102

Анонимен

преди 2 години

България преди Словакия и Румъния....айде бе!!!! Тик вуча ни е направил всите милионери

101

Ха-ха

преди 2 години

До Вуйчо Ваньо По-добре последни в Европа, отколкото първи в Евразия! И средната заплата е доста по-висока от тази в Русия!

100

Трето Място

преди 2 години

Защо се примиряваме с третото място? Падна Бойко и започнахме да се влошаваме. А преди бяхме първи по богатство (отгоре надолу, както е в заглавието)

99

Браво Радев

преди 2 години

Падна ГЕРБ и станахме трети най-богати, отгоре надолу. Пак добре!

98

Анонимен

преди 2 години

Защото мразим всичко българско и родно, най- много мразим българите.

97

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Напиши в Гугъл !The world most shriking Country! И ще ти излезе България, и то от BBC и Independent бе папагал....Не ти го пишат БТА и итар тасс. Статията е от 2020ра *** булка!!!! Изчезваме най-бързо!Марсианци ли да ти го напишат, че да се съгласиш!?!?

96

Анонимен

преди 2 години

България е било слабо Племе при Хан Кубрат и за това по късно Византия християнизира насилствено Българския Народ през 866 г и до ден днешен слаба бедна Държава

95

Трагедия русофилна

преди 2 години

Русофилите използват компютри с американски процесори, американски операционни системи, американски браузери, американски уебсайтове и Интернета, който като комерсиален продукт е американски...за да си докажат скъсаните опорки. Мъчно ми става.

94

Средно Интелигентния

преди 2 години

Чичко Гугъл не признава рушките резултати за достоверни, така че у лево вуйче.

93

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Всеки първокурсник от УНСС, или всеки средно интелигентен човек боравещ с интернет и чичо Гугъл ще ви каже,че сме Номер 1 като изчезваща нация в Света, последно място по БВП в ЕС, като зад нас в Европа са само Босна и Херцеговина, Албания, РСМ и Косово....Ай мерси много герперасти!

92

Анонимен

преди 2 години

А по времето на бай Тошо имахме режим на тока, но пък нямаше кашкавал по магазините. Рушия беше наблъскала България с ракети, но си шиехме слиповете за да имаме бельо.

91

No Pasaran

преди 2 години

Тази уж положителна статия е поредната перла в тезисите за мачкане на дамочувствието ни за да се подчиним на заграбващите в момента комуно-фашисти.

90

Анонимен

преди 2 години

Начи ако в класацията съм само аз и пееФски,е излезе, че българите имаме по няколко милиарда активи...Много манипулативни са тия усреднени сметки ако примерно се извеждат от това колко са спестяванията на физическите лица в банкови депозити.

89

Анонимен

преди 2 години

Ако Бат Бойко си сложи скритите в офшорки милиарди в сметката ще ги надминем и датчаните

88

запознат

преди 2 години

В нормален апартамент 64 квадрата съм расъл и това даже се считаше за малко. Братовчедите живееха в етажи от къщи от по 100+кв.м. и това в края на толкова оплютия комунизим за немалка част от населението на България си беше норма. Един по-долу говореше за това, че българите сега масово започнали да строят къщи от по 150-200кв.м., а ти ми твърдиш че 30-50кв.м. не е "кутийка"!

87

Анонимен

преди 2 години

Аз ли нещо недовиждам или коментарната секция е изпълнена с празнуващи хора предвид, че сме на дъното на класацията. И всичко това придружено с примери колко добре живеел българинът, божеее...

86

Solar Power

преди 2 години

До запознат: Защото разни "зелени" не дават да се строи :) ... може би подстрекавани от същите собственици на маломерни квартирки панелки за да може да им расте цената.

85

Анонимен

преди 2 години

До запознат 50 кв метра е "кутийка"? Аз си знам, че българите са грандомани със претенции и самочувствие до небесата, но ми е интересно, ако си отрасъл в град, в колко голямо жилише си живял?

84

запознат

преди 2 години

До анонимен 92,Предлагам да започнем с твоите родители! По въпроса- не знам колко сме добре, ама като си търсих квартира преди известно време, всички "кутийки" в София с нормален наем- 400-500лв. с площ от 30-50кв.м. се разграбваха, и то не от студенти, като "топъл хляб"! Не знам каква е тази мания на добре живеещия българин да се навира в такива маломерни жилища.

83

Анонимен

преди 2 години

До Българин Мъка ли ти стана, като прочете, че българите сме отлепили от дъното и то в ЕС? :)))))) Май вече копи-пейст на хейта към българите и българското не стига? :))))