74

Анонимен

преди 2 години

Е сега ще видим колко от ваксите ще ритнат камбаната от *** грип.

73

Анонимен

преди 2 години

Докторе ...не лъжи и не тормози хората ,духай супата

72

Анонимен

преди 2 години

Хората, които в момента заработват на тези ваксини, разчитат че ние няма да потърсим информация и да се ограмотим извън медийната масирана пропаганда и просто ще идем да се ваксинираме просто така. Обаче човек като се разрови в дебелите книги, ще види, че принудителната ваксинация не е нещо ново за човечеството и как печално е завършвало това. Има статии от преди тази тук пандемия, та се очаква да са обективни.

71

x

преди 2 години

На това му се вика Predictive Programming

70

Избирател

преди 2 години

И аз обичам Златена ама и Жоро обичам и искам и те да ме обичат и заедно да гласуваме за ГЕРБ

69

Жоро

преди 2 години

Ние със Златена се обичаме и сметам да се земеме.

68

Йогарадж

преди 2 години

Делта идва от Дурга, а тя е тантрична хищница, обича телешко и човешко. Отдясно е Дурга, отляво Кали.

67

Избирател

преди 2 години

Нищо не направи Служебното Правителство.Отвратен съм,а съм с две ваксинини на Пфайзер. Ще гласувам за ГЕРБ твърдо.

66

Анонимен

преди 2 години

Стига сте кълнали обикновените хора, знаете ли колко малък процент от лекарите са се ваксинирали и у нас и в световен мащаб? И те ли са неграмотни селяни и антиваксъри?Нещо мисленето не ви е силната страна, щом логиката ви се базира на знания и образование, придобити по телевизора. Айде малко по-сериозно.

65

Samo minavam

преди 2 години

Не можем да сварим ракита от вас.

64

.

преди 2 години

До Анонимен 34. Явно си информиран. кАжи още нещо. Големия икономически срив (изкуствено предизвикан) кога да го чакаме? Есента? Зимата?

63

Клоунски Свят

преди 2 години

До Не!Това е ясно, ама има и друго- като са тръгнали да ни наричат спиратели на коне.Но няколко интересни наблюдения - миналата година лятото си беше нормално със едно малко изключение - в София дъжд не капна месец че и отгоре през Юли-Август - тази година като гледам как е подкарало ще ръждясаме и изгорим едновреммено (2 седмици почти безспирен дъжд, след това рязка жега - събота дълга буря с дъжд и град).Пита се кое обича влажно време - дали вакси-tardite си мислят че вирОЗа има крила ?

62

махарадж

преди 2 години

Нема страшно сега пуснаха руснаците и кат се омешаме делтата ша я мутираме в алфа което е и целта на коронавируса и па сичко от тез земи тръга

61

Меди Доганов

преди 2 години

Мултипликацията и диверсификацията са основни структурни елемени на нашата предизборна платформа, с апроксимацию към демоконституентите ни.

60

Не!

преди 2 години

До Анонимен 64Недей така да кълнеш бе душицо. Аз пък ти пожелавам здраве, на тебе и на всички около тебе :)

59

е-БАН

преди 2 години

До седмица? Много по-силно инфекциозен, бета версия, делта вариант... друго си е науката да ти го обясни. Чувствам се защитен и в сигурни ръце. А пък сме и късметлии, с толкова професори, членове на БАН, доценти. Направо се чудя как са преживявали преди К-19... в смисъл - как са прекарвали дните си, върху какво са разсъждавали...Моля, пускайте ги по-често на сцената. Не че ми липсват, напротив - грозно е, и мирише, но всяка една поредна п(р)оява на специалист без морал и съвест върши работа...

58

Анонимен

преди 2 години

Май наистина антиваксарите които пишат ще коронавирус няма трябва да се заразят с него да го изкарат много тежко в болницата с тръба в гърлото за да им дойде акъла в безмозъщните им празни кратуни

57

Анонимен

преди 2 години

Май наистина ангеваксарите които пишат ще коронавирус няма трябва да се заразят с него да го изкарат много тежко в болницата с тръба в гърлото за да им дойде акъла в безмозъщните им празни кратуни

56

Не!

преди 2 години

А на бас, че в Европа ще има летни локдауни... естествено европейското по футбол ще е виновно естествено. Сегашното правителство е на Радев, а той септември се явява на избори, едва ли ще затворят за да не му падне рейтинга. Въпросът е август какво да очакваме.

55

Анонимен

преди 2 години

Нали затвориха ковид отделенията?....................По делата ще познаем лъжците, които търсят повод да върнат Кантарджиев обратно на държавната трапеза и държавните бонуси.