286

Анонимен

преди 2 години

До физик си само Човекът бърка "физик" с "физкултурник".

285

gosho

преди 2 години

До Анонимен1979 godina

284

физик си само

преди 2 години

в мокрите си сънища каскет смачкан......къде ви намират такиваИдиоти е мистерия.

283

Анонимен

преди 2 години

И пак - ти лично какво произвеждаш, дрогарю?

282

Анонимен

преди 2 години

Като се сетя рускините на какво бяха готови, само за да добарат американски паспорт и ми е много смешно като чета излиянията на тоя юнак тука колко мизерна била България. Ракети, макети, оръжия, а-у и кво - на Путин щерка му си ляга с холандец...

281

Анонимен

преди 2 години

"няма български програмисти, в България това са ниско платени кол центрове със самоуки програмисти, които правят предимно тест и поддружка на чужди пректи, но заплащането им изглежда високо за България на фона на повсеместната мизерия след 30 години западно партньорство, ЕС и НАТО." *************** Пълни глупости, виж на кол щентровете програмисти верно не им трябват, ама те и не са ИТ въобще. Иначе добрите програмистите в БГ вече изравниха заплащането като в Западна Европа, е верно е, не в УС..

280

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 337 "Китайците дърпаха рикшите на западните си господари." Явно си нямаш идея от историята на Китай. От опиумните войни насам Китай винаги е бил в контрол над континенталната си територия. На Запада му е позволявано да държи места като ХонгКонг, за да може да търгува с Китай. Приказките на лъжливите комунисти, че Китай бил страдал от Запада са си точно лъжи. По същия начин по който Путин лъже мужиците, че Запада им е виновен за мизерията.

279

Анонимен

преди 2 години

""вече 60-70 години го чакаме тва, ама" - няма да ви се наложи дълго да чакате, жалките умиращи държавички като България изтичате в канала и изчезвате, едва ли ще откарате дори още 30 години." *************************** Да да, пич или ***, щото едва ли го вярваш това, което пишеш, ама първо говорихме за запада (а и България вече е част от запада). Та чакането продължава най-малко от баща ми, дето са му ги говорили тези работи още 72-ра година...и от тогава само смях с такива като вас....

278

Анонимен

преди 2 години

Китай напада Виетнам през 1969 година , за да защити Пол Пот, по добре уважаемите зрители да прочетат кой е Пол Пот и за какво става дума, за какви убийства.

277

Анонимен

преди 2 години

Русофилчето сте го докарали до пълен срив бе, недейте така :)))) Подмятате го като рускиня на Обзор.

276

Анонимен

преди 2 години

Ало, Запада, изпуснахте Китай и Русия през 1917 и 1949 година. ..........Гледайте да не изпуснете така Индия и Африка.............

275

Анонимен

преди 2 години

Всички западни фирми бяха в Хонконг и управляваха, продаваха опиум на китайския народ. Всички концесии в Китай бяха на сегашните западни фирми. Китайците дърпаха рикшите на западните си господари.

274

Анонимен

преди 2 години

Всичките големи бабаитии тука ... едните пишманнн руснации, другите пишманн китайци. Не те знам, каква физика учиш....ама до сега нищо китайско няма добро. Всичко е реплика на вече открито преди тях нещо. Така и ще бъде. Не се надъхвай да се правиш на умен и да защитаваш жълтуриии . Ние пренадлежимм на западната култура. Сащ ще властва още дълго.

273

Анонимен

преди 2 години

"Китай е първа световна икономическа сила. Китай и Русия ще повишават стандарта си на живот, ЕС и САЩ все повече ще обедняват." *************************************Да дааааа, вече 60-70 години го чакаме тва, ама.....китай горе долу се закрепи с някакви заплати на екзистенциален минимум, а руслямска държава обеднява прогресивно...

272

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 327 "а членката на ЕС и НАТО американската партьорка България какви браузери и какви интернети произвежда" Ами, ако не живееше само сред русофили, щеше да знаеш, че български програмисти пишат софтуера на някои от най-големите световни фирми като Фолксваген, БМВ, Ролс Ройс, Дойче Банк, ЮПиЕс и така нататък, но как да вденеш, като по цял ден сигурно висиш в тоя форум?

271

gosho

преди 2 години

uj ne napadali nikogo a iskat da zavladeyat tayvan

270

Анонимен

преди 2 години

Китай много се перчи, но във военно отношение все още е превъзхождан от САЩ и Руската федерална империя. Технологично е по-назад и от Япония.А това, че не са нападали други държави сигурно е за вътрешна употреба - Тибет, Виетнам, Корея, нещастният остров на река Амур какво са?.

269

ТУНДЖАНЕЦ

преди 2 години

Нека всички правим добрини,на хората с които сме в контакт в къщи и навън. Такава да бъде и политиката между държавите по Света. Да действаме .

268

Дрън Пляк Дзън

преди 2 години

Другарят Си май прекалява с филми на Джеки Чан. А и май употребява женшенова ракия повече от допустимото.

267

Анонимен

преди 2 години

До физик, работиш като рушофилен *** и тролиш на компове с китайски части и американски процесори, американски браузери, през американска търсачка и Интернет, който също е американски комерсиален продукт.