154

Анонимен

преди 2 години

Може и да не е толко *** буда колкото изглежда и звучи, излезе прав за материала.

153

S

преди 2 години

Парен от каша и таратор дyха! Нула доверие в институциите, за което те сами са си виновни. Накрая ще излезе, че е било добре , че са ни лъгали толкова. Здрави бъдете и Бог с нас!

152

Анонимен

преди 2 години

сърбите ни сравняват българите с ромите. сгрешили са - много по-зле сме от ромите.

151

Анонимен

преди 2 години

Ти хакна кожената инжекция и тогава си ходи фанглия ваксинирана .

150

До Англичанката

преди 2 години

Жилка си. За едно ходене в Англия стина курбан с гмо виксина.

149

Мяу

преди 2 години

Защото БГ има най_много ваксинирани/н,е,кастрирани/ имотокрадци

148

Анонимен

преди 2 години

Дори глупавите американци антиваксъри разбраха, че са в грешка и се ваксинираха. Ние останахме последните на планетата с това мислене.

147

Анонимен

преди 2 години

Значи аз съм на пук на всички антиваксъри-Хем преболедувах Ковид много тежко и въпреки това се ваксинирах с Пфайзър.За това надделя желанието ми за сертификат.Искам да си замина за Англия без да бъда карантинирана и без други усложнения.Още 5 пъти ще се ваксинирам само и само да си замина.Никога повече няма да правя грешка да се застоявам дълго в Чалгаристан.Истината е че ако изкате да пътувате безпроблебно и без ограничения трябва да сте с ваксина.Това е!

146

Анонимен

преди 2 години

Фатализъм ли? Всеки си знае, някои предпочитат да си преболедуват, вместо мутагена!

145

анонимен

преди 2 години

Сега моментално някой антиваксър се писне как прадядо му доживял до 90 бе никаква ваксина, а че останалите като цяло и 50 не са стигнали, явно не го вълнува никак.

144

анонимен

преди 2 години

То няма и друг начин - повечето читави са навън, тук са задръстените мозъци, дето пищят денонощно срещу науката, и за миг не се сещат, че тя е тази, която ги е освободила от допотопно блъскане и ранна смърт на 40 - 50 години.

143

Анонимен

преди 2 години

И още по-зле ще става. 30 години чалгаризация и опростачаване водят то там.

142

чалгар-имунолог

преди 2 години

До Анонимен Смъртността от катастрофи у нас е по-голяма от тая от ковид. ------------------------------------- 18 хил от ковид спрямо 650 от катастрофи ли бе чалгар?

141

анонимен

преди 2 години

Една е причината - просттттотия до шия. Вече нямам и грам съмнение защо сме последни в ЕС, поне вече съм сигурен защо...

140

Анонимен

преди 2 години

Горд съм че толкова много хора са будни

139

Анонимен

преди 2 години

Погледнете ваксинацията в България и веднага ще разберете защо сме най-бедната държава в ЕС.

138

баба мара

преди 2 години

защото не сме гмо мозъци един път ни заразиха с вирусите на спина ебола з екикасега ковид второ след тях идват ваксините които не решиха въпросите с първите3 болести обаче за една нощ фарц фирми станаха милионери на всичкото отгореима клауза че не могат да бъдат съдени от роднините на убитите ек няма работаи си измисля какви ли не документи за да те принудят да се ваксинираш

137

европата

преди 2 години

защо не погледнат други показатели, по които драстично се отличаваме от другите държави? Като заплатата например.

136

123

преди 2 години

Тези дни си мисля как България отново е на въпреки на цяла Европа и как разни хубавци ни обясняват колко сме прости, че не щем да се бодем. И продължавам да си мисля как ВСВ България е била наопаки на Европа и само тя е спасила евреите, което после се е оказало хубаво решение! Та, ще видим и сега какво ще се окаже след време.

135

Анонимен

преди 2 години

Защото не ни стимулират,беееее!Я вижте гърците-за 500 евро са готови да ги боцнат без да се замислят.А у нас се стискат за 50 лв.За тия пари можеш да си купишп само глас за изборите.