115

Надблюдател

преди 2 години

Да източи язовирчето за да скалъпи компромат, и да плаче ,че някой бил "уволнен", пък не идвал да си вземе заповедта, всъщност, това ли са му всичките проблеми на това недоразумение, случайно попаднало там?

114

Реалист

преди 2 години

Добри професионалисти сте,за разлика от предишните крадливи и нагли мутри.

113

Професионалист

преди 2 години

Браво Петков съсипе и осъдително гърбавите крадци на народа!

112

пияница мистик

преди 2 години

Фигурантското правителство никакви избори не подготвя. Имат една единствена цел - СТАНИ, ЧЕ ДА СЕДНА АЗ!!! Поголовно и безразборно уволнение на кадри от ГЕРБ и замяната им с комунисти, верни на БСП, ДПС, и Черепа. Даже няма и кадри от на Славуца гея партията.

111

Анонимен

преди 2 години

До ИТН .........Той, славуца черепов още ли е жив? Като го гледам няма да изкара много, месец, два, дори година, ама се съмнявам да избута цяла година...

110

Анонимен

преди 2 години

На радевките законите им пречат.Главатарят им щял да възстановява държавността.(все едно държавата и държавността започва с него)Възхитителна логика и бездънна простота.

109

Сатир

преди 2 години

Мили ми червенотиквенчета, докато Вие си мерите бастуните някои си мерят откраднатото! Мислете ако можете, защото после ще пищите.

108

Анонимен

преди 2 години

И всичките назначени с честен конкурс.

107

Анонимен

преди 2 години

Борисов ви казакато смятате , че има злоупотреби сезирайте прокуратурата , че и на нас обикновените граждани от разтягане на локуми ни стана байгън.

106

Анонимен

преди 2 години

И какво ни интересуват нас вашите рокади? Едни калинки заменят други калинки. Пълен ***.

105

анонимен

преди 2 години

Колко е хубаво само,че не могат да сменят поне някого.Тези новите(*** и пульо) са обзети от идеята,че всичко старо задължително е лошо,а тяхното ще е задължително по-добро.Само че няма никаква гаранция,че това наистина е така.Нещата са рядко само в черно и бяло,има и много други нюанси.А такива комични образи като К.Петков,който уж е завършил Харвард,не трябва изобщо да припарват да управление.Освен че е очевадно некомпетентен та отгоре на всичко е и комичен.

104

На коленеее !

преди 2 години

Само един концерт на Трифонов , и всичко е на коленеее , за доизчегърване !

103

българин

преди 2 години

Браво господин министър! Но Гешев няма да си мръдне пръста! Той и затова беше избран от др Борисов.Д си трае и му пази гърба когато слезе от властЗа това протестираха тези млади българи срещу избора му з глав прокурор! Гешев трябва да си тръгне веднага! Време е наистина,да имаме истински глав прокурор! А не на фигуранти бранещи нечии лични интереси! Нещата са точно такива сега уеи!-:(((

102

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да лъжат трoловете на ГЕРБ, мутрите повече няма да са на власт.

101

ИСТОРИЯ

преди 2 години

След Победата над Хитлер през 1945 година е имало Народен СЪД в България .Сега от дистанция на времето се вижда че е бил Справедлив .

100

до Кабинета

преди 2 години

Да не пропуснете и КТБ !Защо Борисов ПОДАРИ на частна фирма милиарди /КТБ/ без да пита народа чиито пари са ? На своя глава -4 млрд. , НО И ТЕ БЯХА ОТКРАДНАТИ !В САЩ когато има фалит на банка , питат народа дали е съгласен да се спаси тази банка , а в България , няма питане , разполага се с чуждата баница !

99

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков ако опише далаверите в България в трудове ще стане поне академик в няколко други държави.Сигурно ще се организират предмети - Икономиката на България и ще ги изучават в специални курсове, когато специализират икономика магистри и докторатни.

98

нали !

преди 2 години

До Хм...Наред са , не го ли усещате , даже и Баце ги похвали , а щом Баце каже НяЩО , вие трябва да МЪЛ-ЧИ-ТЕ !Тоталитарното управление на Борисов , не ви ли научи че нямате думата ?

97

''ВОЖДА�

преди 2 години

Тъкмо да теглим заеми / скоро не бяхме теглили / , и новият кабинет ни РАЗНИЩИ ПО ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ ПЕРА , АМА НАЛИ ИМ ОСТАВЯМЕ 38 МЛРД. ДЪЛГОВЕ , НЕКА ДА ВРЪЩАТ !

96

Анонимен

преди 2 години

Ами нямат Чест и Доблест -стискат кокала до последно и се надяват пак геп да са на власт ,та да продължават да Крадът ! - ЧЕГЪРТАЙЙЙ ! ,а след изборите Съд и Затвор !