162

Ку-ку бенд

преди 2 години

Това.че една част нямат акъл и ги мързи и впоследствие нямат и пари не значи,че българина е беден.Само ще кажа,че един майстор ми взе 8000лв за един месец работа по нов апартамент.Е с негови материали(едва ли са за повече от 2000лв).Та така.Не само ИТ взимат по 5-6 бона месечно.

161

INFO

преди 2 години

Ако нямам заеми и имам храна и облекло съм щастлив. Дали имаш милиони или колкото са ти нужни можеш да изядеш 2-5 кюфтета . Обаче приятели не можеш си купи с пари.

160

Ти да видиш,колко

преди 2 години

много пари съм имал!А-а,то било на глава от населението.Както по соца,имаше виц-най искам да съм глава от населението,толкова много неща ми се полагат.Работниците и директора ядем само свинско със зеле-той пържоли,а ние зеле.Изобщо тези статистики са прах в очите,истината е,че у нас има брутална ножица в рапределението на вътрешния продукт-шепа богаташи имат повече от милионите простосмъртни.Тези богаташи си купуват трите власти и правят каквото си искат безнаказано.А за нас-статистиката.

159

Анонимен

преди 2 години

Я ! Ето че военната хунта веднага е повишила богатството на българина с две места нагоре !!!

158

Може да сме последни

преди 2 години

но чалгарите, мутрите с мякащата и галевата ще ни обуят в зелени чорапи и ще настане такъв живот, че не си викам дано ...

157

До РР

преди 2 години

темпа ще го ускорим "ако има стабилно правителство и 70 процента ваксинирани за коронавирус", както правилно казаха от ЕБ - Тоест няма да е скоро и който казва друго - лъже.

156

грозна стъкмистика

преди 2 години

Мда, един има 3 милиарда, аз имам 1000 лева, т.е. всеки от нас има средно по милиард и половина. Това обективно ли е според вас?

155

pp

преди 2 години

имаме напредък. До скоро почти по всичко бяхме последни. Сега има класации, където сме отскочили с по едно или няколко стъпала нагоре. Значи се движим във вярна посока, трябва обаче да ускорим темпа. Може някой ден и това да стане

154

Анонимен

преди 2 години

При такива класации от статистиката се махат най-богатите и най-бедните и тогава се гледат някакви средни. Обикновено се махат по 20% от двете страни и с останалите 60% се прави статистика. В България може да махнем само 1% най-богати и 1% най-бедни и ще се окажем в пъти по-назад от всички останали в класацията

153

Анонимен

преди 2 години

При управлението на демократите България е в непрекъснат фалит и така вече 31 години. Как няма да сме на опашката по бедност, което сега казва и централната банка на Дания, само дето те не отчитат, че в България ножицата на доходите е прекалено широко разтворена и такива сумарни данни не са обективни

152

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 167Не това са резултатите от 40 години строене на комунизЪма и СоциализЪма и после 30 години управление от другари и другарки, които се упражняват в капитализъм, съчетан с дупедавство на Русия

151

Анонимен

преди 2 години

След три фалита на държавата при БСП, сега сме много много добре, но червенушките пак ще докопат властта, натам вървят нещата.

150

Анонимен

преди 2 години

Резултат от много Работа, работа, работа 10 години.

149

Анонимен

преди 2 години

В България почти всеки си има личен имот, а в банките има депозити за около 90 милиарда лева.

148

Анонимен

преди 2 години

И един мармот завива шоколад в станиол...

147

Радев

преди 2 години

шъ ги упраий

146

Анонимен

преди 2 години

никой от моите познати нямат по 17.6 хиляди долара като финансови активи. Виж, ако в това число вкарваме и онези дето откраднаха милиони така става, един има 1 лв, и един 1000000лв, средно значи имат 500000 и сме начело в класацията.Абсолютен смях с тези статии.

145

Българският лев

преди 2 години

Е разтегливо понятие. С 350 лв пенсия плащам 100 лв ток, 200 лв парно, 50 лв вода, 250 лв за храна, 100 лв за телефон и интернет, 200 лв данъци, 150 лв за колата и 500 лв за децата и внуците.

144

Анонимен

преди 2 години

Ха ха ха ха ха ха. Вземете властта изцяло и тогава ги пляскайте тези издържани лакове от 40те на миналият век. Ха ха ха. Печелите ли на източния фронт, а партията какво казва? Ха ха

143

С имотите

преди 2 години

Над 50 хил евро на човек. А ако извадим 200 хил евро за ипотеката на датчаните, излизаме пред тях по съвкупно богатство. Нямаме пари, но сме с богата душевност и дълбоки исторически корени.