306

До 333

преди 2 години

Вашият кумир Русия не струва викаш пред Китай??!!

305

Анонимен

преди 2 години

С подобни пропагандни клишета преди 30 години запада убеди и нашата БКП да тръгне по пътя на демокрацията. Само че, тия нашите бяха ревизионисти, и опортюнисти изначално и искаха да стават капиталисти, и се поддадоха. Оплакаха се, че виждаш ли СССР им заповядал, та станали за известно време комунисти. Но през цялото време слушали нощем "Свободна Европа" и си мечтаели за капитализъм. "Колкото по-гнил, толкова по-сладък" /като мушмола/. Обаче в Китай не е така и капиталистите беснеят.

304

Анонимен

преди 2 години

Китайската индустрия в общ план е най добра и развита за бедняците всичко останало е качествено ако е патент на Европа или Америка.Ако високо технологичните гиганти си издърпат производствата в държавите си и се наложат високи мита и данаци на тези не благодарници ще им се наложи много бързо да минат отново на ориз и картофи там от кадето ги поеха и направиха малко от малко хора. Имаме много хубава приказка за тях храни куче да те лае.

303

Анонимен

преди 2 години

Сега разбрахте ли откъде идва "жегата" ! Не е от ония смешници Сев.Корея ...

302

Анонимен

преди 2 години

Запада да хвърли пулсови оръжия за да изгори всичко в китайският кла зет ,а след това и военизирана Ебола в/клазетът

301

Анонимен

преди 2 години

Сянката на пропагандата и тук! Никой не се усмихвал, една жена била арестувана, олеле, олеле, колко страшно..... В САЩ направо ги стрелят при подобни действия, но в Китай нямат право даже да ги арестуват!

300

Анонимен

преди 2 години

Да, не поробвали, а в същото време правят геноцид във Тибет

299

Ало ала

преди 2 години

Това не е за подценяване! Дали Тайланд искат, да се присъединят към Китай - "доброволно"? Или едно предупреждение, че ще се случат военни действия??? Световната общественост, трябва да е на щрек!

298

Анонимен

преди 2 години

До 365 Поизвеждате боклуциИзглежда, че и компа на който пишеш е китайски тъй като ти пасва идеално на описанието !

297

Анонимен

преди 2 години

"това дали някой е клиент на интимни услуги няма отношение към факта" - единственият факт дотук е, че си лаладжия :) Отдавна не се бях смял така, дай пак някой път, ама си приготви нещо друго, примерно че програмисти продават картички във виенските подлези, щото в България няма работа.

296

Анонимен

преди 2 години

Китай е номер едно в света.

295

bolbov

преди 2 години

Сигурно не обръщате внимание,че става дума за социализъм,който е жив и побеждаващ мизерията на народните маси строй.Този строй отново ще вдигне Червеното знаме на Парижките комунари и Светът ще стане по хубав и справедлив.Това казва Другарят Си и аз подкрепям ККП не от днес,а от времето на Великата Културна Революция,която отвори очите на хората за истинските ценности на Големия Социален Пробив.Хората в КНР приеха тези идеи и вървят напред.Това е основното.

294

Анонимен

преди 2 години

Тука разни простти селянчета ни раздухват за Китай, дето от Курило и Карлуково по-далеч неса ходили, ха ха ха

293

?!

преди 2 години

До Български програмистАко така пишете "софтуера" , както пишете и коментари -.. и Ферарито ?!

292

Анонимен

преди 2 години

Аха, сигурно има и научни сътруднички, докторантки и бивши служители в НАСА :) Така и така явно си редовен клиент и си запознат с цените, направи едно интервю с някоя даскалица, ще ми е интересно да прочета.Ама интересно, говориш като човек, който е на място, какво правиш в гнилия Запад?

291

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - не знам за града в който си работил, но днес българките са най-евтините. Фикен унд блазен - 25-30 евро. По-евтино няма. Има дори и висшистки, и учителки, женени които пpocтитуират за да си хранят децата и безработните мъже в България защото при мизерията в България няма работа.

290

Български програмист

преди 2 години

И на ферари, и на ферари и на мазерати пишеме софтуеро ние българските програмисти.

289

Анонимен

преди 2 години

Българските програмисти как така са пропуснали Джагуър и Астон Мартин? Как ще се развиват Джагуър и Астон Мартин ако българските програмисти не им пишеха софтуера?

288

Анонимен

преди 2 години

"български програмисти пишат софтуера на някои от най-големите световни фирми като Фолксваген, БМВ, Ролс Ройс, Дойче Банк, ЮПиЕс" - Българите мият турските ресторанти в Мюнхен и Инголщат, а българките са най-евтините и най-долнопробните пpocтитутки на запад.

287

Анонимен

преди 2 години

Не, Сащ властта. Ти ли ще им успориш властването? Или Китай без нито един самолет 5то поколение ? И с 1 самолетоносач. Как ще спреш 10 самолетоносача с последно поколение изтребители, подводници с ядрени ракети, и опит 80г във военни действия? С празни приказки или ? Това да не ти е детска игра...