонимен

преди 2 години

Много п.р.о.с......ти тез ваксъри бе. И зли. Могат да отепат човек ей така за нищото. Фанатизъм се нарича. Това не е свързано с мислене, а с промиване на мозък. Пазете се , не знаете колко им е акъла. Обществено опасни.

98

ддт до 94

преди 2 години

Читателю, не знаеш ли колко деца починаха и останаха инвалиди в Индия и Африка от полио ваксините на Гейтс ? Потърси си инфо преди да говориш !

97

Анонимен

преди 2 години

Много добре си е нагласата, просто нашите "лекари" се влияят от модата по свето :))) Има наши лекари, които са признати навсякаде, думичка не обелват за модния вирус :))

96

3.14

преди 2 години

Елементарно е. При ваксиниране подписваш декларация че няма да търсиш отговорност от ваксиниращия , здравеопазването и производителя при проблеми. Когато ваксиниращия и поизводителя подпишат декларация че носят пълната морална и материална отговорност ако нещата се оплескат работата ще потръгне.

95

А

преди 2 години

Когато нещо трябва да се прикрие най-лесно е да се нарече конспиративна теория. Много трудно е обаче да се докаже, че не е.