37

Анонимен

преди 2 години

До Не бихме Само овца би се ваксинирала по заповед на шефа. Успокояващото е че ще живее до около 2 години.

36

Тоя

преди 2 години

не са го пратили на някое тримесечно курсче, че после да се пъне, че е от Харвард и Лондон. Тоя са го пратили да го учат с години най-добрите специалисти в занаята. Тия, които го познават, въобще не пробват да се мерят с него. Другите - домораслите ученчета, дето мислят, че са по-добри, са непрекъснато отсвирвани, защото не могат да се доближат на километри от прогнозите му. Не се ли замисляте, какво качества трябва да имаш, за да те наричат Мориарти. Не се замисляте. А трябва.

35

Анонимен

преди 2 години

Това е човекът, който познава какво ще се случи и то се случва. Новата вълна сега ще поразява предимно антиваксърите.

34

Иванов

преди 2 години

Уважаеми проф. Витанов, Вие кога завършихте медицина и с каква специалност, или все още Ви плащат да всявате страх. Олеквате и си унищожавате авторитета, ама то *** глава затрива.

33

АНТИВАЦЪР

преди 2 години

До Бау - Ама разболяхме се вече. От ужасяващо лекия ковигрип. Аз например паднах като муха на дивана и четири дена се почесвах и намествах. Слава богу че съм жив. Не съм очаквал грип да ме повали така брутално леко и да изпия толкова чайчета с лимон.

32

Анонимен

преди 2 години

Това е човекът с видим душевен оргазъм по време на интервюта по телевизията.

31

Анонимен

преди 2 години

До Няма нужда да киха - ужас така ли КАЗАХА ПО ТЕЛЕВИЗОРА, на твое място не бих излизал изобщо. Можеш да поръчваш всичко онлайн и да го дезинфекцираш в антрето. Спаси се човече, делта мутацията не прощава, падат като мухи и тн

30

bvgfcx

преди 2 години

Този аритметик кога завърши медицина, или говори каквото му платят?

29

era

преди 2 години

математик, т.е. може само да два прогнози. С толкова променливи думите му са сис чисти спекулация. Едно обаче е сигурно в следствие на инфлацията от напечатаните долари идва световната криза за 2-3 год. Така че досега седяхте маскирани, от утре ще стягате коланите.

28

Апокалипто

преди 2 години

Има и вероятност да ви е.ем и см0таняците за дето не спирате да лаете по всякакви канали,да всявате страх и да карате хората зорлем да се ваксинират.Всички които ви вярват се ваксинираха,другите ви казват без думи да го д.хате,кое не ви е ясно на всички платени пендерляци?

27

Няма нужда да киха

преди 2 години

Достатъчно е да диша спокойно на метър от вас с маска под носа и сте заразен. .

26

Ранно предупреждение

преди 2 години

ЕПСИЛОН мутацията се задава наесен и се разпространява и посредством изпускане на газове. Купувайте памперси, предстои да станат задължителни и ще поскъпнат много.

25

Анонимен

преди 2 години

Индийския щам мори само антиваксъри и ттъъппааннаарри.СТРАХУВАЙТЕ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!

24

Азът

преди 2 години

Дано го затисни таз вЪлна от болести!пу макяти гнузна!

23

Бау

преди 2 години

хапчетата ще решат проблема. Антиваксъра докато не се разболее тежко не прави нищо.

22

Анонимен

преди 2 години

До Днес в Москва - *** като водни кончета направо. Както си ходят и падат напред умрели. Или, опа, това беше само в трейлъра от Ухан. А в Индия някак всичкиоздравяпа, смъртността им е 1%, а активните случаи намаляха за месец с 80%. Страшен делта ужас вариант. Очаквайте ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА

21

Днес в Москва

преди 2 години

Са се ваксинирари 90 000 души от 15 милиона с приходящите. След дъжд качулка. *** като мухи здрави и прави хора на по 40 години.

20

Анонимен

преди 2 години

Този човек трябва да го затворят за всяване на паника.

19

Анонимен

преди 2 години

Как си внясяме вирус като всичко пътува към бг черноморието?Не знаех , че граничим с Индия.За тази нядута прогноза колко хиляди лева гушнахте?Кой му плати на този изперкалия алчен професор. Сериозно питам Поне сложете платена публикация да не четем

18

Анонимен

преди 2 години

На хората можем да досаждаме само НИЕ! Антиваксърите и разбираччи от Всичко и всякакво!Останалите да не са учили толкова - не съм ги карал да си губят времето. Ако бяха умни - нямаше да учат, защото щяха да са се родили учени! Като мене и като останалите тука.