22

анонимен

преди 2 години

Съвсем правилно! Това е единственият начин за осигуряване на честни и прозрачни избори! Не само трябва да се броят,но и трябва да се определи процедура при несъответствие между преброеното и от протокола! Това е в правомощията на ЦИК!Росица Матева да не се измъква с решение на предишната ЦИК!

21

БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ!

преди 2 години

Няма никакво значение дали ще се броят хартиените разписки, защото целта е служебното правителство на Радев да задържи властта до президентските избори за подсигуряване втория мандат на Зеления чорап.По-скоро догодина ще се броят арестуваните изборни фалшификатори, а не хартиените разписки.

20

ИТН

преди 2 години

Кви хартиени бележки бе!! Гласуването е машинно!! Ние печелим!

19

до 14

преди 2 години

2009 ГЕРБ печели евроизбори организирани от тройната коалиция на БСП2009 ГЕРБ печели парламентарни избори организирани от тройната коалиция на БСП2013 ГЕРБ печели предс. парл.избори организ. от служ.кабинет на Марин Райков2013 ГЕРБ печели местни избори във Варна-орг.от каб. Орешарски на БСП2014 ГЕРБ печели евроизбори орг.от кабинета Орешарски на БСП2014 ГЕРБ печели предс.парл избори орг от служ.прав. на Г.Близнашки2017 ГЕРБ печели парламентарни избори организирани от служ.кабинет на Радев

18

до 14 анонимен

преди 2 години

ГЕРБ са организирали само президенстките избори за всички 12 години и последните на 4 април. До 1 минута ще пусна точна справка по години кой е организирал изборите. Не, че не знаете... а защото сте кофти троляци.

17

целта е

преди 2 години

да късат разписки/ знаем от мамин Ваньо как се правят невалидни бюлетини/ и после да реват, че машините са манипулирани.

16

Анонимен

преди 2 години

А при твойте избори Боко , защо не се брояха бюлетини, много работи може да иска, но е по-добре да си ходи, достатъчно се налапа!

15

Анонимен

преди 2 години

с ръчно броене стават най големите машинации. Това ГЕРБ го правят вече 11 години, затова вият

14

Анонимен

преди 2 години

Мисля , че на тези избори - герб ще е -4 политическа сила

13

Анонимен

преди 2 години

Вчера правителството източи 500 млн заделени за магистрала Хемус. Показаха на Борисов, че Хемус няма да бъде завършена скоро както той лъжеше. Браво на БСП. Гласувайте с номер 4 за БСП!

12

Този път

преди 2 години

Без мъртви души. Поради липса на психо-физичен интерфейс.

11

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Боко и...разписки,каточе ли,до сега само с...разписки са крали от държавния бюджет.

10

Анонимен

преди 2 години

Бойко знае как се печелят избори, като ти ги правиш. Сега не ги прави той и го е страх.

9

Анонимен

преди 2 години

В световната история няма честни избори проведени от комунисти! Машини няма никъде в европа защото се маниполират и са отхвърлени като ненадеждни преди много години. Точно затова комунистите ги купиха за да могат да фалшифицират изборите.

8

Чичо

преди 2 години

А някое кюлче в чекмеджето не искате ли?

7

Ноби

преди 2 години

и какво значение има, какво искали герб ? бай ставри ще ви оправи всичките

6

Анонимен

преди 2 години

Епа ,какво че стане ако герп не са на власт - Нищо ! ,че ква е тая истерия пак да са те ? - нагли Бе ,нахални и мн мн АЛЧНИ ! - то всички краднат ,ама геп са извънземни Бе !

5

Анонимен

преди 2 години

то и аз искам некво процентче от чекмедженце, *** на...

4

Спас Водолазов

преди 2 години

Един ден в бъдещите учебници ще четем как всяко едно лице свързано с ГЕРБ е било прототипния родоотстъпник. И напълно закономерно. Хора, които се продават и потъпкват другите в стремежа си за пари и власт, неосъзнават колко бързо и за кратко минават животите им, но делата им ще останат завинаги. Техният срам ще е вечен. А нашето презрение безкрайно.

3

Анонимен

преди 2 години

"Освен съмненията за това кой управлява машините, от ГЕРБ подозират и изборни манипулации"------------------------------------------------------- Хахахха ако гербавите организираха изборите сякаш нямаше да има съмнения как се управляват машините. Най-големите изборни фалшификатори в новата история на България.