134

Анонимен

преди 2 години

До 135Точно казано.Доста руски хора пишат в този сайт целенасочено но и доста ***.

133

66

преди 2 години

В основата на всичко е масовата простотия сред младото население наследило я от старото поколение дошло от селата по градовете.По-читавите млади хора ,по- умните от гимназиите напускат държавата всяка година по 10-20 хил. за чужбина.Да си глупав ограничен и да не можеш да се усетиш и да знаеш най-много от всички е най-ниското ниво.Когато обаче разбереш че си останал на края на хранителната верига почваш да се озлобяваш и сега виждаме такива.

132

Някой

преди 2 години

Лъжите свършиха вече. Е затова. Всички видяхме пълните стадиони в Унгария и Англия. Хората си живеят и нищо им няма. Защо не умират??? Това обстоятелство разобличава на 100% лъжливите изследвания и статистики. Срещу този довод досега чета само изрази като "българскте антиваксъри са срам за народа" и тям подобни глупости без никаква логика.

131

Ф.С.В.

преди 2 години

След тоталният крах на Здравната Система за 31 г "Демокрация" след хилядите лекарски грешки-след обещанията за "светло Бъдеще' вече 31 г не се случва нищо- се получи така че Българският народ е най лъганият народ в Светът за тези 31 г -Вече никой не вярва на нищо- Народ на схеми -без закони и корупция -некъдърни бели престилки и аптекари милионери-И как този народ да повярва на ваксините?? Все едно да повярва че Съдебната система е независима-или че плащат на близнаци "детските" за двама!!

130

Тошко Йорданов

преди 2 години

Като знаем, че само 20 процента от лекарите са се навили за боцкане - мисля, че всякакви коментари, колко били прости българите са излишни. Освен ако някой не твърди, че средния германски *** или британски *** е по-умен от нашенски лекар или знае повече от него

129

до 127

преди 2 години

До Анонимен Нещо бъркаш лекарства с ваксини,професоре.

128

Анонимен

преди 2 години

Смъртността от катастрофи у нас е по-голяма от тая от ковид.

127

Идеалист

преди 2 години

Защото не е лековерен и има опит с официалните лъжи. Аз ви питам, защо ни предлагате само генетични ваксини и то с геополитическин произход?

126

Анонимен

преди 2 години

българскте антиваксъри са срам за народа.

125

ЧЪРЧИЛ

преди 2 години

Защото българите са неуки, елементарни, чалгари, суеверни, мнителни, невярващи на никого и нищо и т.нт. Нещата са трагични.

124

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

България се отличава от останалите страни в ЕС за ваксинацията. Затова почти нямаме болни, за разлика от останалите страни в ЕС.

123

Анонимен

преди 2 години

Не разбрах защо трябва да се ваксинираме?

122

Антикомунде

преди 2 години

До БЪЛГАРИН --- Естествено, че народ, който се възхищава на чалга изпълнения е кретенясъл и полудял.

121

Анонимен

преди 2 години

Тия странични ефекти са като на Митьо Пищова жените - всеки за тях слуша, но никой не ги е виждал.

120

Фактори

преди 2 години

1) Анти-вакс пропаганда, солидно организирана от руските *** в България 2) българина традиционно е мърляч със здравето си 3) българина е егоист, и за другите не му пука 4) българина винаги действа следварително, а тук се изисква да се действа предварително.

119

Анонимен

преди 2 години

У нас започнаха много рано и набодаха хората с Астра Зенека. От там и от страничните ефекти които ваксината ИМА!! и хората загубиха доверие във ваксинацията. Също след 40 години комунизъм народа е свикнал да не вярва на властта, че като му каже нещо е за негово добро, то ще е наистина за негово добро.

118

БЪЛГАРИН

преди 2 години

От останалите се отличават само ония не.грамотници, които повярваха на Фигуранта и приватизаторката Нинова, че вирус-пандемията не съществува. Това бе официално обявено от връх Бузлуджа от комунистите и много от повярвалите им наивници загубиха живота си. От хора с нисък ин.телект друго не може да се очаква. Бог да пази българите от ковид 19 и от простотията на комунистите!

117

Анонимен

преди 2 години

другите европейски държави не са били свидетели на това което на нас ни направиха последните 30 години. пълен демографски, социален и икономически колапс, подмяна на населението и пълен слугинаж. и сега искат да ни спасят животите.... трудно е за вярване.

116

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Анонимен 121 --- Пропуснали сте и 200 години византийско присъствие.

115

Анонимен

преди 2 години

Не човеци, а австралопитеци сте в бг. С тоя манталитет. Антиваксъри. ? Не! Просто неграмотни