135

Време за промяна

преди 2 години

Очевидно имаме закони, които трябва да се променят. Гербаджийските калинки се държат на местата си като удавници за сламка - болнични, отпуски, всякакви трикове.

134

Анонимен

преди 2 години

Тоя не го слуша главата. Има още 10 дни а се пъне сякаш има 10 години на тоя пост

133

lазът

преди 2 години

Наистина интересни закони. Държавен служител, когото дори шефът му не може да го смени. Явно и там е някаква схема с чекмеджета.

132

Анонимен

преди 2 години

*** тея от Харвард си мислат, че са най-умните. Че кой им пречи да мислат. Но то и акъл требе.

131

Тия

преди 2 години

Не са наред !

130

Анонимен

преди 2 години

""Докато не е уволнен, продължава да има достъп до всички разработки на АДФИ" А това защо е проблем? "Новите" имате какво да криете ли?

129

Анонимен

преди 2 години

Според тези комунисти "революционната необходимост" стои над всички закони. Напълно по Ленински.

128

Анонимен

преди 2 години

Комитова уж магистър на Радев, а провъзгласи Ирландия за част от Великобритания - гафът лъсна в дипломата и. Скоро ще видите колко пари струват и останалите измислени министри в служебното на Божков.

127

Румен Пликов

преди 2 години

И кои са тези хора, които са избити при управлението на Бойко Борисов, посочи ми ги?

126

Саботирайте!

преди 2 години

Саботирайте работата на служебното правителство по всеки един начин! Не плащайте данъците си за колите и за жилищата си. Има лихви, но те са нищо в сравнение със загубите, които всички българи търпим със спирането ан магистрала Хемус, източването на над половината язовири в страната, раздаванетона кредити на свои хора от банка ББР, спирането на софийското метро и ред други престъпления на нивата власт.

125

До 163

преди 2 години

Магистралата се строи, откакто са заделени средствата за нея! Орешарски даже я извади от европроектите! Първият път, когато кабинетът Борисов извади бюджетен излишък от два милиарда лева, веднага задели 1,4 милиарда за строителството! Радевите недоразумения още не могат да преживеят,че е платено авансово,и немогат да докопат паричките! Делят се на "наши" и "ваши" фирми, и са готови да саботират строежа, защото фирмите били "техни"! Уникално слабоумия! Да му мисли пак Северна България!

124

Диана

преди 2 години

Нима някой може да очаква нещо по-различно от лъжи и манипулации на БСП и СИЕ? Хората им плащат да лъжат, не да работят! И заплатите им идват от нашите джобове, разбира се! Като не внимаваме за какво гласуваме, ще си плащаме! Гледайте пак да гласувате за БСП или ИТН, че всички да станат наясно! Олигарсите в България не са българи - те са българоубийци! Подкрепете ги отново защото не може така българите, матрияла да е добре - той трябва да се мачка до дупка, значи!

123

Анонимен

преди 2 години

Новите машини са закупени плащане с ин хаус, а служебното на Васил божков рови защо били платени ин хаус други проекти. Това е двоен стандарт, дами и господа. Неадекватните радевисти толкова си могат. А и Слави нали не успя да подпали ферарито, но България може да я подпали от раз.

122

Анонимен

преди 2 години

Шокиран съм. От 1974 ли се строи Хемус?

121

Българин

преди 2 години

Колко трябва да си прекъснал нишката с реалността, като Асен Василев ,да твърдиш, че тъй като магистрала Хемус се строи от 1974 година, значи не била "спешна"? Боже, слез и си прибери вересиите! Не знам дали е завършил Харвард или Харманли, но ако беше Харманли, щеше далеч повече да е в час!

120

Анонимен

преди 2 години

Не слагайте повече мутри в управлението, те имат различен начин на мислене и унищожават държавата и населението и ги опоскват, дори политиците треперят от страх от тях, но все пак по-добре политици, а не мутри в управлението на държавата!

119

Анонимен

преди 2 години

До Румен ПликовПрез едноличното управление на Бойко, маса хора бяха избити , други рекетирани, ограбени ,разболяни, трети висяха по затворите без причина или взимаха роднините им като заложници или ги следяха,подслушваха, населението - мачкани, голяма грешка беше, че Пеевски не арестува Боко, Цецо и ги вкара в затвора. Такъв ад и терор в България никога не е имало! А управлението беше не в полза на населението,страната,а само за грабеж на държавата за шайката! Анатема!

118

Анонимен

преди 2 години

Направете като Бойко, отряд полицаи и по очи и в ареста, с неговите методи,по неговата глава!

117

Румен Пликов

преди 2 години

Абе, защо не се налрави и една проверка в президентсвото? Според мен страшно много ще се размирише.

116

Анонимен

преди 2 години

Пореден шамар в лицето по наглата физиномия на Киро Язовира, който си мисли, че може да е над закона и да си точи язовири, когато си поиска, да уволнява, когото си поиска.Оставка и съд за корумпираното служебно правителство!