684

ff

преди 10 месеца

На тоз сигурно прабаба му и прадядо му ще се обръщат в гроба ако могат да го чуят какви ги говори. По гаден и от ***.

683

Анонимен

преди 10 месеца

До Totenkopf Може и да му е колега, но кога си чул Каракачанов да говори по този начин?И когато това хлапе говори за фашизъм, знае ли кои войски прогониха немците от Македония и Сърбия, пък и Унгария по време на офанзивата срещу Хитлер?

682

Totenkopf

преди 10 месеца

Тоя е колегата на Шкембе воевода в Северна македония

681

Хакер

преди 10 месеца

Няма ли някой да го постне тоя в емайлите на шефовете от ЕК, да видят за какво става дума

680

АНОНИМЕН

преди 10 месеца

Направо се кефя че родът на майка ми е избягал оттам, от тия нищо не става, то упадък, то беднотия, преди няколко години фирмата за която работя затвори фабриката си в Македония заради високо ниво на брак, загуби и липса на трудова дисциплина. Инат доста да работят над себе си преди да решат че могат да претендират за членство в ЕС

679

No Coment

преди 10 месеца

Напишете само кои са майка му и баща му,а също и баба му и дядо му.И повече не е нужно да го изписвате по медиите тоя ппатриот-интернационалист.Когато се продаваш за пари,говориш каквото ти се казва да говориш.Елементарно.

678

Анонимен

преди 10 месеца

Само припомням, че Женевската конвенция за водене на хуманна война приравнява партизанските действия с мародерство и съответно цивилни партизани и техните помагачи се третират като мародери и терористи. Цивилното население няма работа да се меси във войната.

677

Анонимен

преди 10 месеца

Това е толкова нахално и изкуствено, че според мене е платена провокация. Колкото до сръбските тъпо тии - преди Топлички устанак са били Охридско-Дебърското и Тиквешкото въстание 1913 г, когато сръбските окупатори са клали македонците (македонските българи). След като сърбите организират въстанието в тила на българската армия, нашите докарват един влак с паравоенни от ВМРО и те каквото са правили, си е тяхна работа.

676

Анонимен

преди 10 месеца

Какво мислят от Татарстан и другите държави населени с татари за начина, по който се използва термина татари - те няма ли да привикат македонските политици и да ги питат защо татари се използва с негативен смисъл. Някой българи също приемат определението за обидно, което е смешно. И да сме татари какво от това, но доколкото знам няма доказана теория за това.

675

Анонимен

преди 10 месеца

Юготлавянките се продаваха в Западна Европа за пари, македонките бяха най-евтините.Заради езика на омразата, кражбата на българска история и език, изопачаване й, паленето на българското знаме, вето за още 30 години. Лека нощ

674

ББ

преди 10 месеца

и не се самозабравяй ,това не е игра...играеш срещу Народ оцелял 1400 г. срещу империи...и синовете ми не съм ги учил да те мразят...гладували са...а сме ви помагали,учи албански...нас не ни пречи,нищо не искаме от вас...но и за приятели не ви искаме...Вето,обидите,несправедливостите,агресията...не са ЕС ценност!!!

673

ББ

преди 10 месеца

сърбомански ценности...обиди,манипулации,омраза...това ли иска ЕС,България е лоялен съюзник,опитахме да ви предупредим,вкарвате сърбо-руски кон...Югославия се разпадна но връзките им остават...сега очаквайте Словения...какви лъжи и манипулации следват...и институт им финансира СРМ...Справедлив,Солидарен и Силен Съюз...или Изход!!!Вето докато спре насаждането на омраза...Справедлив Съюз...или Изход!!!България единствена спаси еврейте си ВСВ...нещастнико...и ни наричаш фашисти,съброманче руско

672

Ке повръщат

преди 10 месеца

Самите сърби си знаят колко са нефелни и затова имат предение ке,ще дойде време га сви сръбе ке се съберат колкото за под една круша. Имат да ни повръщат Царибрид,Босилиград,селата в Трънско и Зайчарско. Имат да повръщат Сандажак на бошняците,Войводинана унгарците,Прешево,Буянавац и Медведжа на албанците и тогиз ше остане само бившият Белградски пашалък......,ама и той повече време е бил български,отколкото сръбски.

671

Пак ли питаш?

преди 10 месеца

До СрбинКоя вистина? За вероломното сръбско нападение след Обединението на България ли? Или за подлото поведение през Междусюзническата война? За заграбването и посръбчването на Македония ли? За сръбския геноцид над българите ли? За Цървения Божик ли? За постоянните претенции към България? За Западните Покрайнини заграбени от тито? Накрая да те питам - намерихте ли си майстора два пъти вече или чакате трети път - е, и две Русии да имаше пак няма да ви има въобще!

670

До Србин 696

преди 10 месеца

Прочети чл.2 и чл.6 от българската конституция и ще си отговориш на въпроса.

669

Х

преди 10 месеца

Тия толкова ли не разбраха, че с това си поведение няма да видят ни Европа, ни да от България?! Искат да се бутат в европейския съюз, а европейските ценности къде са?! По скоро са за някоя държава от третия свят!

668

Србин

преди 10 месеца

Нека на македонците бъдат представени исторически факти както от българска, така и от сръбска страна, а след това те сами да решат кои са и какви са. Преди това и сърбите, и българите трябва да създадат съвместна комисия за установяване на фактите. Нека истината се установи веднъж кой кой е!

667

Намерило се

преди 10 месеца

До Србин Намерело се сърбе да ми обяснява за роднините ми в Хърватска от Чипровското въстание! Ха-ха-ха! Банатските българи имат права в Румъния,в Хърватска,в Босна,но в Сърбия не и затуй са почти са ги стопили. В Австрия,Унгария и Хърватска имат и благороднически титли. Интересно защо след Чипровското въстание се прескочили сръбските земи и са отишли чак в Румъния,Хърватска,Босна,Австрия и Унгария?

666

Анонимен

преди 10 месеца

За Анонимен: до 19 век няма нации. Само народи и племена. Разбира се, българите са изключение. Те бяха нация преди всички останали. Ха, ха. Прочетете малко учебници по обща история. Ако сте толкова сигурни в истината си, защо заплашвате? Какво ме чака? Български чадър?

665

Анонимен

преди 10 месеца

695 Хааах, няма никакви доказателства за 100 убити от българите свещеници, но за избити от сърбите: българи, бошняци, хървати, албанци има достатъчно доказателства в Хага. Сърбите са фашистите на Балканите.