644

Србин

преди 10 месеца

а тези вестници, които досега са представили нещо за това, не представляват дори най-слабата картина на българските престъпления.Че българската журналистика работи и пише много повече в защита на тези престъпления и омаловажава Сърбия, отколкото сръбската журналистика, която има по-голямо право на това.че измъченият сръбски народ, въпреки най-благоприятните условия на мир, няма да получи морално удовлетворение, ако българските престъпления не бъдат изяснени, едно по едно и системно, така че варварските хора, които продължават да изгарят мостове в Сърбия, да заблудят Европа, и да ги убе

643

Србин

преди 10 месеца

11 декември 2019 г.Резолюция на гражданите на Лесковац срещу забравянето на българските престъплениГражданите на град Лесковац и околностите му са претърсвали днешната седмица в продължение на много седмици, престъпления, жестокости и грабежи, които българите са извършили по време на кървавото си управление в Сърбия, така че донесли следнотоРЕЗОЛЮЦИЯче нашата журналистика, от освобождението си до днес, е обърнала много малко внимание на българските престъпления, извършени в Сърбия, които поради тяхното множество, многообразие и отвращение не трябва да бъдат забравени. а тези вест

642

Србин

преди 10 месеца

Братя българи, на първо място трябва да знаете, че всички тези твърдения не са случайни. Всичко е програмирано. Целта е православните народи да се карат помежду си. Странно е как вие, българите, лесно ставате жертва на провокациите на западните слуги. Тъй като сте били лошо управлявани от различни "бурзи", най-добре е за вас българите да бъдете управлявани от нас сърби или руснаци. Вие сте добър народ, но много наивен.

641

No Coment

преди 10 месеца

Този шут са му платили от далече за да забавя приемането им в ЕС. Насаждането на омраза срещу България е платено.Мрази цял един народ зад граница,но не му пречи да живее между друг един народ.Интересно е.

640

Тт

преди 10 месеца

Да го пипнем *** и да му напомним българите как отмъщават.

639

Бунгар

преди 10 месеца

Не бива един народ да се ГОРДЕЕЕ с това,че е дал десетки или стотици хиляди БЕЗМИСЛЕНИ ЖЕРТВИ.За жалост българския народ го е правил не веднъж и дваж.Това,че сме давали жертви си е наш проблем,а не на съседни нам държави и не означава,че имаме право да имаме претенции към тях.

638

Анонимен

преди 10 месеца

История - ИЗ ТОРА, пълна с толкова много кръв!А истинската ЛЕТОПИС дреме някъде в гените ни,или в подземията на Ватикана!

637

Анонимен

преди 10 месеца

Жалко е!Жалък е този млад човек изпълнен с толкова"стара"омраза,инжектирана от техните проповедници!Жалко е и това,че някой продължава да има изгода от такова разделение,и този някой не е България.Европата йощ ке я дробиме!А като слушам езика на всички славянски братя и тези дето не ни смятат за близки,за сетен път разбирам,че говорят на различни диалекти ,произлизащи от нашият чист и така богат и точен език.Език който трябва да е световен и днес,както преди е бил,в санскритското си минало.

636

От БГ

преди 10 месеца

ХА ,че тоя говори на български. Къде е тръгнал да ни учи.

635

Анонимен

преди 10 месеца

на макя ви у дундурлицата

634

Анонимен

преди 10 месеца

Нашето вето към Македония е подобно.

633

Анонимен

преди 10 месеца

Поведението на този младеж е като на Джамбазки,Каракачанов и Сидеров.Даже е малко по-интелегентен от тях.Гледайте малко тяхни видеа или тяхни исказвания всеки ден по тяхните телевизии.Няма да се изненадам ако те са поръчители на това видео.Много вероятно е това момче да е взело хонорар от Каракачанов за това изказване.Задайте си въпроса защо,помислете малко и ще Ви стане ясно.

632

Анонимен

преди 10 месеца

За съжаление правата на всякакви малцинства се превърнаха в търсене на превилегии и паразитиране върху мнозинствата.Какво лошо има хората да бъдат оценявани по личните им качества,морал,знания,а не по принадлежност към което и да е малцинство.

631

Анонимен

преди 10 месеца

За България и българите разбрахме какви чувства изпитва младият политик Гюровски.А какво мисли Гюровски за република Илирида.....

630

Анонимен

преди 10 месеца

Този пикльо е руснак, или рускосръбски ***. Ченгета, с които Русия наводни Сърбия и РСМ. Този е от новите, сега се "доказва". Що не каже нещо, за правата на Косово, което Сърбия блокира за членство в международни институции и отдавна, не спазва правата на малцинствата.

629

Наследство

преди 10 месеца

До Анонимен Хибрид между куц влах и сърбин е. Имат 200 000 хибриди наследство от Югославия.

628

Разочарован...

преди 10 месеца

Не съм очаквал че именно Бюрм/Срм ще се превърнат в най-расистката държава в Европа!!!! И то, омраза и презрение към нас българите, които винаги сме показвали толерантност и добронамереност към тях.

627

Анонимен

преди 10 месеца

Вето до край. Тея никога не трябва да влезнат в ЕС.Който политик ги подкрепи се закупува от раз.

626

Нено

преди 10 месеца

Този не знам какъв е по народност? Не, че той знае? Ама е изключително неграмотен ! Не само по история ами и като се опитва да говори български език!

625

Жалкарчета Макита

преди 10 месеца

Кел.еш.че - провокатор ! Не му обръщайте внимание !