122

Анонимен

преди 2 години

И да глассувам и да не гласувам пак ще си гладувам !

121

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен _132 __ ЗАЩОТО ТАКА СА РЕШИЛИ ДЕПУТАТИТЕ ОТ ГЕРБ ПРЕЗ 2017 ГОДИНА, КОТАТО СА ПРИЕЛИ ИЗМЕНЕНИЯТА НА ИЗБОРНИЯТ КОДЕКС И ТЕЗИ ПОЛОЖЕНИЯ БЯХА ИЗПЪЛНЯВАНИ НА ИЗБОРИТЕ НА 04.04.2021. КАКВО СЕ ИЗМЕНИ ОТ ТОГАВА ДО СЕГА, КАТО ПОПРАВКИТЕ ОТ 45 НС НЕ КАСАЯТ ТЕЗИ ЧЛЕНОВЕ НА ИЗБ.КОДЕКС. ИЗМЕНИ СЕ ЕДИНСТВАНО ИНТРИГАНТСКИЯТ ПОДХОД НА ГЕРБ, КОИТО ГИ ТРЕСЕ ТРЕСКА, ЧЕ СЛИЗАТ ОТ СЦЕНАТА!!!

120

Анонимен

преди 2 години

Защо изобщо машината ще ми пуска разписка, а аз да я пускам в урна, ако е забранено тези разписки да се броят и сверяват с крайния резултат изплют от машината!? Кого лъжем? Защо са изобщо всичките тези безсмислени движения -машината ми пуска листче, пък аз го пускам някъде, ама то после се изхвърля и е забранено да се брои! Не бе, няма да се фалшифицират изборите! Вервайте ми! Ама не можете да ме хванете, защото няма как! Доказателствата се унищожават!

119

СЪДНИКЪТ

преди 2 години

И ДА не забравяме ГЕРБ е демократична партия, която защитава ченгетата и агентит на държавна сигурност, но в това няма нищо демократично - те просто са част от статуквото 30 години паразитирало на гърбът на народа и държавата! Това, че ГЕРБ са некадърници не значи, че БСП, ДПС, НФСБ, ВМРО, ВОЛЯ, ИМВ, НДСВ, СДС, АТАКА -Те също не стават и са били част от *** в управлението на държавата!

118

Лаврентий Берия

преди 2 години

И да настоява и да не настояват - Кум Гейт, Суджук Гет, Апартамент Гейт, Назначенията постове без образование в Министерство на Земеделито като Калина Илиева или Шеф на Борда на Директорите на АЕЦ-Мелина Нинова на 21 години все със спомоща на ГЕРБ И ПО ВРЕМЕ НА ТЯХНОТО УПРАВЛЕНИЕ са се случвали такива нагласени назначения със заплата 3000лв. Скандали, корупция, шуробадженащина - уреждаът синчетата си на ръководни постове в партия без да имат необходимият опит, но със СЪГЛАСИЕТО НА ТИКВАТА. ГЕРБ

117

смешно

преди 2 години

Брей,много съвестни тези от Герб!Искали,ами и ние искахме да няма фалшифициране,купуване,влачене на чувал с протоколи,което всички виждахме пред НДК ,мисля на избори 2013,заснето от репортаж.Защо тогава не пискахте,а сега като се орави всичко възможно да са законни нещата станахте по праведни от папата

116

Недоразбрал

преди 2 години

Внимавай какви камъни си трупаш в двора,да не би да играят в един момент и по твоята глава!Стара китайска поговорка!?

115

Плосък Гербер

преди 2 години

герб за ЧАО

114

Анонимен

преди 2 години

Мутрите,още не проумяват,че се сриват с всеки ден.Борисов,българите не искат повече да ги крадете.На следващите избори,ти ще се хапеш за празните мъ.и,защото просто ще бъдеш изхвърлен от "пистата"!Оскубахте държавата ни като на кокошка перата.Никога,българите не са били толкова ограбвани,дори и през турско...

113

Анонимен

преди 2 години

Това, че няма да се сверява резултата на машината с този от издадените разписки е чудна възможност за манипулация. Въпрос на време е кога ще се случи. Според мен Радев ще си запази тази възможност изцяло за президентските избори, като ще използва парламентарните само като "доказателство" че всичко е "честно".

112

Анонимен

преди 2 години

КАКТО ОБИКНОВЕННО, ГЕРБ СТРАДАТ ОТ АМНЕЗИЯ СЛЕД КАТО НЕ ПОМНЯТ, ЧЕ САМИТЕ ТЕ СА ПРИЕЛИ ПРЕЗ 2017г ЧЛ 273 (1) и ВЪВ ВРЪЗКА С ч л . 5 7 , а л . 1 , т . 2 9 Ч л . 5 7 . ( 1 ) Ц е н т р а л н а т а и з б и р а т е л н а к о м и с и я : 2 9 . о п р е д е л я у с л о в и я т а и р е д а з а м а ши н н о т о г л а с у в а н е ;СА УПЪЛНОМОЩИЛИ ЦИК ДА ОПРЕДЕЛЯ - БРОЕНЕ или НЕБРОЕНЕ НА БЮЛЕТИНИТЕ ОТ МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ.

111

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ ПРЕСТАНЕТЕ С АНТИДЪРЖАВНАТА СИ ДЕЙНОСТ ЗАЩОТО ЩЕ ДОЙДЕ КОНВЕНТА И ЩЕ ПРИЛОЖИ ПРИЕТИТЕ ОТ ВАС ЗАКОНИ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ВИ СРЕЩУ КОНСТИТУЦИЯТА И РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ. ДА ВИ ГИ ЦИТИРАМ ЛИ?!!

110

Анонимен

преди 2 години

продължение от 121 А В НАСТОЯЩИЯТ МОМЕНТ СЕ ОПИТВАТ ДА ВМЕНЯВАТ НЯКОМУ ДРУГИМО ВИНА, ЗАЩОТО ПОПРАВКИТЕ НА ИЗБОРНИЯТ КОДЕКС ПРИЕТИ ОТ 45 НС НЕ КАСАЯТ ПОСОЧЕНИТЕ ЧЛЕНОВЕ ПРИЕТИ ПРЕЗ 2017 ОТ ГЕРБ. НИКАКВИ ИЗИСКВАНИЯ НА ГЕРБ НЕ СА КОНСТИТУЦИОННИ И СЪОТВЕТСТВАЩИ НА ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА. Е,СБОГОМ НА ИНТРИГАНТСКАТА ШАЙКА ОТ ГЕРБ!!!

109

Анонимен

преди 2 години

КАКТО ОБИКНОВЕННО, ГЕРБ СТРАДАТ ОТ АМНЕЗИЯ СЛЕД КАТО НЕ ПОМНЯТ, ЧЕ САМИТЕ ТЕ СА ПРИЕЛИ ПРЕЗ 2017г ЧЛ 273 (1) и ВЪВ ВРЪЗКА С ч л . 5 7 , а л . 1 , т . 2 9 Ч л . 5 7 . ( 1 ) Ц е н т р а л н а т а и з б и р а т е л н а к о м и с и я : 2 9 . о п р е д е л я у с л о в и я т а и р е д а з а м а ши н н о т о г л а с у в а н е ;КАКТО ОБИКНОВЕННО, ГЕРБ СТРАДАТ ОТ АМНЕЗИЯ СЛЕД КАТО НЕ ПОМНЯТ, ЧЕ САМИТЕ ТЕ СА ПРИЕЛИ ПРЕЗ 2017г ЧЛ 273 (1) и ВЪВ ВРЪЗКА С ч л . 5 7 , а л . 1 , т . 2 9 Ч л . 5 7 . ( 1 ) Ц е н т р а л н а т а и з б и р а т е л н а

108

Анонимен

преди 2 години

Не ГЕРП може да искат много неща но данните от гласуването ще се изпрати в Русия за по сигурно. И тогава боко и герберистите ще ***. А когато *** значи е на правилна посока комунисти Радев, Божков и Трифонов. Напред другари.

107

Истукан

преди 2 години

Да им го туря в задните части. ИТН и ГЕРБ няма да управляват. Народът не ги иска. Чупката!

106

РЕЗИЛЪТ Е ПЪЛЕН

преди 2 години

118- цитирай ги и АКО СА ТАКИВА ЗАЩО НЕ СА ПРЕМАХНАТИ...СЕГА СРЕЩУ ИЗБОРИТЕ СЕ ИЗГОВОРИХА ОГРОМНИ ЛЪЖИ И СЕ ВИДЯХА НАПЪНИТЕ НА ЧЕРЕП РАДЕВ ДА ВЪРНЕ МУТРИТЕ.

105

Анонимен

преди 2 години

А шутове в *** алчни тикви искат ли гербавите престъпници?

104

Анонимен

преди 2 години

Какво беше това ГЕРб? Некъв месокомбинат за кремвиши? Сетих се за главния готвач в мазето.

103

Жоро

преди 2 години

Разбирам, че ДС и другаря Гарелов, активира ха БЕЛОслав Смъркаджиев, разбирам и цялата пропаганда с компромати, вандалски набези и ***, само не разбирам кой нормален човек ше гласува за коалиция :куцо, кьраво и сакато на Славуцата, Гнома и Бабичкян и Маямата(общата).