226

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 270 "Благодаря за интереса към моята личност и загрижеността за личните ми приблеми, но не се взимай толкова насериозно, бъркаш съжаление с озлобление." Нищо не бърка. В теб има самосъжаление, което избива в озлобление към заобикалящите те хора и неща. :)))) Не се притеснявай, нормално е когато си депресиран. Класически признак е.

225

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 273 "Китай досега хитро си мълчеше и печелеше! Сега хвърля предупреждения, плаши с окървавени глави??" НАй-обикновената наглост на комунистите когато се усетят, че са се докопали до власт. Путин също така обявяваше велики неща, когато петрола беше станал 140 долара за барел, а сега Русия е в пълна международна изолация и по-зле от всякога икономически.

224

Анонимен

преди 2 години

Китай досега хитро си мълчеше и печелеше! Сега хвърля предупреждения, плаши с окървавени глави???Нещо не е наред и там,явно усещат нещо готвещо се спрямо тях! А може би са гузни,защото знаят много повече за вируса,отколкото признават пред света.

223

Анонимен

преди 2 години

Германия построи Северен Поток 2 и сега е основен монополист в разрпеделянето на енергия в Европа. А Българите живеят бедно като cкотове, плащат скъп ток и газ, а по нареждане на САЩ спряха Южен поток 2, спряха си атомните централи в Козлодуй и Белене и днес живеят бедно като cкотове.

222

Кръстоносец

преди 2 години

Ще въоражим Япония и китайците пак ще умират с милиони.

221

Анонимен

преди 2 години

До Анонимна - Благодаря за интереса към моята личност и загрижеността за личните ми приблеми, но не се взимай толкова насериозно, бъркаш съжаление с озлобление.

220

мангела меркел

преди 2 години

Китайчетата разпарят ду....тата на запада и на тяхните еу,сащ,нато-фили.

219

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 266 "Това във вестник комсомолска правда ли го прочете? И между другото Германия не е пета, а четвърта икономика, а Русия е 11-та - зад Южна Корея." Човека така си лекува личното отчаяние .... Като казах отчаяние, следващото което ще пусне след като прочете думата, ще е за отчаяните майка и дъщеря скочили от седмия етаж. Или пък, за бащата, хвърлил детето си от мост. Пак не познах, защото сега като прочете какво съм написал не остава какво да пише :))))

218

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 263 Виждам, че пробваш с терапията, но не виждаш ли, че не работи? :))))

217

Анонимен

преди 2 години

до Анонимен : Русия измести Германия от мястото и на пета световна икономика. А жалки държавички като България които целуват задниците на западняците изтичат в канала.

216

Анонимен

преди 2 години

Баце, в Русия още има канибали, бе :) Там не само колят, а направо и ядат. Явно това стимулира растежа на нацията.

215

Анонимен

преди 2 години

До 240 Госте - В Германия също има депопулация - чисто немското население спада от десетилетия и това се компенсира с 20 млн емигранти с немско гражданство. Тъй като в момента Германия има 82 население, без емигранрантите - това прави 60 млн немци. А те бяха преди 60 г. : 54 млн в ФРГ, 19 млн - в ГДР, общо - 71 млн. Следователно за 60 г. немците са намалели с 11 млн.

214

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 258 Мдаааа. Явно някой много страда в европейска България. Ако, другаре русофилЕ, образовайте се, намерете си свястна работа и няма да има "дабъл-трипъл и т.н. " там каквото ви тресе всяка вечер :))))))))

213

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - "Си Дзинпин е превърнал Путин в своя наложница". - не знам за Дзипин и Путин, но членката на ЕС и НАТО България го поема дабъл пинитрейшън и от САЩ и от Брюксел.

212

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 250 Даже и ти не си вярваш на глупостите, които пишеш. :)))))

211

Анонимен

преди 2 години

Откриха труп на бебе в кофа за *** в София. Тялото е открито на ъгъла на ул. "Три уши" и бул. "Константин Величков"

210

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Русия е в кофти ситуация." - В Русия родутелите не си колят децата от безизходица и отчаяние.

209

Анонимен

преди 2 години

Ти по-скоро се замисли какво ядеш, ако минималната ти заплата е наполовина на тази на българската :)То сигурно Ленинградските блокадници са яли повече, за банани тук дори не говорим.

208

Анонимен

преди 2 години

до Анинимен - Владимир Путин обяви и мерки които предвиждат увеличаване на еднократната парична помощ при раждане на второ дете до 616 хиляди рубли (близо 18 000 лв.). При това решението ще се прилага със задна дата от 1 януари 2020 г. И една добра новина за много рускини еднократна помощ вече ще се дава и за първо дете тя ще е в размер на 466 хиляди рубли (над 13 000 лв.).

207

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 245 "развиват ли се?" Повече от теб, който за колкото години чета тоя сайт не си мръднал сантиметър напред.