82

f-16

преди 2 години

Богати сме - плащаме милиарди за нови 50 годишни американски самолети които никога няма да бъдат доставени.

81

Анонимен

преди 2 години

До Реалист Скъпо същество "Реалист", опитайте се да осъзнаете реалността - на никого по белия свят не му дреме за примитивните Ви представи относно технологията, на която трябва да се основава икономическата статистика. Хората, които са автори на това изследване са експерти, а Вие - не. Така стоят нещата, уви....

80

Анонимен

преди 2 години

Словакия и до днес се борят срещу съветския режим - ако исмаме да дръпнеме като словаците и да зимаме големи заплати да живеем като материално богати хора, требе да се бориме със СССР като словаците. Словаците намалят пенсиите на всички, които по един или друг начин са работили за този съветския режим. Всички в България които са работили по времето на СССР трябва да им се намалят пенсиите.

79

Анонимен

преди 2 години

Аз нямам пари за катък "Веселина", а пък за вас - не знам.

78

Анонимен

преди 2 години

До Само да напомня.. Русофилите, които винаги са мразели всякакво положително развитие в България и на българите, са изпаднали в амок от "новината". Само за тях това е "новина". Нормалните българи и особено по-образованите и работливите от тях от години живеят с тази реалност. Просто си е друго, когато го има и черно на бяло! Работете и се развивайте, уважаеми сънародници, за да живеете добре. Мързеливи, неграмотни, некадърни и мразещи родината си не са ни критерии!!!

77

Българин

преди 2 години

Само преди 30 г бяхме в ямата на комунизма, а днес при демокрацията и ЕС икономиката се развива, заводите никнат като гъби, българинът се замогна, забогатя, купува амолед и кулед форка, пет ка и 8К да гледа мачовете, върти западна кола по магистралите и прави тапи по празниците като пътува за чужбина, а пенсионерите меткат пачки с хилядарки от балконите. В своята 1300г история българите никога не са живяли толкова добре както днес при демокрацията и ЕС, ЕС е най-прекрасното място за живот

76

Анонимен

преди 2 години

30 години изминаха в мизерия. А следващите 30 години ще бъдат много по-тежки. Напразно изминал живот. Важното е, че преди да гушнем букета ще можем да се насладим на един банан, бананът е много вкусен цитрусов плод.

75

Само да напомня..

преди 2 години

.. на суперекспертите , подвизаващи се тук, че данните, които се споменават в статията не са произведени от ГЕРБ, а са с източник Централната банка на Дания. И класацията ни никак не е за хвалене, ние сме на опашката по оценка на богатството, но все пак сме пред Словакия и Румъния. Явно тази оценка на датските специалисти засяда в гърлата на някои от местните родолюбци. Съболезнования, родолюб-експерти, датската гледна точка е такава / и, вервайте ми, добре обоснована/.....

74

Анонимен

преди 2 години

Банките преди седмица спряха да приемат депозити. Фрашкани са банките. На границата с Гърция километрични опашки. На паркинга няма къде да паркираш. По 2 или 3 коли в семейство. В магазините грабят като за последно. Представете си да имаше закон за Лустрацията на всички довели до трите фалита на България от БСП! Но няма такъв закон и комунистите ще фалират за четвърти път Б-я както са ги е подкарали Радев и олигарсите клиенти на прокуратурата.

73

Анонимен

преди 2 години

Като те гепат апашите здравето няма да ти помогне.

72

Анонимен

преди 2 години

До До 64/73 Не позна. Става дума САМО за домакинствата. Документа е пред мен както и доклада на Швейцарската банка Кредит Суис :)))

71

Практик

преди 2 години

Реалист, мене брутното мерезе по ме кефи от медианата и от нетното мерезе, по-практични са.

70

За частен самолет не

преди 2 години

изкарахте разбирам, но поне за яхта ще остане.Дори и да е втора ръка яхта.Криза Е !!

69

Най-ценно е ЗДРАВЕТО

преди 2 години

но българчето гледа да трупа пари и пак пари, а накрая го виждам усмихнат на некролог.Хитреци (зет, снаха) му харчат паричките, за които байганьо си е дал здравето.Айде пак трупайте...трупайте...НО не остана за крадене!

68

Българин

преди 2 години

Добре че западните ни партньори отвориха хипермаркети в България да купуваме качествени западни стоки на промоция, защото ние българите сега сме западняци и искаме да живееме като западняци а не като руснаци, и да потребяваме западни стоки, а не руски лади и москвичи.

67

Реалист

преди 2 години

За мен критерии са средната нетна заплата (медианата) и средната пенсия (медианата). Медианата при заплатите е около 600 лева, а при пенсиите е около 380 лева. Как са Румъния и Словакия по тези два показателя?

66

Handel

преди 2 години

Ами с откраднатите от тиkвун и *** му милиарди е чудно че не а се получили и по-добри цифри. 1 процент яде месо, 99 процента ядят картофи, либерастите от Блумберг отчитат че усреднено се яде месо с картофи.

65

Баджанака

преди 2 години

Големите вериги магазини грабят хората - кило череши от производителя 80ст, в магазина 5лв(ама намалено на 4лв щото има супер промоция). Кило фашиви домати 4 лв и т.н. и т.н.

64

Българин

преди 2 години

A как е в Скандинавия, а как е в Скандинавия?

63

Анонимен

преди 2 години

То богатството на България е в чекмеджетата...