142

Анонимен

преди 2 години

В България на пп герб ако си политик или олигарх никога няма да влезеш в затвора и можеш да крадеш колкото си искаш. Учете за да станете български политици, деца.

141

Анонимен

преди 2 години

Преди герб немахме пари за банани и бегахме, а сега имаме ферарита в които ядем банани и не бегаме.

140

хм

преди 2 години

До Алтернативна вселенаЕвалла, Бойко Рашков! Големец си ти!

139

Алтернативна вселена

преди 2 години

Аз лично, от получената пенсия този месец си платих вноската за Майбаха, поддържам двуетажна вила за отдих в Созопол и луксозна къща в Драгалевци, та ми останаха 2000 евра и ги дадох на внуците да си купят Гучи, защото много им харесва.

138

М

преди 2 години

Не става ясно, това на глава от населението ли е или на семейство!

137

Анонимен

преди 2 години

Някакъв гербаджийски чиновник-парашутист се е развилнял да се хвали как имал 3 коли и ходил в Гърция на море и как всички българи били като него. Нека ти кажа нещо за мнозинството българи. Заплатите и пенсиите са им ниски, а цените са високи. Много българи с мъка си плащат тока и парното в края на месеца. Ходи на пазара и виж какви са цените на плодовете и зеленчуците. България е най-бързо топящата се нация в света. Младите масово напускат. 12г. Бойкономика = разруха.

136

Анонимен

преди 2 години

Тази статистика е някаква измислица защото Словакия е много пред нас във всичко, а Румъния дръпна сериозно пред нас през последните години. Там се правиха истински реформи и влязоха политици в затвора, докато Бoчко си пълнеше чекмеджето.

135

Анонимен

преди 2 години

А рашката към кои е ... 19 имота, къща с 12 тоалетни, басейни, фитнеси, апартаменти и къщи и над половин милион в банкови сметки ...Цецо апартамента е като пионерче пред него.

134

Анонимен

преди 2 години

Не знам как точно изчисляват в тези класации, ама аз имам познат, който работи като пазач на минимална и като цяло си е ***. В същото време има 2 къщи и апартамент, отделно и разни наследствени ниви. Такива в БГ никак не са малко и такава класация не може да ги хване.

133

Анонимен

преди 2 години

"България се нарежда на едно от последните места в ЕС по богатство на населението"

132

Анонимен

преди 2 години

Сега в ЕС имаме банани и можем да бегаме, а преди не можехме да бегаме и да ядем банани.

131

Грипен Гаменов Ветов

преди 2 години

Ам ся,ко ша прая?!Що ми дръпате килимчето изпод краката?!Ми нали тва ми е най главната опорна точка,че Пожарникаря разсипа блатуту,че сме най бедни,най про сти,че сте крас тави жа би,които аз и само аз и пак аз ще превърна в принцеси и принцове?!Остава да покажете и класация за свобода на словото,че не сме на 122ро място,а много по напред и напрао ша умра!Не знам ка а,*** неа така работата с таа класациа?!Не ми тревожете им бе цилите с положителни факти!Вето и само вето,напред към Урал!

130

Анонимен

преди 2 години

Не мога да повярвам какви глупости чета в коментарите. Черно на бяло ти е написано, че сме в дъното на класацията, а някакви тролещи обявяват това за успех.

129

Анонимен

преди 2 години

ЛЪЖИИИИИ6 месеца писахте, че сме най-бедните и последни в ЕС почти всички показатели . Първи по смърност.СЕГА СИ ПРОТИВОРЕЧИТЕ слуги на ГРОБ!!!

128

Анонимен

преди 2 години

Като се има предвид колко хилядарки изхвърлихга старците от балконите съм склонен да вярвам на тази информация. Но също така съм сигурен, че скоро радевата компания ще ни върне там където ни е мястото - на дъното.

127

до Баче Кико

преди 2 години

Много си "умен"....

126

Еми то...

преди 2 години

...Шиши е по-дебел откъм пари от всички страни на Балканите взети заедно ;) . А останалите са в Черепа и сие...

125

дърт

преди 2 години

До Анонимен 123 Ама поне кажете кой е този българин, де!

124

факт

преди 2 години

Преди няколко години бяхме последни по богатство, но вече не сме.

123

Анонимен

преди 2 години

вчера отивам на интервю в провинцията за IT - системен aдмин, дават хиляда лева стартова заплата. Посмях се, посмях се, после ми стана тъжно щото тва го имат за "висока заплата, щото те it -тата вземали повече".. та да се върнем на темата, с такава заплата трябва да пестя всичко, което изкарам близо 30г.