133

Анонимен

преди 6 месеца

КОНСТИТУЦИОННИЯТ СЪД ОБЯВИ РЕШЕНИЕТО СИ, ЧЕ МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ НЕ Е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО.ВЪРХОВНИЯТ АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД ОТХВЪРЛИ ЖАЛБАТА НА ГЕРБ-СДС СРЕЩУ МЕТОДИЧЕСКИТЕ УКАЗАНИЯ НА ЦИК СВЪРЗАНИ С БРОЕНЕТО НА БЮЛЕТИНИТЕ ОТПЕЧАТКИ ОТ МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ И ОПРЕДЕЛИ, ЧЕ УКАЗАНИЯТА НА ЦИК СА В ПЪЛНО СЪОТВЕТСТВИЕ СЪС ИЗИСКВАНИЯТА НА ЗАКОНА.КАКТО КАЗАХ ПО-РАНО ИЗМАМАТА ГЕРБ ЛЪСНА В СВЕТЛИНАТА НА ИСТИНАТА,КОЯТО ЧУДНО ЗАЩО БЪЛГАРИТЕ НЕ ВИДЯХА 12 ГОДИНИ.

132

Анонимен

преди 6 месеца

"Демокрацията не е зрителски спорт, това са събития с участието на зрителите. Ако ние не участваме в тях, това престава да бъде демокрация. Така, че дали един политик ще се издигне или ще падне зависи не толкова много от това, което прави, но от това, което ние правим, за да го подкрепим или не. " Майкъл Франсис Мур ПП - Изборът е Ваш!

131

Анонимен

преди 6 месеца

И да глассувам и да не гласувам пак ще си гладувам !

130

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен _132 __ ЗАЩОТО ТАКА СА РЕШИЛИ ДЕПУТАТИТЕ ОТ ГЕРБ ПРЕЗ 2017 ГОДИНА, КОТАТО СА ПРИЕЛИ ИЗМЕНЕНИЯТА НА ИЗБОРНИЯТ КОДЕКС И ТЕЗИ ПОЛОЖЕНИЯ БЯХА ИЗПЪЛНЯВАНИ НА ИЗБОРИТЕ НА 04.04.2021. КАКВО СЕ ИЗМЕНИ ОТ ТОГАВА ДО СЕГА, КАТО ПОПРАВКИТЕ ОТ 45 НС НЕ КАСАЯТ ТЕЗИ ЧЛЕНОВЕ НА ИЗБ.КОДЕКС. ИЗМЕНИ СЕ ЕДИНСТВАНО ИНТРИГАНТСКИЯТ ПОДХОД НА ГЕРБ, КОИТО ГИ ТРЕСЕ ТРЕСКА, ЧЕ СЛИЗАТ ОТ СЦЕНАТА!!!

129

Анонимен

преди 6 месеца

Защо изобщо машината ще ми пуска разписка, а аз да я пускам в урна, ако е забранено тези разписки да се броят и сверяват с крайния резултат изплют от машината!? Кого лъжем? Защо са изобщо всичките тези безсмислени движения -машината ми пуска листче, пък аз го пускам някъде, ама то после се изхвърля и е забранено да се брои! Не бе, няма да се фалшифицират изборите! Вервайте ми! Ама не можете да ме хванете, защото няма как! Доказателствата се унищожават!

128

СЪДНИКЪТ

преди 6 месеца

И ДА не забравяме ГЕРБ е демократична партия, която защитава ченгетата и агентит на държавна сигурност, но в това няма нищо демократично - те просто са част от статуквото 30 години паразитирало на гърбът на народа и държавата! Това, че ГЕРБ са некадърници не значи, че БСП, ДПС, НФСБ, ВМРО, ВОЛЯ, ИМВ, НДСВ, СДС, АТАКА -Те също не стават и са били част от *** в управлението на държавата!

127

Лаврентий Берия

преди 6 месеца

И да настоява и да не настояват - Кум Гейт, Суджук Гет, Апартамент Гейт, Назначенията постове без образование в Министерство на Земеделито като Калина Илиева или Шеф на Борда на Директорите на АЕЦ-Мелина Нинова на 21 години все със спомоща на ГЕРБ И ПО ВРЕМЕ НА ТЯХНОТО УПРАВЛЕНИЕ са се случвали такива нагласени назначения със заплата 3000лв. Скандали, корупция, шуробадженащина - уреждаът синчетата си на ръководни постове в партия без да имат необходимият опит, но със СЪГЛАСИЕТО НА ТИКВАТА. ГЕРБ

126

смешно

преди 6 месеца

Брей,много съвестни тези от Герб!Искали,ами и ние искахме да няма фалшифициране,купуване,влачене на чувал с протоколи,което всички виждахме пред НДК ,мисля на избори 2013,заснето от репортаж.Защо тогава не пискахте,а сега като се орави всичко възможно да са законни нещата станахте по праведни от папата

125

Недоразбрал

преди 6 месеца

Внимавай какви камъни си трупаш в двора,да не би да играят в един момент и по твоята глава!Стара китайска поговорка!?

124

Плосък Гербер

преди 6 месеца

герб за ЧАО

123

Анонимен

преди 6 месеца

Мутрите,още не проумяват,че се сриват с всеки ден.Борисов,българите не искат повече да ги крадете.На следващите избори,ти ще се хапеш за празните мъ.и,защото просто ще бъдеш изхвърлен от "пистата"!Оскубахте държавата ни като на кокошка перата.Никога,българите не са били толкова ограбвани,дори и през турско...

122

Анонимен

преди 6 месеца

Това, че няма да се сверява резултата на машината с този от издадените разписки е чудна възможност за манипулация. Въпрос на време е кога ще се случи. Според мен Радев ще си запази тази възможност изцяло за президентските избори, като ще използва парламентарните само като "доказателство" че всичко е "честно".

121

Анонимен

преди 6 месеца

КАКТО ОБИКНОВЕННО, ГЕРБ СТРАДАТ ОТ АМНЕЗИЯ СЛЕД КАТО НЕ ПОМНЯТ, ЧЕ САМИТЕ ТЕ СА ПРИЕЛИ ПРЕЗ 2017г ЧЛ 273 (1) и ВЪВ ВРЪЗКА С ч л . 5 7 , а л . 1 , т . 2 9 Ч л . 5 7 . ( 1 ) Ц е н т р а л н а т а и з б и р а т е л н а к о м и с и я : 2 9 . о п р е д е л я у с л о в и я т а и р е д а з а м а ши н н о т о г л а с у в а н е ;СА УПЪЛНОМОЩИЛИ ЦИК ДА ОПРЕДЕЛЯ - БРОЕНЕ или НЕБРОЕНЕ НА БЮЛЕТИНИТЕ ОТ МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ.

120

Анонимен

преди 6 месеца

ГЕРБ ПРЕСТАНЕТЕ С АНТИДЪРЖАВНАТА СИ ДЕЙНОСТ ЗАЩОТО ЩЕ ДОЙДЕ КОНВЕНТА И ЩЕ ПРИЛОЖИ ПРИЕТИТЕ ОТ ВАС ЗАКОНИ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ВИ СРЕЩУ КОНСТИТУЦИЯТА И РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ. ДА ВИ ГИ ЦИТИРАМ ЛИ?!!

119

Анонимен

преди 6 месеца

продължение от 121 А В НАСТОЯЩИЯТ МОМЕНТ СЕ ОПИТВАТ ДА ВМЕНЯВАТ НЯКОМУ ДРУГИМО ВИНА, ЗАЩОТО ПОПРАВКИТЕ НА ИЗБОРНИЯТ КОДЕКС ПРИЕТИ ОТ 45 НС НЕ КАСАЯТ ПОСОЧЕНИТЕ ЧЛЕНОВЕ ПРИЕТИ ПРЕЗ 2017 ОТ ГЕРБ. НИКАКВИ ИЗИСКВАНИЯ НА ГЕРБ НЕ СА КОНСТИТУЦИОННИ И СЪОТВЕТСТВАЩИ НА ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА. Е,СБОГОМ НА ИНТРИГАНТСКАТА ШАЙКА ОТ ГЕРБ!!!

118

Анонимен

преди 6 месеца

КАКТО ОБИКНОВЕННО, ГЕРБ СТРАДАТ ОТ АМНЕЗИЯ СЛЕД КАТО НЕ ПОМНЯТ, ЧЕ САМИТЕ ТЕ СА ПРИЕЛИ ПРЕЗ 2017г ЧЛ 273 (1) и ВЪВ ВРЪЗКА С ч л . 5 7 , а л . 1 , т . 2 9 Ч л . 5 7 . ( 1 ) Ц е н т р а л н а т а и з б и р а т е л н а к о м и с и я : 2 9 . о п р е д е л я у с л о в и я т а и р е д а з а м а ши н н о т о г л а с у в а н е ;КАКТО ОБИКНОВЕННО, ГЕРБ СТРАДАТ ОТ АМНЕЗИЯ СЛЕД КАТО НЕ ПОМНЯТ, ЧЕ САМИТЕ ТЕ СА ПРИЕЛИ ПРЕЗ 2017г ЧЛ 273 (1) и ВЪВ ВРЪЗКА С ч л . 5 7 , а л . 1 , т . 2 9 Ч л . 5 7 . ( 1 ) Ц е н т р а л н а т а и з б и р а т е л н а

117

Анонимен

преди 6 месеца

Не ГЕРП може да искат много неща но данните от гласуването ще се изпрати в Русия за по сигурно. И тогава боко и герберистите ще ***. А когато *** значи е на правилна посока комунисти Радев, Божков и Трифонов. Напред другари.

116

Истукан

преди 6 месеца

Да им го туря в задните части. ИТН и ГЕРБ няма да управляват. Народът не ги иска. Чупката!

115

РЕЗИЛЪТ Е ПЪЛЕН

преди 6 месеца

118- цитирай ги и АКО СА ТАКИВА ЗАЩО НЕ СА ПРЕМАХНАТИ...СЕГА СРЕЩУ ИЗБОРИТЕ СЕ ИЗГОВОРИХА ОГРОМНИ ЛЪЖИ И СЕ ВИДЯХА НАПЪНИТЕ НА ЧЕРЕП РАДЕВ ДА ВЪРНЕ МУТРИТЕ.

114

Анонимен

преди 6 месеца

А шутове в кухите алчни тикви искат ли гербавите престъпници?