54

До анонимен

преди 2 години

Няма никаква делта,нито гама, нито капа.Е в това е виновна, ако не сте забравили в началото на пандемията от НОЩ едва ли не през сълзи се молеха да им вярваме, че всичко което казват за вируса е вярно, Липсата на вяра в цялата история беше основният проблем, с който трябваше да се борят, и още го правят.

53

Анонимен

преди 2 години

Почнаха да плашат хората точно преди изборите.Пандемия, епидемия или както искате го наречете, в България няма.

52

Анонимен

преди 2 години

Няма ли кой да изчагърта вече разпространителите на паника и на фалшиви ковидарски новини и реклами на химии, наричани "ваксини"? Крайно време е да се изчистят веднъж завинаги!

51

Анонимен

преди 2 години

Това означава ли ,че пак ще къртят пейките в парковете?

50

Не!

преди 2 години

Не се търпите вече! Толкова апокалиптична вълна се е задала, че можем да я объркаме с настинка... Срам нямате ли?

49

Греян С2Н5ОН удари

преди 2 години

и вътрешно се дизинфекцирай ти.

48

Да повторя

преди 2 години

Ръст ама друг път, чакаме щам ер малък. 39 точно си го казал. Що сега ще има пик, щото идат избори. Всяка седмица в медийната д*ария се появява по един нов и треперете да треперим, и спасение няма. Важното е да се всява паника. А да и да се тръби за масова ваксинация, ама те пък ваксините не действали на ер малък

47

изчеГЕРБ изчегърт

преди 2 години

изчеДелта... сега е улови момента

46

Анонимен

преди 2 години

Господ при вас, неграмотните религиозници, няма да слезе, но образно казано ви даде Делтата за да ви прочисти.

45

Анонимен

преди 2 години

На някои хора не им се вярва, но този вирус е апокалиптичен. Биологично оръжие, изпуснато от Китай. Никога вече няма да е като преди Ковид 19.

44

Анонимен

преди 2 години

Не убивай вестоносеца! Тя какво ви е виновна че имаме делта???

43

Еееех

преди 2 години

С какво удоволствие ще ви гледам продажните муццунки,един БОЖИ ДЕН ,като слезеГОСПОД и ви сложи на мястото,за този терор над обикновения и клет човечец! Вие сте безкруполни,но ще разберете на кой се покланяте когато вие сте от другата страна,само че от там няма връщане!

42

Анонимен

преди 2 години

На бас, че няма да има ръст. Подавай оставка и късай дипломата като оня Мангъров.

41

ШОК и УЖАС

преди 2 години

ШОК и УЖАС, ШОК и УЖАС, ШОК и УЖАС

40

Анонимен

преди 2 години

А, не, докато не регистрирате болни от извънземен вирус, нема да се паникьосвам или да се ваксинирам.Ще чакам брифингите на щаба от Проксима Кентавър и тогава ще му мисля.Само да сте посмели да ми съсипете отпуската !!!

39

Анонимен

преди 2 години

Ау, бързу Ива Христова да връща комедианта Кантарджиев да ни спасява............... Дайте му много пари и награда за театрално творчество......................

38

Анонимен

преди 2 години

До седмица? Ти да видиш! Баш за изборите бре! Много мъдър тоя вирус. А пък е едно невидимо дребно и нагънато без мозък. Явно хората няма да излязат да гласуват заради вируса, а не защото някой умен и красив им натресе задължителни машини. Ей какъв е мъдър тоя ковид. Направо да го назначим за премиер, а пък на есен и за президент на милата ни родина.

37

Питанка

преди 2 години

От кое искате да си отидете от този свят- с пълен търбух, и спокойствие до 90-100 год, или ваксиниран, и поради странични ефекти на ваксината, си се споминал до няколко месеца? Защото, ако искате първото- трябва да изметем от лицето на земята, тези, които насаждат страх с тези вируси и се опитват да манипулират съзнанието на хората, заради процентната печалба от ваксини.

36

Az

преди 2 години

Аз ще чакам епсилон варианта

35

Клоунски Свят

преди 2 години

Има за тез *** лечение, както и за тяхните последователи от "Църквата на КОВИД и щамовете от последния ден"Много ама адски много 7.62х39 - доказано качествено лечение, лекуваните НИКОГА повече ОТ НИЩО НЕ СЕ ОПЛАКВАТ.