38

Анонимен

преди 2 години

До Сърбоман - Трябва да има баланс, щом Господ е българин, значи и антихриста ще е такъв. Първо предателските сърби ще изгорят.

37

избор

преди 2 години

Дреме му на Заев за Македония!А властта е друга работа!

36

Анонимен

преди 2 години

Заев ами прадстел си. Смени името на държавата си хахахаххаххаба Кой нормален сменя името на държава с 2,000г история:))) Пълен клоунн

35

Анонимен

преди 2 години

Аз със сърби не говоря. Тия дето ни обявиха война още веднага след освобождението, тия дето винаги са били *** на изтока, но вечно имат претенции към запада, тия дето ни вкараха сръбските певачки и съсипват държавата ми с долната си музика. Не благодаря! И да не забравим, сърбите са тия дето биеха българите в Македония за това че се записват българи, вкарваха ги в затворите за това че говорят прекрасен език, а не сръбската им шльокавица.

34

До Сърбоман

преди 2 години

Руснаците защо не ви помогнаха, като албанците ви взеха Косово..................я кажи да видим???!!!

33

До Българин

преди 2 години

Остави го тоя сърбоман..............................Сърбия затова стана колкото 1/3 от България................изгуби Косово...............скоро може да загуби и Войводина.............дебели глави и шовинсити са сърбите и хич не са стока.........знаем ги тях.............много сме ги били и пак ще ги бием.............по дебелите глави!!!

32

Сърбоман

преди 2 години

Унгарците и те като вас обичат да вадят нож в гръб. Все пак сте братя и прародители са ви хуните. Но зад Сърбия стои Русия.

31

Анонимен

преди 2 години

До истината - Никой от нас не се кара за тази област.

30

Анонимен

преди 2 години

Предател е въпрос на гледна точка. Нали сръбските чeнгeта ти насолиха муцуната и вече знаеш за кой да работиш.

29

Анонимен

преди 2 години

Ако беше малко по-умен,нямаше да има вето от страна на България.

28

истината

преди 2 години

"Братята"-албанци си направиха трета държава..............след Албания и Косово взеха и Македония...............това е истината..................а ние, българи, сърби и гърци се караме за тая загубена и изгубена територия................албанците тихомълком си свършиха работата!!!

27

Анонимен

преди 2 години

Ама Гърците като скръцнаха и бързо сменихте името си. Големи националисти няма що. България е единственната държава из Европа която не си е сменяла името

26

oz

преди 2 години

Македония е вече албанска провинция..............тя е загубена за България, Сърбия и Гърция...................албанците излезнаха най-умни................факт!!!!

25

Анонимен

преди 2 години

Няма Такава Държава, ноИма Такъв Народ !

24

1

преди 2 години

Докато България не види, че в учебниците им по история е отразена реалната ни история, а СМ по всякакъв начин си сътрудничи с българите в СМ въпросът със СМ е приключен. Да се оправят сърбо-руските мекерета вътре.

23

До Сърбоман

преди 2 години

Много си зле................кога сме се отричали от православието??От Сърбия нищо не остана.........щото голям го вадите..........албанците ви взеха Косово, скоро унгарците могат да поискат автономия на Войводина..............шовинисти и дебели сръбски глави...............пак ще ви бием, когато си поискаме!!!

22

Анонимен

преди 2 години

Пак са се самозакопали северняците. После ще се чудят защо ще има вето

21

Анонимен

преди 2 години

***, тичай в Зайчарника в Банкя да плачеш на Шкембето на тлъстия.Ооо, забравих - той отиде да се навежда при Султана в Истанбул.

20

Анонимен

преди 2 години

Ако не беше България нямаше да я има държавата Северна Македония! Още преди години Гърция щеше да си я прирапа и да ги пребие, да им наложи гръцки език и тоя сега щеше чинно да учи гръцки за да може да работи някъде. Вместо да се заяждат с нас да си видят близката история и да разбират че ние сме единствените, които искат те да са самостоятелна държава. Всички останали ги искат в техните предели. Ние искаме тяхната свобода. Винаги това сме искали за тях. Не е зле да го осъзнаят!

19

oz

преди 2 години

Разбрахте ли какво стана сега???Българи, сърби и гърци се караме за Македония.................и накрая кой спечели??Албания.....................Македония вече е част от Велика Албания!!хаха.............трима се карат...............четвърти печели!!!Колко съм умен , нали? Даже поговорката смених, и пак си е в сила!!!