55

Боко Шкафа

преди 2 години

Няма го вече да хвърля пари от прозореца на джипката и герболяка пощръкле. Вече има нормални министри, всеки носи отговорност, има пресконференции за журналистите, а не сводки от Фейсбук - като в СССР Информбюро и ТАСС

54

пак и пак

преди 2 години

Браво, хубаво е че не се отказва, нищо, че няма никакви успехи ! Причината не е в него, а във всички злосторници, които му пречат. Да махаме законите и съда и да направи човекът, каквото е намислил.

53

брей ,бре !?

преди 2 години

''БОРИСОВ НЕ Е ''КРАДЕЦ'' '', той богатее от РЕМОНТИТЕ , НА РЕМОНТИТЕ , НА .....РЕМОНТИТЕ !Това кражба ли е ???

52

Съседа

преди 2 години

Кефи ме как реват неандерталците, дето живеят в панелки от 30 години и люпят семки на балконите, че ГЕРБ са им виновни за всичко. Изберете си Божков и Слави, те може би ще ви превеждат пари по банково сметки всеки месец. Жан Виденов за премиер!

51

Анонимен

преди 2 години

Браво на министъра - дано има осьдени

50

Анонимен

преди 2 години

ПРОСТАШКАТА ДЕБЕЛАЩИНА НА ПАНОПТИКУМЪТ ГЕРБ СРЕЩУ ВОЛЯТА НА ИНТЕЛЕКТА, КОЙТО ВЪЗСТАНОВЯВА ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА И СПРАВЕДЛИВОСТТА. БЛАГОДАРЯ ВИ ДАМИ И ГОСПОДА СЛУЖЕБНИ МИНИСТРИ. НЯМА НИЩО ПО-ЕСТЕСТВЕНО ОТ ТОВА ПРИНЦИПАЛЪТ ДА ВЗЕМЕ МЕРКИ СРЕЩУ ПОДЧИНЕНИТЕ МУ ЩОМ НАРУШАВАТ ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА.ВРЕМЕ Е НЕЗАВИСИМАТА СЪДЕБНА ВЛАСТ ДА ОСЪЗНАЕ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА "В ИМЕТО НА НАРОДА" ИЛИ ДА ГО ЗАМЕНИ С "В ИМЕТО НА ШАЙКАТА" ЩОМ ТАКА И ПО-ХАРЕСВА...

49

Даа!

преди 2 години

Не знам как Фандъкова ще върне пари от подаръка от 1.8 млрд. , за столицата , след като са ги изпапали още първото тримесечие ?И 20 милиарда да дават за столичната община , ,ДЕТСКИ ЗАВЕДЕНИЯ НЯМА ДА ИМА , КРАДЦИТЕ В ГЕРБ СА ПОВЕЧЕ ОТ ПАРИТЕ !

48

Анонимен

преди 2 години

Борисов не е крадец, всичко е построено и е на лице, нали не сте кьорави да го видите, БСП крадяха от тях няма нищо само кражбА.

47

Анонимен

преди 2 години

КОГАТО СЕ СРЕЩНА ЗА ПЪРВИ ПЪТ С НЯКОГО, ОСОБЕНО С ДЪРЖАВЕН АДМИНИСТРАТОР, ОЦЕНЯВАМ ИНТЕЛЕКТ, ЗНАНИЯ, УМЕНИЯ, НАСОЧЕНОСТ НА ЛИЧНОСТТА И ТАКА ОПРЕДЕЛЯМ ОТНОШЕНИЕТО СИ КЪМ НЕГО. НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КАКВИ И КОЛКО ДИПЛОМИ ИМА - ДИПЛОМИТЕ НЕ ВЪРШАТ РАБОТАТА, А ЧОВЕКЪТ. РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ПРЕДШЕСТВАЩИТЕ ОТ ШАЙКАТА ГЕРБ И СЛУЖЕБНИТЕ МИНИСТРИ Е 0:10 - КАТО ГОЛ СЛЕД ГОЛ НА ФУТБОЛНА ФИЕСТА.

46

Реално

преди 2 години

Този завалията е мега зле.Супер смешен министър. Никой не го бръсне за слива, а той само си вряка. Жалка история

45

Анонимен

преди 2 години

Хайде изчегъртайте всичко. То и без това в разпадаща се България друго и не остава да се прави. И да дойдат нови кадърни хора да управляват, хем ще се краде, хем няма да се прави нищо за държавата.

44

Горан

преди 2 години

До АнонименА вие знаете ли колко съдии има в България и как се назначават. Освен това Гешев ръководи Прокуратурата, не съда !

43

Анонимен

преди 2 години

Победа за Васил Божков, Слави и Мая. Те да направят правителство. И пак да има да търкате билетчета и да слушате чалгата на Слави.

42

какво стана ?

преди 2 години

А някой знае ли какво стана с фирмата, с активи за милиони, която министър Петков е продал за 4500 лева, непосредствено преди назначението си. Никоя медия не разгледа този случай да знаем почтен ли е човекът или не ? Да не стане пак така , че най-моралните пак ще се окажат най-големите комбинатори :)

41

Анонимен

преди 2 години

Не щеме нито военна хунта, нито мафиотски тоталитаризъм, нито чалгарско царство. Искаме обикновена демокрация, като в цивилизованите държави. Толкова ли е трудно да изберете една цивилна демократична власт, като в останалите европейски държави? Защо си правите държавата на бананова република?

40

Анонимен

преди 2 години

Дано ви се падне Жан Виденов или Иван Костов за премиер. Ще гледам с кеф как мизерствате всички в припаднала държава. И да изгорите народното събрание както преди, те ще останат ха-ха

39

Анонимен

преди 2 години

Според ОЛАФ България е на едно от последните места по злоупотреби с европейски средства, сега аз на божковите *** ли да вярвам колко е крал Борисов или на ОЛАФ?

38

Чистетекончината съд

преди 2 години

Всеки ден където и да се разрови се виждат само грабеж, калинки и герб, страшното е че съдебната система защитава грабежа и е срещу промените.

37

Анонимен

преди 2 години

Всъщност тия служебни бивши хора никой не ги е избирал. Сега вече е диктатура. Радвайте се, дори и няма да протестирате, защото скъп ток от юли ще ви е супер.

36

нищо ново

преди 2 години

Браво, поредният страхотен юридически ход на министъра. Досега всичките му са успешни, няма как да не стане Хахаха