114

Чичко

преди 2 години

Споко братушките идват по черноморието с пряснозаредени делтички

113

Аз

преди 2 години

Гледайте небето и ще разберете кога ще има пак вълна,хаха ,нещастттницисатанинскки,ще ви дойде времето !

112

Анонимен

преди 2 години

Обикновено не може да се "цъкнат" повече от 1 плюс или минус под статия. Но едно приятелче ми сподели, че т.н. тролчета имат тази възможност, тъй като "снасят" част от заработеното на сайтовете.

111

you

преди 2 години

До Комунистare an nut.

110

Комунист

преди 2 години

ковид не го лови!

109

Неизвестна

преди 2 години

Случаите на Делта са от огнище в градския транспорт на София и са установени при ватмани от трамвайни линии 20 и 22.

108

Киро

преди 2 години

А сега със всичките му салтанати, вече година и половина и продължават да се говорят някакви апокалиптични сценарии. 50 млн. души при население под 2 млрд. за 2 години и то без глобализацията и бърз транспорт. Сега с цялото напъване да се пише всеки 90 годишен, поддържан изкуствено жив на този страшен вирус, не може да минем още 4 млн. починали за година и половина. Смешно е, че хората гледат еднакво на тези епидемии. Смешно е да се плаши с Англия, при положение, че това им е най-слабата вълна.

107

Киро

преди 2 години

Много страшен този вариант, затова в Индия протече както във всяка друга страна, дори по-малко заразени от Германия, Франция, Италия, Испания и всяка друга "бяла" и "дисциплинирана" страна, съпоставено с населението на държавите. Дори и в статията пише, всички са с много леки симптоми, говорим за подсмърчащи хора, вероятно стотици, може и хиляди, дори не са разбрали че са го имали. Говорим за една обикновена настинка. Испанския грип е преминал за 2 години, без ваксини, с пълна липса на хигиена.

106

Анонимен

преди 2 години

Тая е една от момите за трибунала. Времето им изтича.

105

Петърчо

преди 2 години

Разбирам тези които не искат да се ваксинират. Страхът е голям мотиватор и демотиватор.Не разбирам тези които не искат да носят маски или не знаят как се носят правилно. Само маските могат да решат проблема драстично даже и да няма колективен имунитет.Но това зависи от хората а щом се стигне до хората нещата стават винаги зле. Бъдете живи и здрави и поне мислете за собственото си здраве ако не за здравето на другите.Ако носите маска там където е необходимо и спазвате дистанция помагате на всички

104

Анонимен

преди 2 години

Беше време и професор Ива да се изкаже по въпроса колко е опасен индийския щам! Толкова се изплаших че чак се изпуснах от смях!

103

Анонимен

преди 2 години

Доц. Мангъров разкрива: 300 лв. струва сертификат за ваксинация от черния пазар. По думите му преболедувалите Ковид-19 имат дълготраен имунитет и ако сме се срещали с коронавируса по естествен път не би трябва да се разболеем отново от индийския вариант, например. Според него страната ни почти е достигнала т.нар. колективен имунитет и прогнозите за нова вълна са странни.

102

Анонимен

преди 2 години

До истината - Кари Мълис активно говореше против употребата на PCR като тест за заболяване... Кари Мълис почина от пневмония в края на 2019 г... Най-обичам съвпадения... Покрай ковидприказката е пълно и препълнено с такива.

101

истината

преди 2 години

Самият създател на PCR - метода......един голям американски бихимик (не лекар, не имунолог).....Къри Мълис .........голям учен и Нобелов лауреат е бил против използването на PCR като метод за диагностика...............но разбира се, фармацевтичната мафия е по-силна от няколко големи учени, взети заедно...........и затова този метод е наложен масово.............целта е пари и печалби за големите фармацевтични компании!!!

100

Анонимен

преди 2 години

Тия български професори и професорки разбират от вируси и имунология, колкото аз разбирам от китайски език!!!

99

Анонимен

преди 2 години

Тоест ваксинирайте се или стягайте колана за нов локдаун ни казват

98

Анонимен

преди 2 години

Мразя ваксарите и разните му там ковид нещастници и даже им пожелавам бързо " възникване" в отвъдното

97

До 106

преди 2 години

Е ми кой ти е виновен , че не си компетентен да не казвамПрост. Щом пишеш тук значи можеш и да прочетеш , има много информация в нета но то едно е да трошиш с готови тестове а друго е да мислиш и четеш, разсъждаваш.

96

Анонимен

преди 2 години

Какви биочипове сънуваш пък ти. Скрий се някъде. Няма шарани за тая въдица.

95

Анонимен

преди 2 години

Още ли не сте разбрали, че ще има нови и нови вируси докато не се ваксинират всички. Тоест не бъдат чипирани с био чипове. Това е целта на шепа самозабравили се същества в човешки облик. Ядрена война гибелна за цялото човечество ще сложи край на това ционистки безумие.