660

ff

преди 2 години

На тоз сигурно прабаба му и прадядо му ще се обръщат в гроба ако могат да го чуят какви ги говори. По гаден и от ***.

659

Анонимен

преди 2 години

До Totenkopf Може и да му е колега, но кога си чул Каракачанов да говори по този начин?И когато това хлапе говори за фашизъм, знае ли кои войски прогониха немците от Македония и Сърбия, пък и Унгария по време на офанзивата срещу Хитлер?

658

Totenkopf

преди 2 години

Тоя е колегата на Шкембе воевода в Северна македония

657

Хакер

преди 2 години

Няма ли някой да го постне тоя в емайлите на шефовете от ЕК, да видят за какво става дума

656

АНОНИМЕН

преди 2 години

Направо се кефя че родът на майка ми е избягал оттам, от тия нищо не става, то упадък, то беднотия, преди няколко години фирмата за която работя затвори фабриката си в Македония заради високо ниво на брак, загуби и липса на трудова дисциплина. Инат доста да работят над себе си преди да решат че могат да претендират за членство в ЕС

655

No Coment

преди 2 години

Напишете само кои са майка му и баща му,а също и баба му и дядо му.И повече не е нужно да го изписвате по медиите тоя ппатриот-интернационалист.Когато се продаваш за пари,говориш каквото ти се казва да говориш.Елементарно.

654

Анонимен

преди 2 години

Само припомням, че Женевската конвенция за водене на хуманна война приравнява партизанските действия с мародерство и съответно цивилни партизани и техните помагачи се третират като мародери и терористи. Цивилното население няма работа да се меси във войната.

653

Анонимен

преди 2 години

Това е толкова нахално и изкуствено, че според мене е платена провокация. Колкото до сръбските тъпо тии - преди Топлички устанак са били Охридско-Дебърското и Тиквешкото въстание 1913 г, когато сръбските окупатори са клали македонците (македонските българи). След като сърбите организират въстанието в тила на българската армия, нашите докарват един влак с паравоенни от ВМРО и те каквото са правили, си е тяхна работа.

652

Анонимен

преди 2 години

Какво мислят от Татарстан и другите държави населени с татари за начина, по който се използва термина татари - те няма ли да привикат македонските политици и да ги питат защо татари се използва с негативен смисъл. Някой българи също приемат определението за обидно, което е смешно. И да сме татари какво от това, но доколкото знам няма доказана теория за това.

651

Анонимен

преди 2 години

Юготлавянките се продаваха в Западна Европа за пари, македонките бяха най-евтините.Заради езика на омразата, кражбата на българска история и език, изопачаване й, паленето на българското знаме, вето за още 30 години. Лека нощ

650

ББ

преди 2 години

и не се самозабравяй ,това не е игра...играеш срещу Народ оцелял 1400 г. срещу империи...и синовете ми не съм ги учил да те мразят...гладували са...а сме ви помагали,учи албански...нас не ни пречи,нищо не искаме от вас...но и за приятели не ви искаме...Вето,обидите,несправедливостите,агресията...не са ЕС ценност!!!

649

ББ

преди 2 години

сърбомански ценности...обиди,манипулации,омраза...това ли иска ЕС,България е лоялен съюзник,опитахме да ви предупредим,вкарвате сърбо-руски кон...Югославия се разпадна но връзките им остават...сега очаквайте Словения...какви лъжи и манипулации следват...и институт им финансира СРМ...Справедлив,Солидарен и Силен Съюз...или Изход!!!Вето докато спре насаждането на омраза...Справедлив Съюз...или Изход!!!България единствена спаси еврейте си ВСВ...нещастнико...и ни наричаш фашисти,съброманче руско

648

Ке повръщат

преди 2 години

Самите сърби си знаят колко са нефелни и затова имат предение ке,ще дойде време га сви сръбе ке се съберат колкото за под една круша. Имат да ни повръщат Царибрид,Босилиград,селата в Трънско и Зайчарско. Имат да повръщат Сандажак на бошняците,Войводинана унгарците,Прешево,Буянавац и Медведжа на албанците и тогиз ше остане само бившият Белградски пашалък......,ама и той повече време е бил български,отколкото сръбски.

647

Пак ли питаш?

преди 2 години

До СрбинКоя вистина? За вероломното сръбско нападение след Обединението на България ли? Или за подлото поведение през Междусюзническата война? За заграбването и посръбчването на Македония ли? За сръбския геноцид над българите ли? За Цървения Божик ли? За постоянните претенции към България? За Западните Покрайнини заграбени от тито? Накрая да те питам - намерихте ли си майстора два пъти вече или чакате трети път - е, и две Русии да имаше пак няма да ви има въобще!

646

До Србин 696

преди 2 години

Прочети чл.2 и чл.6 от българската конституция и ще си отговориш на въпроса.

645

Х

преди 2 години

Тия толкова ли не разбраха, че с това си поведение няма да видят ни Европа, ни да от България?! Искат да се бутат в европейския съюз, а европейските ценности къде са?! По скоро са за някоя държава от третия свят!

644

Србин

преди 2 години

Нека на македонците бъдат представени исторически факти както от българска, така и от сръбска страна, а след това те сами да решат кои са и какви са. Преди това и сърбите, и българите трябва да създадат съвместна комисия за установяване на фактите. Нека истината се установи веднъж кой кой е!

643

Намерило се

преди 2 години

До Србин Намерело се сърбе да ми обяснява за роднините ми в Хърватска от Чипровското въстание! Ха-ха-ха! Банатските българи имат права в Румъния,в Хърватска,в Босна,но в Сърбия не и затуй са почти са ги стопили. В Австрия,Унгария и Хърватска имат и благороднически титли. Интересно защо след Чипровското въстание се прескочили сръбските земи и са отишли чак в Румъния,Хърватска,Босна,Австрия и Унгария?

642

Анонимен

преди 2 години

За Анонимен: до 19 век няма нации. Само народи и племена. Разбира се, българите са изключение. Те бяха нация преди всички останали. Ха, ха. Прочетете малко учебници по обща история. Ако сте толкова сигурни в истината си, защо заплашвате? Какво ме чака? Български чадър?

641

Анонимен

преди 2 години

695 Хааах, няма никакви доказателства за 100 убити от българите свещеници, но за избити от сърбите: българи, бошняци, хървати, албанци има достатъчно доказателства в Хага. Сърбите са фашистите на Балканите.