74

Анонимен

преди 2 години

Питат, за да разберат как да нагласят пропагандата като за нас :))

73

Коментар

преди 2 години

Омръзна ни вече за почти две години тая пропаганда и агитация в стил Работническо дело!То бива,бива ама надминахте и едновремешните комунисти!Пък и вече имаме стаден имунитет благодарение на неадекватната медицинска "помощ" в таз загубена територия и още повечето народ не прекалява с Кауфландските и лидълски ГМО боколуци и яде храна от градината и двора а не като на запад!

72

Анонимен

преди 2 години

Може ли тази жена да си гледа пенсията и да не ни занимава с кукумицинаа си?

71

Защо

преди 2 години

Защо България е пълна с хора срещу ваксините? Не е защото четем конспирации. Дори на официалните сайтове на ЕС пише как работят ваксините. Много сме учили по старата образователна система, която беше най- добрата и знаем, че РНК е тясно свързана със процесите на синтез в клетките. Не сме болни мозъци да вярваме, че като ГМО домати ще сме по-добре. Има защо да сме оцелели 500г. под турско. Сегашните ваксъри са същите мекотела като някогашните потурчени помаци.

70

до 66

преди 2 години

Кой си ти, че да ми държиш сметка бе па.лячо? Изборът си е мой, не си ти този, който ще определя дали да се ваксинирам или не. Наскоро преболедувах "смъртоносния" ти вирус без никакви симптоми заедно с цялото си семейство. За какъв чоп да се ваксинираме бе ***? Аман от самозабравили се нагли ваксърчета, почнахте много да си позволявате!

69

Анонимен

преди 2 години

Тая защо не коментира положението в Англия и Израел след масовата ваксинация?!

68

Анонимен

преди 2 години

Всички в всички области са герберски " калинки" и трябва да бъдат сменени.

67

Анонимен

преди 2 години

Кожухарова,как не те е срам? Ти и семейството ти се ваксинирайте с експериментална инжекция. Не може да твърдиш,че си професор и да застрашаваш така безотговорно живота и здравето на млн българи.

66

Анонимен

преди 2 години

Само един въпрос- защо Франция задължи лекарите да се ваксинират? Те нали са умни и много западно мислещи? Защо не са ваксинирани и не искат и да го правят? Да не би да са с българско днк?

65

Господ

преди 2 години

Като лиши някого от ум, чу дава високо мнение за себе си.

64

Анонимен

преди 2 години

Щом закриха официално ковид отделенията значи не са очаквали нова вълна, значи са сложили край на пандемията в България! Нали закрихте ковид отделенията? Е, значи е приключила пандемията, финито, конец тавариши! (За незнаещите руски, конец значи край).

63

Анонимен

преди 2 години

Не мога да разбера бавноразвиващи ли са въпросните "професори", които цял ден се изреждат да ни размахват пръст за малкото ваксинирани? Ваксинацията е доброволна и мнозинството не иска да се ваксинира, кое не е ясно? Какво ми дреме дреме в другите страни как било, след като изборът си е мой, той не се влияе от другите в ЕС.

62

Анонимен

преди 2 години

Вие сте от 1% свърх-заблудени влюбени в себе си Нарциси.Не се ваксинирате,защото сте комплексари и искате да сте различни.Иначе нямаше да пишете ,че сте интелигентни.Мнозинството в България е с интелект под средното европейско ниво.Това е причината да ни управлява човек мафиот в продължение на много години.А никой за сега не Ви кара на сила да се ваксинирате.Който иска да се ваксинират или не.Но е глупаво да налагате мнение по въпроса.Жалки сте.

61

Щото

преди 2 години

Сме по-умни от другите и знаем каква е крайната цел - някой да се нагушка яко с пари.

60

Анонимен

преди 2 години

"България има погрешна нагласа към ваксинациите, което е причина да се отличаваме драстично от абсолютно всички страни от ЕС"........................................................ Няма нищо погрешно в това да упражняваме правото си на избор. На госпожата явно много й се иска комунизъм.

59

Анонимен

преди 2 години

Поради същата причина, поради която сме вечно на дъното на ЕС!

58

Анонимен

преди 2 години

"Защо България се отличава от останалите страни в ЕС за ваксинацията?"..........................Защото сме уникални и се гордеем с това.

57

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 51Маняк ква информация отсвяваш цяла България си е продала живота на фейсбук. Цялата ви информация е фейсбук и конспиративните коментари в жълти онлайн медии. Тук там някой свръх информиран от БГ мама се появи и това е. Всичките сте такива, че за вашата информация не да ви плаща човек, а вие да му плащате и да се извинявате, че сте му я дали. Кво разправяш направо то положението с вашата информираност е трагично.

56

Анонимен

преди 2 години

Много ми е интересно,когато се изказват необразовани хора по въпроси за които нямат и минимална представа.В България вярват в магии,но не вярват в научни доказателства.За това имат вина политиците,които с подходите си накараха обществото да затъпее до невиждани за България размери.Толкува лесно Ви манипулират,че на черното казвате бяло.Науката за разлика от врачуването работи с доказателства.Който иска да се ваксинира,но да не се изказва,защото само показва колко е неграмотен и смешен.

55

Анонимен

преди 2 години

54, стига си писал фермани бе, кой ти чете небивалиците, толкова ли не можеш а две думи да кажеш какво мислиш!!! Ама ти пък не можеш да мислиш, щом си ваксър..