246

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Путин ви отпука много як шамар с Крим, а? Толкова време мина, а още ви ви боли и ви святка пред очите. Само Русия ви е в главата. Но това е положението, и да свиквате и да не свиквате - на Русия и е все едно, подксачай колкото си искаш срещу Русия.

245

Анонимен

преди 2 години

Нека не се безпокоим за Русия .Те си имат СС18 ,Топол М.Следващите 2-3 хиляди години могат да ги проспят спокойно.След 3 хиляди години и един руснак да остане само пак ще опази руските територии.Дори да не е трезвен!Въпросът е ние как да се опазим от китайците?

244

Забелязал съм

преди 2 години

До 282 Казвам го като принципно положение. Не знам какви са му проблемите на Си или на Китай.

243

Анонимен

преди 2 години

Според мен, Русия ще е първата която ще си изпати от китайската мощ. Не разбирам защо русофилите *** от радост за Китай.

242

Юдеите

преди 2 години

май още не са се осъзванили, какъв Финален АвтоГол си го вкараха с Комунистически Китай!

241

Анонимен

преди 2 години

Китай е най-големият изнисител на редки метали в света - прoизвежда 110 000 т. Ако спре износът им за Запада, там ще имат големи проблеми с производството на чипове, соларни панели, батерии. Та така - търговията е взаимноизгодна. Европейскиият съюз иска да развива отношенията си с Китай, разчита и на инвестиции от Китай. Това е положението

240

Жи

преди 2 години

Нападай Полша - от там се тръгва към Европа и Света!

239

мангела меркел

преди 2 години

Европейският съюз и сащ-нато се управляват от хазарски роми банкери тези управници са вредни за Българите,затова всеки враг на тези е приятел на Българите в случая Китай е приятелска държава.

238

Рушофилски трол

преди 2 години

"А Българите живеят бедно като cкотове".........а аз защо съм по добре сега отколкото преди 30 години.....а ти защо не си, мързелив ли си, ?

237

Анонимен

преди 2 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТ Джуджи най-много да отнесе някой токат във фейса ако се намеси между силните, които си ги мерят. Опа, забравих, че той е прекалено нисък и не е на нивото на ръцете на останалите. :)))))

236

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Сега Запада,подвластен на своята арогантност, ще каже : Къв си ти бе дръпнатоочковец, та ше плашиш нас "големата работа", а? И ще продължават да провокират Пекин с уйгурите, Тайван и Хоангконг. Което означава сигурен конфлик между Китай, Ю. Корея и Японя най-малко!За путин ще остане само да се намеси в подходящият моменти да умиротвори страните. Което ще го изкачи на върха на световната политическа пирамида! Всичко останало ще бъде в краката му !

235

Анонимен

преди 2 години

Мкого взе да се изхвърляш жълт. Видя малко пари и се самозабрави. Утре ще ти спрат стоките за запада и си готов . Никога няма да сте пред запада. Просто сте копирна машина и скоро няма да излезете от тая роля.

234

Анонимен

преди 2 години

До 262 Гост Стига си плямпал, хем не знаеш, хем плямпаш Правиш си само вятър на устенцата

233

Анонимен

преди 2 години

До Забелязал съм А Китай не е като да няма вътрешни проблеми, нищо, че изглежда непоклатим.

232

Анонимен

преди 2 години

Русия е толкова назад като икономическа сила. Вече е зад Южна Корея която на територия е по-малка от България. 12 Или 13то място. Нещо такова. Дървата се тука нещо русофилите ама реално за нищо не стават.

231

Забелязал съм

преди 2 години

Когато не можеш да си решиш вътрешните проблеми, започваш да се тупаш в гърдите как ще разбиеш главата на комшията.

230

Си ЗинПин

преди 2 години

Фюрерът, който ще Завърши Национал-Социалистическата Мисия!

229

Анонимен

преди 2 години

Минимална работна заплата България 340е. Руската такава 140е.Венецуелската такава 2$.Та така с живеенето като скотове бляяд.

228

БРАВО!

преди 2 години

Прочетох мераците на тоя жълтур, ами той по нищо не се различава от северно-корейския жълтур, само където не носи обувки с високи токчета. Иначе, феодалните диктатори и представа нямат каква изненада ще и представи USSF, защото Космическа Америка е непобедима.

227

Анонимен

преди 2 години

Няма съгласие че сенкаку са на Япония.