42

Анонимен

преди 2 години

До сестра от КарлуковоИ да се опитваш да дрънкаш и да не дрънкаш, всичко е истина. Когато ви казах, че ще падате от власт, също не ми повярвахте, ваша си работа!

41

анонимен

преди 2 години

Правилно. Така ще отпаднат всякакви съмнения за манипулацие: ако протокола и отрязаците показват едно и също тогава всичко е ОК, ако има разминаване значи някой се опитва да се бъзика с народа отново. И тогава става страшно

40

Анонимен

преди 2 години

Наистина не разбирам какво пречи да се преброят и сверят издадените от машината разписки спрямо нейния отчет. Така ще отпаднат всички съмнения, че софтуерът е манипулиран. Да се противиш на това е все едно да искаш хората наистина да ИМАТ съмнения за протокола от машините и да искат касиране, което ще бъде в услуга на пРезидента.

39

сестра от Карлуково

преди 2 години

Време е за вечерната визитация. Последно повикване за прием на лакарствата. Пациента с журналистите в главата си да се прибира до 5 минути!

38

До 36

преди 2 години

До АнонименТихо бе кълвач. Осъди майка си, че те е раждала. Хабиш кислорода, *** изпаткало.

37

Анонимен

преди 2 години

До до 39Не се страхувам, защото е истина - трима убити журналисти през последното ви управление!

36

до 39

преди 2 години

*** и дай доказателствата в Прокуратурата! Ама нямаш нито едно доказателство. Само лъжи и долни инсинуации. За лъжи и клевети също има закони. Защо трябва ГДБОП да тръгнат да търсят от къде се пишат фалшивите новини?

35

До 39

преди 2 години

Кажи поне 1-2 имена!?

34

Анонимен

преди 2 години

До до 32Трима са убитите журналисти само от последните 4 години, без дори да се връщам по-назад в годините!

33

Анонимен

преди 2 години

Комунист и отговорност. Две несъвместими понятия. Говорителят на действащо правителство Кутев, отговорно за произвеждане на избори пита ГЕРБ кой отговаря. Какво безочие. Докога ще ги търпим тези ***.

32

Анонимен

преди 2 години

Докато няма начин да провериш за кой са ти отчели гласа всичко е нагласено.

31

Анонимен

преди 2 години

Бойко, върви си , бе човек, та ти унищожи населението и България , извърши геноцид, предаде и българските интереси, махни се, не ставаш за политик, за мутра ставаш! И без това, ако продължиш да се занимаваш с политика, ще си заминеш по-бързо, ако спреш да се занимаваш - по-бавно! Вече са ти подписали присъдата.

30

до № 32

преди 2 години

Тотални глупости говориш! Кои са тези журналисти? Или в стил служебното правителство хвърляш нещо в пространството пък ако му повярва някой, повярва! Убити синдикалисти на Подкрепа в Русе и Пазарджик имаше през 1990 г., а също и един депутат Красимир Чернев, който беше събрал цялата документация за енергийните ни договори с Русия!

29

Анонимен

преди 2 години

Ех, като си спомня как гербавите пренасяха чувалчета с бюлетини, за да улесят бременни жени и да спечели плевнелиев и ме налягат мили спомени. А колко мъртви души гласуваха за тях от сърце!

28

Анонимен

преди 2 години

Много са притеснени, то си личи. Добре отработените схеми за "печелене" на избори отиват на кино.

27

Анонимен

преди 2 години

До до 14Добре,че бяха полицаите и Цецо да крадат изборите, нищо не сте печелили, защото след първото управление, народа масово ви мразеше , просто със сила и терор задържахте властта си и в странат витаеше страх, трима , неудобни за вас журналисти, бяха убити , а всеки,който проговореше срещу вас - рано или късно умираше! Ето така управлявахте!

26

До № 19

преди 2 години

Айде, бре! Нали гласувахте видео наблюдение при преброяването в секциите! При това тук не може да има невалидни бюлетини! Какъв ви е проблема? Вече сте нагласили софтуера!?

25

бг

преди 2 години

партия ЦИК печели изборитеа там кой на кого е човек?

24

Анонимен

преди 2 години

До до 14 анонименАма нали в буса с двойното дъно ви хванаха, че искате да пъхате бюлетини и манипулирате изборите ,бе гербери? Много е търпелив народа,че ви изтърпя, всъщност, не че ви изтърпя, но мачкахте всеки, който не е на вашето мнение или се опита да се защити!

23

до 19

преди 2 години

С машините стават още по-мащабно. За часове Мадуро подмени на над 1 милиона хора гласовете. С машини става без да ангажираш хората и да ги подкупваш примерно. Нужно е само да купиш човека, който ще организира подмяната на вота като подмени инсталирания фърмуер или пусне вирус. След това всеки трети или всеки пети глас отиват където е посочено. Така ще откраднат и сменят изборите. За това е напъна... Дори Христо Иванов Бойкикев гласува в хартиена на 4 април, а уж беше за машините.